Tuana öyle oraya sadece kız yazınca okadar üzüldüm ki anlatamam çok kötü karamsarliga kapildim oh şimdi rahatladımayyyyyyyyyyyyyyyy telefondan yazmaya çalıştım olmadııııııııııııııııııııııı ohbe sonunda geldim 6 yumurta 6 embriyo 2 siyoluna devam edememiş 1 tanesi kalite düşük incelenmemiş ve vev veeeee 3 erkek a kaliteeeeeeeeeee 3 transfer gözlerimin önünde gördüm yavrucakları herşey iyi geçti şimdi 10 gün içinte test bekliyorum duaaaaaaa ne olur çıkarsa hamileyim
sabah 17 sinde hazırladılar açıldı embriyolar o an orda ögrendik doktorlarla açıklama yapıldı 6 sı 2 si devam edememiş 1. sorunlu 3 tosun şükür 5 bardak su içtim odaya aldılar firdevs hanım geldi tonguz bey embriyolarla blaksit mi ne denio o aşamada 5. gün tosunları gösterdi hemşireler karnıma hafif bastırdı haırım dedi firdevs hanım dügmeye bir bastılar tonguz beyle ardarda kaydılar içime foto çektiler istemiştim çok güzel bir duygu hayırlı olsun artık müjdeyi bekliyoruz dediler odaya götürdüler 2 saat hiç kımıldamadım sonra hafif kımılda kan gitsin dediler 8 saat yagttım 5 dakka gezin dediler sonra yine yattım 3 saat falan sonra gezin dediler akşam 10 dan sabaha kadar 7 ye kadar ful yattım sabah süper bi kahvaltı yaptım hemşireler sürekli sordu bi kagıt verdiler neler yapıp neler yapamayacagım diye ilaçları sölediler dün çıkış yaparken öglen 12 gibi odasına vedalaşmaya girdim firdevs hanım herşey yolunda gitti olmaması için bizden yana bir sıkıntı yok gelisi rabbimize kalmış 27 sinde müjdeyi ver degerlerine göre kacız oldugunu söyleyeyim dedi kızlar bekleme aşaması kaldı bana sürekli yatma dediler araba yolculugunda sıkıntı yokmuş ani oturup kalkma agır kaldırma asla uzanma dediler ....sadece kendini esirgeyerek normal hayatına dön dediler irem hanım çok koşturdu bakalım 27 sinde yazacagım sonucu inş pozitif
Canım inşallah olacak senin de ..Sen kalbini ferah tut ..Duanı et,tevekkül et,Rabbime bırak,maalesef insanlar,hele en yakınların çok insafsız yaklaşabiliyor bu konuda.(ben bu konuda şanslıyım,hem kendi,hem eşimin tarafı Allah razı olsun)Hoşbuldum canım tuanayı okuyunca çok sevindim bizede inşallah tutunur bebişlerde bizede ümit olur Allahım olmayanlarada basıp eder inşallah ben buraya derdimi yazmaya utanıyorum okuyorum cikşyorum senin yazdığın yorumlar güzel sözler bebek özleminiz beni kahrediyor benim çok şükür 3 evladım var birde oğlum olsun istiyorum tabi isteme nedenim beni sinir eden kayınvalide ve görümcem Allah ona nasıp etti bir oğlan beni arayıp cocuk sevişi beni üzmek için konuşmalar anlatamam size çok üstüme geliyorlar birtane olsun ahtımvar kayınpederin kafasına işetecem dedikleri lafları asla unutmuyacam çok istiyorum anlayacağın inşallah olurda bende rahatlarım Allah sizlerede ikiz ikiz versin canım benim hikayemde bu işte
Reyhancım eşinle lütfen aranı düzelt canım herşeyden önce,karı-koca arasında küslük olmaz,birtanem.İnşallah sen de peşimizden geleceksin,ama önce eşinle,hayat arkadaşınla buzlarını çöz.Sana bununla ilgili bir dua yazacağım lütfen oku birtanem.Eve canım Almanyadayım bende fırdevs hanımı düşünüyorum ALlah nasıp ederse eşimi ikna edersem hemen istiyorum ama eşimlede aram açık bilmiyorum nasıl olur dua edelim bir birimize hadi önce siz alın bebişleri eliniz bebelerle dolu halde beni Kıbrıs'a gönderin beni yalnız koymayın canlarım bebeyi alan kaçmasın
Evet biz de çok sevindik canım,darısı başımıza,sen hangi merkezde deneyeceksin?Çok sevindim Tuana Rabbim tamamına erdirsin...inş.sizlerden sonra bende net bir şekilde karar vericem inş...inş hersey gönlünce ,herkesin gönlünce olur....
Amiiin canım Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah ,ben de sana da dua edeceğim...İnşallah başlayacağın yer hayırlı,uğurlu bir evlada kavuşmana vesile olur tatlım.Herzaman bekleriz seni,illa bizim topikte olmana gerek yok,sohbet ederiz gelişmelerden konuşuruz...Ama topiğimize de gelirsen,Firdevs Hanımda tedavi olmaya karar verirsen seviniriz tabiii...Ayin sonunu bekliyorum.esim de araştırıyor..o zaman daha net olucak inş nerde tedavi göreceğimiz...herkes için duaciyim....Rabbim hepimizi amacımıza ulaştırır ins...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?