İnşallah hepimiz ulaşırız canım bebeklerimize,kalbimizden geçen o.İrem Hanım çok tatlı bir bayan,kendisini çok seviyorum,Firdevs Hanım da aynı şekilde,onu da çok seviyorum.Öyle hissettim,onlarda karar kıldım,inşallah kavuşurum bebeğime,bebeklerime onların uğurlu elleriyle ilk seferde...Hos buldum kaybettim..bugün irem hanim la görüştük...direk istanbulda bir dr yönlendirdi..yumurta toplama günü kibrista olacaksınız dedi...bilgilenirdi sa olsun biraz .araştırıyorum bakalım. ..dualarım burada umutla bekleyen herkeze...inş herkes amacına ulasir
Duruada inşallah olumlu olacak arkadaşının sonucu , dualarımız birbirimize...kanbar merhaba mesajlarını okudum hep ama yazamadımarkadşımın transferi iyi geçti simdi hayırlı haberleri bekliyoruz meryem duasının 2. gecesindeyim hepimiz için okuyorum emin olun hatta nerde evlat hasreti çeken varsa hayırlı sağlıklı evlatlarla bizleri mükafatlandırması için yalvarıyorum rabbim dualarımızı emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah herşeyin hakkımızda hayırlsı miss kokulu meleklerimize kavuşucaz bundan çok eminim
Duruada canım ne güzel yazmışsın,bayılıyorum pozitif insanlara,ben de öyleyim,çok pozitif bakarım hayata...Patik alacağım ben de bir pembe,bir mavi...Meleğim gelene kadar koklayacağım,bebeğimi koklar gibi,meleğimiz gelecek artık biliyorum,istiyorum,bekliyorum..rabbbiiimm vericek evlatlarımızı ol desin yeter hayırlısıyla vericek hemde sende kalbini ferah tut eminim çok eminim hepimiz kavuşucaz meleklerimize böyle bir sevgiye layık bir evlat geliyor hazırla herşeyi misal birşeyler başlayalım meleklerimizeeee bere atkı patik ne yapabilirsek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?