yok canım daha var bizim gitmemize sanırım yeni yılı bulur
sorucam yarın gidicem bakalım
kanbarcım senin yolculuk ne zaman inşallah
Ins canm
evet histereskopiyi mutlaka istiyorlar,zaten çektirmişsin daha önce ben çok stres yapmıştım kendime ameliyat masasında sakinleştiremediler iyiki uyudumda birşey hissetmedimMutlaka sor canım , o konu önemli,bana da histereskopi çektir dedi,ya ben onlardan 4 kez çektirdim,offf hiç sevmiyorum,bu dedikleri rahim filmi miydi?hani rahme sıvı veriyorlar vs.
Bir umut bugün irem hanımla görüştüm canım,histereskopi çektir dedi(offfff,hiç sevmiyorum!) yasmin ilacına başla da dedi 21.kasımda...transder ya aralık sonu,ya da ocakta canım...
evet histereskopiyi mutlaka istiyorlar,zaten çektirmişsin daha önce ben çok stres yapmıştım kendime ameliyat masasında sakinleştiremediler iyiki uyudumda birşey hissetmedim
sonunda hiç ağrım olmadı sadece tansiyonum çok düştü
çok yatıp dinlenmedim ondanmı böyle kanama var acaba diyede düşünüyorum
rahim filmi ayrı bu ayrı canım
kimbilir belki birlikte gideriz ne dersin
Bu harika ya . Tebrik ediyorum. Umarım her şey güzel olacak: Sevgiler ...
kısmet neden olmasın canımAY GİDELİM,BURADAN ARKADAŞLAR ORADA TANIŞIP,TEDAVİLERİNİ BİRLİKTE YAPTIRMIŞLAR...
HABERLEŞELİM BERABER GİDELİM CANIM YA....
YA BEN ikisinden de 4 kez yaptırdım...
Histereskobiyi de olmazsa daha önceki yaptırdığım yerde Medical Parkta yaptıracağım,işyerime de yakın...
Ama ben 2012 de çektirmiştim..Yine istedi,herhalde gerekli gördü canım,tedaviyi riske atmamak için...
Ne yapalım bebekler için,değer..
tamam canım görüşürüzServise yetişeceğim hepinizi çok öpüyorum..
kısmet neden olmasın canım
daha önceki tedavimde bir arkadaşla orda tanışmıştık hala görüşürüz arada
yaptır tabi iki yıl olmuş benim mesela yapışıklık varmış tıkanıklık varmış düzeltildi
bebğimize giden yolda herşeye varız napalım
öyle tabikiyaparız tabii ki canım,ben neler yaşadım,anlatsam kaç cilt kitap olur,eminim hepinizde benzer şeyleri yaşamışsınızdır.
Tanışır görüşürüz inşallah canım..
inşallah mehmahBizler de paylaşacağız güzel haberleri ve hepimiz aynı şekilde sevineceğiz. Belki içimizde en çok kanbar sevinecek ama biz de belki en çok Kanbar'da sevineceğiz. Çok mutlu oldum ya akşam akşam
Canım teşekkür ederim,ne güzel şeyler yazmışsın,çok öpüyorum seni güzel yanaklarından.Ben hepinize kendim kadar mutlu olacağımdan eminim.Bugün MFÖ 'ı duyunca şakır şakır Ağladım mutluluktan ,sanki benim olmuş gibi....Bizler de paylaşacağız güzel haberleri ve hepimiz aynı şekilde sevineceğiz. Belki içimizde en çok kanbar sevinecek ama biz de belki en çok Kanbar'da sevineceğiz. Çok mutlu oldum ya akşam akşam
Bu topik uğurlu,hepimize Uğur getirecek...Tuanama da getirecek yakında,bir sonraki sefere ,ben hissediyorum...öyle tabiki
hakkımızda hayırlısı
Canım ne güzel yazmışsın yine...Hepimiz hakediyoruz,hepimiz kavuşacağız inşallah bebeklerimize,ayyy tabii ki buluşuruz,çok sevinirim,zaten hepimiz olana kadar bu topikteyiz,sonrasında ise ahdettim çünkü mucize anneler ve mucize bebekleri Topiğini açacağım....bu Topiği de bizden sonra gelen Firdevs Hn.ın hastalarına emanet edeceğiz,çıkıp yeni Topiğimize gideceğiz...Çok öpüyorum güzel yanaklarından tekrar,çok çok sevgiler benden de kucak dolusu birtanem...Kanbar'cım biz de sana sevineceğiz gerçekten. İyi yüreğinle en çok sen hak ediyorsun . Biz de hak ediyoruz tabiki... Hatta bir gün buluşuruz bebekleri karşılaştırırız. Sevgiler sevgiler
İnşallah cnm ben hepinizden önce ögrenip tebrik ettim canlarArkadaşlar daha topiği kurmamın üzerinde 11 gün geçti,11 arkadaş burada sizlerle kader birliği ettik,ve işte ilk hamilemiz:
MAZHARFUAT ÖZKAN.....
İnşallah sırada Mucizem,Özlem var...Sonra hepimiz Allah'ın da izniyle bir bir bebeklerimize kavuşacağız...
Bir yandan ütü yapıp bir yandan da yazıyorum bir görsen ....İnşallah cnm ben hepinizden önce ögrenip tebrik ettim canlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?