Başta kanbarcım olmak üzere herkese güzel bir haberim var. 12.gün beta hcg değerim 1561:) görünce ohaaaa dedim bu neeeee:)))mazharfuatözkan birbirini yalnız bırakmamış anlaşılan:) kardeş kardeş tutunmuşlar ben patikleri örmeye başlayım anca biter:))))) Umarım hepinize umut olurum ve ayağımı sürüklemişimdir de hepiniz peşimden gelirseniz:))
Tabi daha önümde uzun bir süreç var dualarınızı bekliyorum ben de sizlere duacıyım...
Başta kanbarcım olmak üzere herkese güzel bir haberim var. 12.gün beta hcg değerim 1561:) görünce ohaaaa dedim bu neeeee:)))mazharfuatözkan birbirini yalnız bırakmamış anlaşılan:) kardeş kardeş tutunmuşlar ben patikleri örmeye başlayım anca biter:))))) Umarım hepinize umut olurum ve ayağımı sürüklemişimdir de hepiniz peşimden gelirseniz:))
Tabi daha önümde uzun bir süreç var dualarınızı bekliyorum ben de sizlere duacıyım...
rüyamda idrar testi yapıyorum ve 6 çizgi çıkıyorsonra çizgileri üçerli sayıyorumve ikizlere hamile olduğuma karar veriyorum rüyamda
tebrik ederim canım hayırlı olsunBaşta kanbarcım olmak üzere herkese güzel bir haberim var. 12.gün beta hcg değerim 1561:) görünce ohaaaa dedim bu neeeee:)))mazharfuatözkan birbirini yalnız bırakmamış anlaşılan:) kardeş kardeş tutunmuşlar ben patikleri örmeye başlayım anca biter:))))) Umarım hepinize umut olurum ve ayağımı sürüklemişimdir de hepiniz peşimden gelirseniz:))
Herkese teşekkür ederim güzel temennileriniz için :) ben biraz sersemlediğim için dışarı çıktık yemek yemeğe ve hava almaya ama benim meraklı eşim gezerken cepten sürekli burayı okudu ben eve gidince uzun uzun yazarım dememe rağmen eşim bak kanbar merak ediyor yaz bişeyler deyip durdu:) zaten sonunda da tlfunun şarjını bitirdi:) kanbarcım şimdi bu msjı cepten yazdım eve gidince uzun uzun yazarım konuşmak istersen tlfla da konuşuruz öptüm çookkk
Herkese teşekkür ederim güzel temennileriniz için :) ben biraz sersemlediğim için dışarı çıktık yemek yemeğe ve hava almaya ama benim meraklı eşim gezerken cepten sürekli burayı okudu ben eve gidince uzun uzun yazarım dememe rağmen eşim bak kanbar merak ediyor yaz bişeyler deyip durdu:) zaten sonunda da tlfunun şarjını bitirdi:) kanbarcım şimdi bu msjı cepten yazdım eve gidince uzun uzun yazarım konuşmak istersen tlfla da konuşuruz öptüm çookkk
tebrik ederim canım hayırlı olsun
rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inşallah
maşallah değerinde oldukça iyi
geçen hafta histereskopi çektirmiştim biliyosunuz,yarın kontrole gidicem doktora
benim bir haftadır az az kanamam devam ediyor
çok fazla değil ama yinede böyle sürmesi normalmi
yarın doktor ne diycek bakalım
Birumuttt sen de görünmüyorsun,nerelerdesin bu aralar,yoksa kobrısa gittin geldin mi?
yok canım daha var bizim gitmemize sanırım yeni yılı bulurCanım doktora sor lütfen bu durumu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?