KanberCim sen nerdesin?ben istanbuldayım.irem hanim la telde görüştüm.istanbulda bir dr yönlendirdi beni.testleri on muayene yi o yapıcak dedi.yumurta toplama zamanı kibrisa geleceksiniz vs istanbul daki bu dr tanıyan bilen var mı acaba Ali beydi yanlış hatırlamıyorsam
hayırlı olsun tuana,rabbim gönlünün muradını versin inşallahayyyyyyyyyyyyyyyy telefondan yazmaya çalıştım olmadııııııııııııııııııııııı ohbe sonunda geldim 6 yumurta 6 embriyo 2 siyoluna devam edememiş 1 tanesi kalite düşük incelenmemiş ve vev veeeee 3 erkek a kaliteeeeeeeeeee 3 transfer gözlerimin önünde gördüm yavrucakları herşey iyi geçti şimdi 10 gün içinte test bekliyorum duaaaaaaa ne olur çıkarsa hamileyim
iyi akşamlar kızlar
doktordan geldim,kanama olması normalmiş 15 gün kadar sürebilir dedi içim rahatladı
rahim çok iyi durumdaymış,patalojide temiz çıkmış
herşey yolunda yani
ayrıca yumurta görülmüş çok şaşkınım
bende daha önceki muayenelerinde kıbrısa gidiceğimizi söylememiştim,yumurta var deyince anlattım
çok olumlu karşıladı,isterseniz gideceğiniz merkezlede görüşürüm dedi
ama yinede amh testi yapalım aklımızda soru işareti kalmasın dedi
çok sevdim bu doktoru,diğer kötü tecrübelerden sonra
haftaya sonuç çıktıktan sonra başlıyoruz inşallah
tşk canımcanım iyi akşamlar...
Ayyy canım çok sevindim,ne güzel herşey süper,yolunda gidiyor tatlım..
canım kaç yumurta toplandığını bilmiyorum 11 embriyomuz olmuştu 5 gün embriyosuydu 4 tane transfer edildi.canım çokkkkk mutlu oldum topiğimizin ilk annesi,Allah ım sağlıcakla kucağına da almanı nasip etsin.çok güzel değerin darısı bizim başımıza inşallah.kaç yumurta toplanmıştı,kaçıncı gün embriyosu aldın,kaç tane transfer edildi yazabilirmisin merak ettim de.cici annemiz kendine ve bebişlerine iyi bak
tşk canım
çok şükür
inşallah kanbarcımBirumutcum bu topik hakikaten uğurlu,maaşallah,herşey iyi olacak inşallah hepimiz için.
doktordan geldiğimden beri bir oynama hoplayıp zıplama isteği varki bende sorma
içim kıpır kıpır
sanırım ocak ayına yolcuyuz bizde
haklısın biz olumlu düşünelim ki vücudumuzda buna karşılık versinHep böyle ol işte,süpersin,hep olumlu ol,işin sırrı burada zaten..
Ayyy aynı zamanda mı gidiyoruz seninle
Ben de servise yetişeyim,görüşürüz tekrar tatlım...ben biraz çıkayım,görüşürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?