İyi ki geldin aramıza arlo.Yazdıkların beni çok mutlu etti.Pozitif insanlara o kadar çok ihtiyacımız var ki.O yüzden mutluluğum katlandı seninle inan.Rabbim önce iki meleğini,prensesini sana bağışlasın.Sonra da Allah'ın izniyle akıl,beden,ruh sağlığı yerinde efeni,Paşanı,oğluşunu sana bağışlasın,ailenle kızların ve oğlun/oğullarınla uzun,sağlıklı,mutlu bir ömür nasip eder inşallah.Bizim topik uğurludur,inan buna sen de kavuşacaksın oğluna canım.Hoş geldin,Sefa geldin birtanem.Merhaba, güzel mesajınız ve güzel dıleginİz ıcın çok teşekkür ederım. Butun kalbımle diliyorum ki kızınız ve oğlunuzu sağlıklı bir şekilde kucağınıza almanızdır. Dualarım sızıle ve Butun bayan arkadaşlarladır. Kendimden bahsedecek olursam, yurtdışında yasıyorum. Benım iki kızım var. Bu konuda sızın rahatım çünkü Olgun ve tahammüllü kadınlar olduğunuz gibi hep bir dayanışma ıcerısınde olduğunuzu yazılarınızdan gördüm. Özellikle tuana ve diğer bayan ark. Cınsıyet seçimi yapmistı ve ne kadar destek olduğunuzu yazılarımızda okumuştum. Yuregı güzel insanlarsınız. Ben birıncı denemem için çok emek Verdim. Sonrası negatıf sonuç aldım. Benım için kötü bir süreçti. Neden ve neçinlerini araştırırken Tesadüfen sızın yazılarınızı okudum bana o kadar güç verdı ki sıze dua ettım sizinle sevındım sizinle üzüldüm sizinle güçlü olmam gerektıgıni ve gerçekten bir şeyı ıstıyorsan mücadele etmem gerektiğini anladım. Her şeyde bir hayır vardır dıyorsunuz onca yıl anne olma mücadelesini verirken... Bende okuduğum yazılarınızdan sonra diyorum ki vardır bir hayır olmadı. Ikıncı denemem ıcın Ekim Ayında gıdecegım. 35 yaşındayım. Doğuş hastanesınde yapmıştım ilk denememi ikincı denemem yine orada olacak. Topinıgız uğurlu ınsallah bana ve diğer tedaviye başlayacak bütün Arkadaşlara Uğur getırır. Dualarım sizinle sızinde dualarınız benımle olsun. Çok uzattığım ıcın kusura bakmayın. Kendınıze ve bebislerımıze ıyi bakmanız dileğiyle sevgıler
:) bacım inşallah ogullarını kucagına alırsın:) benim tek oldu inş senin çift olur görüşelim mutlu sona ulaşman dilegiyle:)Merhaba, güzel mesajınız ve güzel dıleginİz ıcın çok teşekkür ederım. Butun kalbımle diliyorum ki kızınız ve oğlunuzu sağlıklı bir şekilde kucağınıza almanızdır. Dualarım sızıle ve Butun bayan arkadaşlarladır. Kendimden bahsedecek olursam, yurtdışında yasıyorum. Benım iki kızım var. Bu konuda sızın rahatım çünkü Olgun ve tahammüllü kadınlar olduğunuz gibi hep bir dayanışma ıcerısınde olduğunuzu yazılarınızdan gördüm. Özellikle tuana ve diğer bayan ark. Cınsıyet seçimi yapmistı ve ne kadar destek olduğunuzu yazılarımızda okumuştum. Yuregı güzel insanlarsınız. Ben birıncı denemem için çok emek Verdim. Sonrası negatıf sonuç aldım. Benım için kötü bir süreçti. Neden ve neçinlerini araştırırken Tesadüfen sızın yazılarınızı okudum bana o kadar güç verdı ki sıze dua ettım sizinle sevındım sizinle üzüldüm sizinle güçlü olmam gerektıgıni ve gerçekten bir şeyı ıstıyorsan mücadele etmem gerektiğini anladım. Her şeyde bir hayır vardır dıyorsunuz onca yıl anne olma mücadelesini verirken... Bende okuduğum yazılarınızdan sonra diyorum ki vardır bir hayır olmadı. Ikıncı denemem ıcın Ekim Ayında gıdecegım. 35 yaşındayım. Doğuş hastanesınde yapmıştım ilk denememi ikincı denemem yine orada olacak. Topinıgız uğurlu ınsallah bana ve diğer tedaviye başlayacak bütün Arkadaşlara Uğur getırır. Dualarım sizinle sızinde dualarınız benımle olsun. Çok uzattığım ıcın kusura bakmayın. Kendınıze ve bebislerımıze ıyi bakmanız dileğiyle sevgıler
oooooooooooooooo binmaşallah rabbim hayırlı uzun ömürlü evlatlar etsin aminMerhabalar, hamileligim 37. haftasinda bebeklerim saglikli dünyaya geldiler. Cok mutluyuz, anlatilamaz bir duygu. Cektigimiz acilar bu duygunun yaninda inanin degersiz. Iyiki pesetmemisiz. Insallah hepinizin dilekleri kabul olur, anne olursunuz.
Cok sagol Tuanacigim. Nasil tatlilar hep uyuyorlar kuzucuklar. Cok kücükler henüz. Tarif edilemez bir mutluluk.oooooooooooooooo binmaşallah rabbim hayırlı uzun ömürlü evlatlar etsin amin
Canım çok sevindim,meleklerine kavuştun şükürler olsun,darısı Başıma,ben de gün sayıyorum.Allah sağlıkla evlatlarımızı bizi bağışlasın,âmin.Merhabalar, hamileligim 37. haftasinda bebeklerim saglikli dünyaya geldiler. Cok mutluyuz, anlatilamaz bir duygu. Cektigimiz acilar bu duygunun yaninda inanin degersiz. Iyiki pesetmemisiz. Insallah hepinizin dilekleri kabul olur, anne olursunuz.
arkadaşlar merhaba bende 2 yıldır donasyon düşünüyorum ama eşimi nihayet ikna ettim bi çok tüp denedim kemoterapi ve radyoterapi gördüm erken menepoza girdim şu an 46 yaşındayım menepoza 4 yıl önce tedavilerden dolayı girdim yani kemoterapi falan tedavim çok şükür bitti zaten çok kısaydı ama menepoza girdim eşim donasyona kesin karşı idi aslında diğer topiğe 2 yıl önce üye oldum ama 1 yıldır girmiyordum eşim kesin istemeyince neyse ikna oldu testleri yaptıkki tsh ım yüksek ilaç kullanıyorum p tesi tekrar test yapacağım eğer düşmüş ise hemen başlayacağım allahım nasip ederse
işte benim hikayem de bu
bi de sormak istiyorum yaptıran arkadaşlar paket mı aldınız kendiniz mi ayarladınız yardımcı olurmusunuz
hepimizin allah yardımcısı olsun
Arkadaslar Merhaba yeni katılıyorum aranıza. Bende Firdevs hanima karar verdim.Firdevs hanima tandem yaptıran oldumi
Hayırlı olsun,Hoşgeldin Aramıza hazanumut ,bu topiği baştan sona okursan aradığın soruların cevabını Fazlasıyla bulacaksın.çok merak ediyorum arkadaşlar tüp bebek fiyatı nekdara mal oluyor
Gözünüz aydın .Allah hepinize sağlıklı uzun ömürler versin.Darısı tüm anne olmak isteyenlere .Merhabalar, hamileligim 37. haftasinda bebeklerim saglikli dünyaya geldiler. Cok mutluyuz, anlatilamaz bir duygu. Cektigimiz acilar bu duygunun yaninda inanin degersiz. Iyiki pesetmemisiz. Insallah hepinizin dilekleri kabul olur, anne olursunuz.
Amin inşallah Hazanumut,daima dualarım sizinle.İnşallah en kısa zamanla sizler de anne olacaksınız.kanbar çok teşekkür ederim arkadaşım allahım seni de yavrularına sağlıkla sıhhatle kavuşturmayı nasip etsin(ikiz di değil mi) allahım bize de yaşatsın bize de dua et hamilelerin duası kabul olabilr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?