Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Firdevs Uğuz Tip Hastaları Buraya...

Ey Rabbim,sen ol deyince olduransın,imkansızı mümkün kılansın,sen bizlere de müjdemizi ver ,evlatlarımızın cennet kokularını koklayalım,dualarımızı,yakarışlarımızı duy ey güzel Rabbim,Amin.

güzel kalpli kanbarcım sen yat hadi sabah işe geç kalcan sonra:))
Canım teşekkür ederim,ne güzel sözler , hepiniz güzel kalplisiniz,geç kalmadım ama uykusuzluktan zor duruyorum..
Hem de öyle bir zaman da umut oldun ki bize,çok güzel oldu.İnşallah sıra Mucizem ve Özlemde,Rabbim onlarında yüzünü güldürsün,pozitiflerini alalım,katlaya katlaya yükselsin değerleri inşallah...Canım sen iyi ol,bebişlerin de iyi olsun,gelişmelerden de yormadan haberdar edersin bizi tatlım..
Olucak kanbarcım olucak inşallah rabbim o kadar büyükki duyucak hepimizin sesini ..

Mucizem sen de ikiz ikiz gel inşallah tatlım,ben senden ve Özlemden de çok ümitliyim.Hadi inşallah..
Günaydın birumuttt...

canım çokkkkk mutlu oldum topiğimizin ilk annesi,Allah ım sağlıcakla kucağına da almanı nasip etsin.çok güzel değerin darısı bizim başımıza inşallah.kaç yumurta toplanmıştı,kaçıncı gün embriyosu aldın,kaç tane transfer edildi yazabilirmisin merak ettim de.cici annemiz kendine ve bebişlerine iyi bak

KANBARığım bu arada histereskopiden hiç korkma,ben de çekildim biliyosun bir şey varsa düzeltilir için rahat girersin transfere hem de histereskopi rahmi kanlandırdığı için emriyonun tutunmasını kolaylaştırıyormuş canım.benim çok rahat geçti sonrasında da 4-5 falan az az kanamam oldu çok şükür hiçbir sıkıntım olmadı.bence yaptır.bebişlerinin yerini hazırla tatlım:)

Canım teşekkür ederim ben daha önceden 2 rahim filmi,2/3 tane de histereskobi yaptırdım zaten son 4/5 sene içinde,en son 2 sene önce,bu yeterli gelmedi mi bilmiyorum,Firdevs/İrem Hanımlara mail attım bekliyorum dünden beri,olmazsa telefonla arayacağım tatlım...

Son düzenleme:
ayyyyyyyyyyyyyyyy telefondan yazmaya çalıştım olmadııııııııııııııııııııııı ohbe sonunda geldim 6 yumurta 6 embriyo 2 siyoluna devam edememiş 1 tanesi kalite düşük incelenmemiş ve vev veeeee 3 erkek a kaliteeeeeeeeeee 3 transfer gözlerimin önünde gördüm yavrucakları herşey iyi geçti şimdi 10 gün içinte test bekliyorum duaaaaaaa ne olur çıkarsa hamileyim

sabah 17 sinde hazırladılar açıldı embriyolar o an orda ögrendik doktorlarla açıklama yapıldı 6 sı 2 si devam edememiş 1. sorunlu 3 tosun şükür 5 bardak su içtim odaya aldılar firdevs hanım geldi tonguz bey embriyolarla blaksit mi ne denio o aşamada 5. gün tosunları gösterdi hemşireler karnıma hafif bastırdı haırım dedi firdevs hanım dügmeye bir bastılar tonguz beyle ardarda kaydılar içime foto çektiler istemiştim çok güzel bir duygu hayırlı olsun artık müjdeyi bekliyoruz dediler odaya götürdüler 2 saat hiç kımıldamadım sonra hafif kımılda kan gitsin dediler 8 saat yagttım 5 dakka gezin dediler sonra yine yattım 3 saat falan sonra gezin dediler akşam 10 dan sabaha kadar 7 ye kadar ful yattım sabah süper bi kahvaltı yaptım hemşireler sürekli sordu bi kagıt verdiler neler yapıp neler yapamayacagım diye ilaçları sölediler dün çıkış yaparken öglen 12 gibi odasına vedalaşmaya girdim firdevs hanım herşey yolunda gitti olmaması için bizden yana bir sıkıntı yok gelisi rabbimize kalmış 27 sinde müjdeyi ver degerlerine göre kacız oldugunu söyleyeyim dedi kızlar bekleme aşaması kaldı bana sürekli yatma dediler araba yolculugunda sıkıntı yokmuş ani oturup kalkma agır kaldırma asla uzanma dediler ....sadece kendini esirgeyerek normal hayatına dön dediler irem hanım çok koşturdu bakalım 27 sinde yazacagım sonucu inş pozitif

kanbar yumurtalar kız kısmını sil kızzzzz ben hastaneden kızlar yazacaktım telefonla girdim müjdeyi vereyim die sonra kapandı bende dönünce yazarım dedim:) kız deil oglan 3 tane :)

kanbar yumurtalar kız kısmını sil kızzzzz ben hastaneden kızlar yazacaktım telefonla girdim müjdeyi vereyim die sonra kapandı bende dönünce yazarım dedim:) kız deil oglan 3 tane :)
Kız senin Allah ne muradın varsa versin,üzüntüden kaç gündür harap ettin beni
Çokkkk sevindim ayyyyyyyy oğlumuz da yolda desene ,kız sevinçten yine ağlattınız beni

AYYYY BUne güzel haber RABBİM...
BİZİM TOPİK GERÇEKTEN uğurlu....
Ay YERİM BEN dedim sana herşey yolunda gidecek diye ohhh be,çok ama çok üzülmüştüm,aklım hep ama hep sendeydi..
Rabbime şükürler olsun,olacak geliyor oğluşların,bir de ikiz erkek olursa...Dualarım seninle canım arkadaşım,rahat ol olacak.

CANIM ÇOK MUTLU OLDUM.27 Sİ TEST GÜNÜ DEMEK..
KENDİNE ÇOK DİKKAT ET...
HAREKETSİZ KALMA SAKIN..
AMA AĞIR İŞ,SPOR,AĞIR KALDIRMA..
PROTEİN AĞIRLIKLI YİYİN SEN,ÖZLEM,MUCİZEM,ET,SÜT,YUMURTA ....

yaaa kızlar yazacaktım hastanede yatagımdan vereyim müjdeyi dieeeeeeee kız yazdım bişeyler oldu baglanamadım:) oglan canım 3 oglan kayıp gittiler içime dua et ne olur meryemi oku adıma çok umutlular test gününü beklioz:)

Hadi efeler gelin bakalım 2'şerli....

o topikteki transfer günü başarılı 3 oglan yaz:) degiştir orayı:) darısı başınıza bide pozitif çıkarsa girerken hacet duasını okudum çıkınca okudum sbah okudum gece okudum bu sabah yine okudum hep okluyorum heppppp

Bizi mahfettin yalnız,kız dedin kayboldun,neyse sen iyi ol da,sonuç iyi olsun da...

Yapıcam ,yapıcam hemen yapıcam rahat ol sen gülümmmm....
Hacet duasını okuduysan ,zaten rahat ol çok sevindim okumana..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…