Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Firdevs Uğuz Tip Hastaları Buraya...

Tuana öyle oraya sadece kız yazınca okadar üzüldüm ki anlatamam çok kötü karamsarliga kapildim oh şimdi rahatladım

Uğurlu TOPİĞİMİZ...hepimize uğur getirecek inşallah..Hadi Mucizem,Özlemim,Tuanam sıra siz de ikiz,ikiz gelin inşallah canım kızkardeşlerim...
AdıİLYaşıSorunHikayesiMerkez/Kaçıncı Deneme Tedavi Başlangıcı

Kanbar İSTANBUL 45 Sebebi Belirsiz İntertifilite. 3 Tüp bebek/1'i Ekimde Pozitif. Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım ARALIK veya Ocak 2015
Mmcizem İSTANBUL 37 Sebebi Belirsiz İntertifilite. 6 Tüp bebek denemesi Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım YAKINDA-
Test tarihini bekliyor
Özlemt İSTANBUL 44 Yumurta donasyonu Doğuş T.B.M/Firdevs Hn. YAKINDA-Test tarihi:23.Kasım.2014/Pazar
Kardelennur İSTANBUL 30 Erken Menepoz Tüp Bebek Denemesi yok Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım/2.Deneme YAKINDA
Tuana_808080 Hatay 34 Cinsiyet Tayini/Erkek Bebek Tüp Bebek Deneyecek Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım
17.Kasım.2014 Transfer-3 embriyo Erkek/Test Tarihi:27.Kasım.2014-Perşembe
Duruada 30 haşimento 3.donasyon denemesi yumurta donasyonu Doğuş T.B.M/Firdevs Hanım yakında
Mazharfuatözkan 37 yumurta rezerv azlığı yumurta donasyonu ilk deneme Doğuş T.B.M/Firdevs Hanım Aralık/1.561-12.gün BHCG-HAMİLE
Fisay Yumurta donasyonu. Doğuş T.B.M./Firdevs hanım yakında
Birumutt 36 yumurta donasyonu. Tedaviye başladı Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım
Limon 1975 sperm donasyonu/sperm morfoloji bozukluğu Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım (inşallah yakında,ancak merkeze henüz karar vermedi)
Mehmah 39 yumurta donasyonu 3 tüp bebek/1 donasyon Şevket AlptürkDoğuş T.B.M./Firdevs Hanım (inşallah yakında)

Reyhancım hoşgeldin canım,nasılsın?Senin hikayen nedir tatlım?

Hoşbuldum canım tuanayı okuyunca çok sevindim bizede inşallah tutunur bebişlerde bizede ümit olur Allahım olmayanlarada basıp eder inşallah ben buraya derdimi yazmaya utanıyorum okuyorum cikşyorum senin yazdığın yorumlar güzel sözler bebek özleminiz beni kahrediyor benim çok şükür 3 evladım var birde oğlum olsun istiyorum tabi isteme nedenim beni sinir eden kayınvalide ve görümcem Allah ona nasıp etti bir oğlan beni arayıp cocuk sevişi beni üzmek için konuşmalar anlatamam size çok üstüme geliyorlar birtane olsun ahtımvar kayınpederin kafasına işetecem dedikleri lafları asla unutmuyacam çok istiyorum anlayacağın inşallah olurda bende rahatlarım Allah sizlerede ikiz ikiz versin canım benim hikayemde bu işte

Canım inşallah olacak senin de ..Sen kalbini ferah tut ..Duanı et,tevekkül et,Rabbime bırak,maalesef insanlar,hele en yakınların çok insafsız yaklaşabiliyor bu konuda.(ben bu konuda şanslıyım,hem kendi,hem eşimin tarafı Allah razı olsun)
Ama işte benim de hiç çocuğum yok,kariyerdi,tedaviydi derken yaş oldu 45...Ama olacak inanıyorum ben..Onları hiç düşünme bile bak bizim Tuanacığımızın 3 erkek embriyo yerleştirildi,onun da 4 kızı var,hayırlasıyla 27.Kasımda oğlumuzun müjdesini alacağız.Sen ne zaman geleceksin tatlım tedavi için ?Hangi merkeze geleceksin ,Firdevs Hanıma mı?Almanyada'ydın değil mi birtanem?
Lütfen sen de dualarımızı oku canım...Bak 41 gün aralıksız hergün abdestli 1'er taneden toplam,41 Meryem Suresi okuyoruz..
Meryem Suresini okuyanlar 41'e gelmeden hamile kalıyorlarmış,o kadar etkili bir dua,sen de hayırlısıyla ERKEK BEBEK için dua et tatlım..

Son düzenleme:
Eve canım Almanyadayım bende fırdevs hanımı düşünüyorum ALlah nasıp ederse eşimi ikna edersem hemen istiyorum ama eşimlede aram açık bilmiyorum nasıl olur dua edelim bir birimize hadi önce siz alın bebişleri eliniz bebelerle dolu halde beni Kıbrıs'a gönderin beni yalnız koymayın canlarım bebeyi alan kaçmasın

Reyhancım eşinle lütfen aranı düzelt canım herşeyden önce,karı-koca arasında küslük olmaz,birtanem.İnşallah sen de peşimizden geleceksin,ama önce eşinle,hayat arkadaşınla buzlarını çöz.Sana bununla ilgili bir dua yazacağım lütfen oku birtanem.

Reyhan'cım bu senin için:
Karı koca arasındaki geçimsizlik için Duhan sûresinin 25.ayeti 21 veya 71 defa okunursa geçimsizlik ortadan inşallah kalkar.
كَمْ تَرَكُوا مِن جَنَّاتٍ وَعُيُونٍterekû min cennâtin ve uyûn(uyûnin).”
(Onlar geride nice bahçeler, nice pınarlar bıraktılar.)

Çok sevindim Tuana Rabbim tamamına erdirsin...inş.sizlerden sonra bende net bir şekilde karar vericem inş...inş hersey gönlünce ,herkesin gönlünce olur....

Çok sevindim Tuana Rabbim tamamına erdirsin...inş.sizlerden sonra bende net bir şekilde karar vericem inş...inş hersey gönlünce ,herkesin gönlünce olur....
Evet biz de çok sevindik canım,darısı başımıza,sen hangi merkezde deneyeceksin?

Son düzenleme:
ÇOCUK SAHİBİ OLMAK İÇİN OKUNACAK DUA:
Allah'tan her şeyin hayırlısını istemelidir. Bizim için neyin hayırlı olup olmadığını bizler bilemeyiz. Bir âyet-i kerimede de bildirildiği gibi, hayır zannettiğimiz şeyler bazen bizim için şer, şer sandıklarımız da hayır olabilir. Onun için Allah'tan her şeyin, bu arada çocuğun da hayırlısını istemeliyiz. Çocuk sahibi olmak elbette her kesin istediği bir şeydir. Yaratılış kanunları da bu yöndedir. Ama bazı durumlarda bazı insanlar için çocuk sahibi olmamak hayırlı olabilir.

Çocuğu olmayanlar, bunun sebeplerini araştırıp bu sebepleri ortadan kaldırmak ve çocuk sahibi olmak için çalışabilirler. Fakat bütün gayretlere rağmen yine çocuk olmuyorsa bunu dert etmek, ısrarla bu konu üzerinde durmak da doğru değildir. Belki de onlar için hayırlı olan öylesidir. Belki çocukları olsaydı başlarına bilinmedik belâlar gelecekti ve Allah onları o belâlardan korumak için çocuk vermedi.

Evet, çocuk istemeli, bunun yollarını da aramalı, ama işi çığırından çıkarıp takıntı haline getirmemelidir. Her şeyin hayırlısını istemelidir. Cenab-ı Hak, hakkımızda her şeyin haylırlısını versin. (Amin)

1. "İnne rabbeke hüve'I-hallâku'l-alîm." = "Muhakkak ki Rabbin her türlü yaratma şeklini bilir." (Hicr, 15/81) âyetini geceleri 1267 kere tekrar eder ve bunu üç ay boyunca sürdürür.

2. Veya; "Fallâhu hüve'l-veliyyü ve hüve yuhyî" = "Muhakkak ki Allah dosttur ve yaratandır." (Şura, 42/9) âyetini, beraber olmadan önce 289 kere tekrar eder.

3. Veya; "HüvaIIahü'l-hâliku'l-bâriü" = "O yaratandır ve yoktan var edendir." (Haşr, 59/24) âyetini 1054 kere tekrar eder.)

4. Veya;
tıbbî bir arızası olmamak şartıyla, çocuğu olmayan bir kadın, eğer aybaşı halinden üç gün sonra, öğle saatlerine yakın bir zamanda temiz bir kâğıt üzerine 110 defa "Bismillâhirrahmânirrahîm" yazıp o kâğıdı üzerinde taşıyarak eşiyle beraber olursa, Allah'ın izniyle hâmile kalır. (Hâmile kalıncaya kadar kâğıdı üzerinde taşımalıdır.)

ERKEK ÇOCUK SAHİBİ OLMAK İÇİN OKUNACAK DUA
"Oğlan olsun, kız olsun, eli-yüzü düz olsun." sözü çok önemli bir gerçeği ifade etmektedir. Gerçekten de oğlanın mı, yoksa kızın mı hakkımızda hayırlı olacağını bilemeyiz. Allah'tan çocuğun da hayırlısını istemeliyiz. Erkek de kız da isteyebiliriz. Ama bu konuda da ısrarcı olmamalıyız. Bu konuda şöyle demelidir:

"Allah'!ım, Senden erkek (veya kız) çocuğu istiyoruz. Ama sen daha iyi bilirsin. Hakkımızda hangisi hayırlı ise onu ver."

Evet böyle demeli ve doğan çocuk ister erkek ister kız olsun asla itiraz etmemeli veya memnuniyetsizlik göstermemelidir. Zaten bunun faydası da yoktur. Zira bu, kimsenin elinde olan bir şey değildir. Tamamen Allah'ın takdiridir. O'nun takdirine itiraz ise kimsenin haddi değildir. Bu durum kullukla, Müslümanlıkla asla bağdaşmaz. Allah'ın takdirine gönül rızası ile boyun eğmek, bize verdiğini baş-göz üstüne kabul etmek gerekir. Baştaki cümleyi bir kere daha tekrarlayalım: "Oğlan olsun kız olsun, eli-yüzü düz olsun." Amin.

Erkek çocuk isteyen, birleşme öncesinde besmele ile üç defa ihlâs sûresini, sonra da şu duayı okur:

"Allahümmec alnî min ledünke zürriyyeten tayyi-beten mutîaten." = "Allah'ım, bana yüce katından temiz ve saygılı bir nesil ihsan eyle."

Sorunun Detayı
Hayırlı bir evlat sahibi olmak için hangi duayı okumamız gerekir?

Cevap
Aşağıdaki ayetler dua makamında okundukları vakit, çocuk istemeye ve hayırlı bir mirasçı dilemeye yaramaktadır. Çünkü Zekeriya aleyhisselam ve diğer peygamberler böyle dua eylemiştir. Bu bakımdan bizlerin de bu çeşit sıkıntısı olduğu zaman, bu ayetlerle dua etmemiz menfaatımız icabıdır.
Kur'an-ı Kerim'in bu ayetlerini yerinden orjinal olarak okumak daha iyi olur. Ancak bunu bilmeyenler mealinden de dua edebilir.

"Rabbimiz, bizim soyumuzdan, neslimizden göz aydınlığı olacak zürriyetler nasip eyle ve bizleri takva sahibi kimselere önder kıl Ya Rabbi..."(Furkan, 25/74.)
"Rabbimiz bize hayırlı evlat ver. Eğer hayırlı evlat bahşedersen elbette sana şükredenlerden olacağız." (A'raf,7/189.)
"Rabbimiz bize salih evlat ver." (Saffat, 37/100)
"Doğrusu ben arkamdan yerime geçecek akrabamdan ötürü endişeliyim. Eşim de kısır! Bana lütf-u kereminden öyle bir vâris nasib et ki bana da, Yâkub hanedanına da vâris olsun. Onu, razı olacağın bir insan eyle ya Rabbî!" (Meryem, 19/5-6)

BEBEK DUALARI

Subhânellezî halakal ezvâce kullehâ mimmâ tunbitulardu ve min enfusihim ve mimmâ lâ ya’lemûn.
Arzın yetiştirdiği herşeyden, onların nefslerinden ve bilmedikleri şeylerden çiftler (eşler) yaratan, O (Allah), Sübhan'dır (herşeyden münezzeh).
bu ıkız ısteyenler ıcın dogru surelerden bırıdır
2.ALLAHÜMME YA EVVELÜ 100 kere bebek isteyen
ALLAHÜMME YA MÜBDİÜ 99 kere düşük tehlikesi olana
ALLAHÜMME YA RAKİB 312 kere doğumda zahmet çekmez
ALLAHÜMME YA MÜCİB 60 kere bütün duaları kabul olur
ALLAHÜMME YA SEMİU 100 kere hiç konuşmadan oku dileklerin kabul olur
ALLAHÜMME YA MUĞNİ düştüğü hastalıktan kurtulur,ilişki esnasında okursa
sevgi ve muhabbeti çok olur
3.belirtilen surelrin ilgili ayetleri çoçuk sahibi olmak niyetiyle okunur.
BAKARA 128 ayet
Ali Đmran 38-41 arası ayetleri
Enbiya 89-90 ayetleri
Meryem tamamı
ARAF 189 ayeti
HUD 69-76 arası ayetleri
FURKAN 74 ayeti
SAFFAT 83-113 arası ayetleri
Nuh 12 ayeti
Sura 49-50 ayetleri
4.çocuğu olmayan kadın 7 gün oruç tutup iftar anında 21 kere ''YA MUSAVVIR'' diye okusa evlat sahibi olur.
evladı olmayan kadındört cuma''YA EVVEL''diye okusa,allahın izniyle evlat sahibi olur.
5.Evladı Olmayan veya Çocuk Düşüren Kadın;özel gününden temizlendikten 3 gün sonra bir kağıt üzerine 110 defa Besmele-i şerife yazılır ve nüsha haline getirilir ve o nüsha üzerinde olduğu halde zevci ile birlikte olursa kadın hamile kalır,bu nüshayı hamile kalıncaya ve çocuğu dünyaya gelinceye kadar üzerinde taşıması gerekmektedir.

6.Kadın, hayzdan temizlendikten sonra beş gün içinde hamile kalırsa, çocuğu erkek olur. Beşinci günden sekizinci güne kadar olursa kız olur) deniyor
7.düşük ihtimali olan hamile bayanlar eşleriyle beraber "El Mübdi" okur.
Çoçuk sahibi olmak için dua
Çoçuğu olmayan kimse 707 kere “Ya Varis” okursa Allahın izniyle hayırlı evlat sahibi olur.

8.Çocuk Düşmemesi ıçinKarısı hamile olup da erken doğum, çocuğun düşmesi veya geç doğması gibi korkular ve tehlikeler karşısında kalan bir kimse, parmağını hamile olan karısının karnına sürüp
"Ya Mübdi" ismini 99 kere okursa Hak sübhanehu ve teala hazretleri o hamile kadını bu tehlikelerden saklar.

9.Çocuğu olmayan bir kimse, mümkünse 40 günde bir kuran hatmi, yada 21 günde 123 yasini şerif hatmi, yada 7 günde 41 yasini şerif hatmi, yada hergün 1 fatiha 11 ihlası şerif, eğer kadir olursa hepsini okur, okumanın sonunu gece yatmadan önceye denk getirir. Yatsı namazından sonra (yahut yatağa girerken) okuduklarının sevabını peygamber efendimizin ve hz. Hatice ile hz. Aişe nin ruhu mübarekelerine hediye eder. Devamındada, “ ya rabbi bana bir erkek evlat verirsen adını Muhammet, kız evlat verirsen Hatice (yahut Aişe) koyacağım” diye dua edilirse Allah duasını kabul eder
10.Çocuğu Olmayanlar için; ‘Yâ Samed’ ve Âl-i ımrân 38. âyet-i kerimesi 41 gün sabah namazından sonra 41 defa okunur.Sonra gecenin üçte birinde ‘Ya Samed’ 313 defa çekilerek 41 gün 1 kg bala üflenir.Erkek ve kadın Cuma günü işraktan sonra iki rekat hayırlı çocuk için namaz kılıp balı 41 gün yer ve aynı tertip 3 defa yapılırsa Allahın izniyle çocuk sahibi olurlar
11.Çocuğu Olmayan Çiftler için; Al-i ımran 37. ayet aşağıdaki karışıma 71 defa okunacak.
1 kg bal,50 gr arı sütü,250 gr çörek otu.250 gr ısırgan tohumu,100 gr Antep fıstığı tedarik edilerek,ısırgan tohumu ile çörek otu öğütülür ve arı sütü ve bala karıştırılarak cam bir kap içerisinde saklanır.Cam kabın dışına ışıktan muhafaza etmek için bir folyo sarılır.Sabah akşam aç karnına 41 gün yemeye devam edilir.
12.Yusuf suresi 7gün okunur evlat sahibi olmak niyetiyle.

Ayin sonunu bekliyorum.esim de araştırıyor..o zaman daha net olucak inş nerde tedavi göreceğimiz...herkes için duaciyim....Rabbim hepimizi amacımıza ulaştırır ins...
Amiiin canım Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah ,ben de sana da dua edeceğim...İnşallah başlayacağın yer hayırlı,uğurlu bir evlada kavuşmana vesile olur tatlım.Herzaman bekleriz seni,illa bizim topikte olmana gerek yok,sohbet ederiz gelişmelerden konuşuruz...Ama topiğimize de gelirsen,Firdevs Hanımda tedavi olmaya karar verirsen seviniriz tabiii...

2 tane kızım var Rabbim bağışlar sa inş.bende Tuana gibi oğlum olsun istiyorum.hayırlısı inş....insanların deneyimleri yaşadıkları fikirleri benim için çok önemli....hit de firdevs hanimda isinde oldukça başarılı....bakalım eşime bıraktım kararı...2 senedir takip ediyorum 2 doktoru da....okuduğum her hikayede hayırlı dua istiyorum Rabbim den.Allahım dileyen isteyen herkese hayırlı evlat nasip et,açılan av uçları boş çevirme diye
...sevilenlerle seviniyor üzülenle üzülüyorum ....dilerim hevimiz dileğimize kavuşuruz arkadaşlar....

Allah bağışlasın kızlarını,kimbilir ne tatlıdırlar,ne şanslısın...O kadar severim ki kız çocuklarını,babam derdi ki rahmetli :Kız çocuğun yoksa daha baba olamamışsın demektir.Bence de öyle...Biz de iki kızkardeşiz .Canım aynı ben de senin gibiyim,oh çok şükür ama Merkezim ve Doktorumdan çok memnunum,yaklaşımları o kadar insancıl ve süper insanlar ki....
O yüzden rahatım,inşallah hepimizin olacak,inşallah sen de oğluna kavuşacaksın tatlım.

Son düzenleme:
KanberCim sen nerdesin?ben istanbuldayım.irem hanim la telde görüştüm.istanbulda bir dr yönlendirdi beni.testleri on muayene yi o yapıcak dedi.yumurta toplama zamanı kibrisa geleceksiniz vs istanbul daki bu dr tanıyan bilen var mı acaba Ali beydi yanlış hatırlamıyorsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…