Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Firdevs Uğuz Tip Hastaları Buraya...

Bugun bebislerin kalp atislarini gorduk teki saklafi kndini fazla goremedik onu :) Allah kucagimiza almayida nasip etsin insallah firdevs hanima sonsuz tesekkurler :)
gözün aydın canım senin adına gerçekten çok sevindim Allah inşallah kucağına aldığın günleride gösterir...darısı başımıza diyorum inşallah...

merhaba arkadaşlar; foruma üye olduğumda da bahsetmiştim ben normal gebe kalamamıştım ve erkek istediğimiz için bizde tüp bebek yapmışken cinsiyet belirlemek istedik ve buradaki yorumlara da bakarak bizde firdevs hanımda karar kılmıştık .23 yumurta toplanmış ve 16 sı sağlıklı olarak döllenmiş 5.güne kadarda ulaşmış fakat yapılan incelemelerde 3 ü kızı 1 i erkek olarak kalmıştı diğerleri kromozom bozukluğu olduğu söylendi ve 17 martta 1 erkek A kalite 1.sınıf olan embriyo transfer edildi fakat bugün yaptırdığım kan testi sonucum hüsrandı benim için çünkü negatif sonucu almıştım çok umutluydum ama malesef olmadı ...birdaha da deneme şansım yok kredi çekip gitmiştik hem maddi olarak yıkıldım maddiden çok insanı manevi yönüde çok daha fazla yıkıyormuş.ALLAH bu yolda olan herkese yardım etsin ben pozitif göremedim ama inşallah sizler görürsünüz herkese hayırlı haberler almayı kısmet etsin rabbim benimki olmadı hoşçakalın ...

Keşke kız cinsiyeti olanlarıda transfer etselerdi , belki tutardı .çok üzüldüm sonucuna...

kızlar a kalite bile dğildi ben cinsiyet için bu kadar parayı harcadım 25 bin tl az para değil öyle olsa burda yaptırıdım dimi kıbrısa gidip 25 bin tl yi boşa harcamazdım ...

neyse canım çok yanıyor kusura bakmayın söylediklerinizi yanlış anlayıp yanlış yorumlar yapabilirim...herkes için hayırlısı olsun ...

neyse canım çok yanıyor kusura bakmayın söylediklerinizi yanlış anlayıp yanlış yorumlar yapabilirim...herkes için hayırlısı olsun ...
Canım inan çok üzüldüm bende cinsiyet tabiri için gitmiştim eylülde iki adet transfer yapıldı olmadı yıkılıyor insan atlatırsın Sıkma canını

Arkadaşım çok geçmiş olsun rabbim kalbine ferahlık versin..bende bundan korkuyorum bizimde durumumuz kredi çekip öyle gidicez..olmazsa bi daha sansimiz pek yok maddi açıdan... Rabbim hepimize saglikli bebisler dünyaya getirmeyi nasip etsin inşallah.. Sende kendini durumunu toplayinca tekrar denersin inşallah.. Rabbim yardimcimiz olsun...

Gercekten negatif sonuc almak hicte kolay degil maddi ve manevi olarak yikar insani tek transfer oldugu icin tutmadigini dusunuyorum yoksa firdevs hanim isinde iyi bi doktor hayirlisi demekten baska birsey gelmiyor elimden umarim 2.yi deneme sansin olur Allaha dua et canim rabbim hayirlisini nasip etsin

Kızlar bi kaç saat oldu kibristan geleli..Çok güzel bi gün geçirdik esimle.firdevs hanim irem hanim tanistim işinde iyi ve ilgili insanlar. Kafamizdaki soruların birçoğuna yanit bulduk ve memnun ayrildik.Hastahane tertemiz irem hanm çok ilgili firdevs hanm basarili bi hekim. Ulasimda bile bize yardimci oldular sağ olsunlar.. Tedavimi orda olucam.rabbim hepimize saglikli hayirli bebisler dünyaya getirmeyi nasip etsin...

Cok sevindim canim bebisleri alip geldigin gunleride goruruz insallah rabbim gonlumuze gore versin

Kızlar anne olacaklara,olanlara,tedavi olanlara hayırlı evlatlar diliyorum.
Bebişlerim Nisanın 4'ünde 7 aylık oluyorlar....Zaman ne kadar çabuk akıp gidiyor,daha dün tedavi sürecindeydim,şimdi bebişlerim ek mama yiyor,kıymalı sebze püresi ,meyve püresi,muhallebi,çorba,sütlaç,kahvaltıya başladık yavaş yavaş....Yürüteçe biniyorlar,kendi sularını kendileri suluğu tutup içiyorlar,salıncakta sallanıyorlar...İsimlerini seslenince kızım da ,oğlum da dönüp bakıyor,gitgide sevgileri katlanıyor içimde,eşimle en büyük aşklarımız onlar oldular,her yeni mimikleri,becerileri bizi sevinçten havalara uçuruyor.
İlk anneler günüm bu Haziran benim yanımda kızım ve oğlumla kutlayacağım,bana bugünleri gösteren Rabbime hamdolsun,buna aracılık eden harika doktor,gerçek insan.derler ya ancak bir kadının derdinden kadınlar anlar çünkü,onlar annedirler,Firdevs Hanım,İremciğim ve ekibinden binlerce kez razı olsun,verdikleri mutluluğun maddi bir karşılığı yok,paha biçilemez....
Hepiniz azimle,inançla,sebatla anne olacaksınız,inanın ve güçlü olun.Sevgiyle kalın...

O kadar güzel yazmissin ki okurken hayali gözümun önünde canlandı resmen..
Rabbim saglikli uzun ömürler versin bebislerine .. Kucuk cekirdek ailenize nazar degmesin..ve Rabbim bize de bu duyguyu yaşamayi nasip etsin inşallah...

Hayırlı olsun evlatların , darısı başımıza

Allah o miniklere uzun omurler versin kanbarcigim bir cogumuz bende dahil senin vesilenle karar verdik kimimiz tedavi. Asamasinda kimimiz bebek bekliyor benimde ikiz Allah nasip ederde kucagima aldigim gunleri gorursem bakimi cok zordur tahmin edebiliyorum fakat bu duygunun tarifi yok size bir omurr mutluluk saglik diliyorum

Merhaba ;
Firdevs hanımla geçirdiğimiz başarılı süreci biraz paylaşmak istedim belki okuyan birilerine biraz olsun umut olur :) Mart ayında transferim oldu ve şimdi 5 haftalık ikizlerime gebeyim geçen gün keseleri gördük ve 15 gün sonra kalp atışlarını duymaya gideceğiz Allahın izniyle Kıbrıs'a ayak bastığımız andan itibaren bizimle ilgilenen tabi ki ondan öncesinde aylarca hatta yıla varan görüşmeleri sabırla ve büyük bir özveriyle her sorumuzu 7/24 cevaplayan İrem hanıma o kadar minnettarız ki asla emeklerinin karşılığını ödeyemeyiz.. İstanbul'da başlayan Kıbrıs'ta can bulan bu süreci Allah herkese nasip eder inşallah... Benim 14 yumurtam toplandı 8'i döllendi 5.güne 2 Blast 1 Early Blastım var 3ünüde transfer ettik 35 yaşımı biraz geçtiğim için ve dondurma için yeterli yumurtam kalmadığı için yapılan toplantılar sonucu 3 yumurtayıda Firdevs hanım transfer etti :) Gitmeden önce hastaneleri araştırırken herkes Firdevs hanımdan bahsederken aslında ne kadar az şey yazılmış olduğunu sonradan fark ettim çünkü verdiği enerji mesleki başarası buralarda anlatılmayacak kadar çok.Bu arada gittiğinizde 2 otel seçeneğiniz var biz Büyük Anadolu otelde kaldık merkeze çok yakın gezicem görücem merkeze yakın olayım derseniz kalabilirsiniz fakat otel vasat diğer oteli tercih edebilirsiniz.Bu süreçte sormak istediğiniz bir şeyler olursa sadece yaşadıklarıma istinaden yardımcı olurum.Allah herkese en kısa zamanda bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...Firdevs hanım'a ve ekibine sonsuz teşekkürler ediyorum iyi ki yollarımız kesişmiş:)

Rabbim kucagimiza almayida nasip etsin canim cok sevindim gercekten firdevs hanim ve irem hanim icin soylediklerin cok dogru az bile bence :)

kızlar merhaba
geçen ay cinsiyet tayini ile ilgili firdevs hanımla yaptığım görüşmeler sonucu tedaviye ok verdik ve yarın yumurta arttırıcı iğnelerim başlayacak...
firdevs Hanım ve İrem Hanım için yazılan olumlu düşünceleri ve tecrübeleri okuyunca doğru karar verdiğimize inanıyoruz...
Çok heyecanlıyım...
cinsiyet seçiminde pozitif görenler var mı???
2 oğlum var ve ALLAH izin verirse sağlıklı bir KIZIM olmasıni istiyorum...

Slm arkadaşlar uzun sureden beri yazamıyorum.malum ikizlerim var artık.3 aylık oldular.bi kız bi oğlum var.rabbim isteyen herkese nasip etsin.bu yolda bize yardımcı olan irem hanımcığıma ve dr firdevs hanıma ne kadar tesekkur etsem az.onlar hayallerimize kavusturdu bizi.ilk denememizde oldu.cok mutluyuz.evlat hicbirseye benzemiyor gerçekten.onlar hayatınızda bir numara oluyor.bu arada ben eski uyelerden karaca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…