Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Firdevs Uğuz Tip Hastaları Buraya...

Arkadaşlar bu arada elimde 2 kutu pregon 300 var.tedaviye başlayacak olan varsa gonderebilirim

Merhaba arkadaşlar .Uzun bir süre paylaşımda bulunamadım zira kızım çok kucakçı :) kucakcı olacak diyenlere inat kucakladım zaten yürüyünce durmayacak değil mi? bizde bu zamanın tadını çıkaralım 11 sene sonra kavuşmuşum prensesime ben kucaklamayayımda kim kucaklasın.Kanatsız melekler Firdevs hanım ve ekibine burdan sevgiler yine.Çok minnattarım onlara.Ömür boyu duacıyım.Çok zor hamilelik süreci geçirdim.Allahtan burada takip eden dr.da çok iyiydi benden daha çok heycanlı ve meraklıydı .33 ve 36 haftalarda su azlığından hastanede yattım bir şey olacak korkusuna stresten ürtüker oldum .Her gün günde üç nst ,5 kez tansiyon iki kez ultrason.Bir gece nöbetçi dr geldi yanıma nasılsın? dr bey sağ tarafıma toplandı ve hareketi az gibi neee dedi hemen alalım dr.nu arayalım nst getirin tansiyon ölçün alalım izin veriyor musun ? ben aval aval bakıyorum küveze gircek mi ? Şu an bebeği kaybetme riskinden dahamı önemli ? evet alalım aileme haber vereyim ...yalnızım bu arada ..hemen aradım geldiler.Hemşireler beni yarım saate hazırladılar yiyip içtiğim için genel anestezi oldum güler yüzlü dr.mda geldi hop yarım saatte prenses geldiiii eşim çok yapışıkmış baya uğraştıtmış.Eşin nokta kadarı kalsa anneyi kaybetme riski varmış .Prenses iki saat yoğun bakımda kalmış tabi benim haberim yok bebek nerde bebek nerde soruyormuşum ama hatırlamıyorum vee prensesin yanıma geldiği an işte o an hep aklımda bu arada küveze girmedi :) Erken geldiği için 2400 43 cm cik.Bu arada size tavsiyem kıyafet alıp doldurmayın bir tane tam set hastane çıkışı üç tanede yedek ikili hastane çıkışı ve iç badi.Neden çünkü prenses içinde yüzdü :) en iyisi doğduktan sonra almak.Kurban olduğum Allahım bu anı herkese yaşatsın her zaman duacınızım giremesemde hep dua ediyorum.Kızım şimdi 2,5 aylık artık agular gülümsemeler beni babasını görünce sevinmeler başladı :) Tedaviye başlayacaklar başlayanlar sonuç bekleyenler her şeyin hayırlısı sizinle olsun sizde kuzularınıza kavuşun inşallah .

Tabiiikisi bu sayfanın temellerini atan ve sürekli destek ve yardımları esirgemeyen tatlı ikizlerin tatlı annesi kanbarada sonsuz teşekkürler sanada hep duacıyım tatlım.

Tabiiikisi bu sayfanın temellerini atan ve sürekli destek ve yardımları esirgemeyen tatlı ikizlerin tatlı annesi kanbarada sonsuz teşekkürler sanada hep duacıyım tatlım.
Ne guzel anlatmissin cocuguna uzun omurler diliyorum canim kucaktan bencede indirme ozlemini cok cektik onlarin :) firdevs ve irem hanimin basarisi tartisilmaz bende 3bucuk aylik ikizlere hamileyim rabbimin izniyle finale cok yaklastik Allah isteyen herkese nasip etsin insallah bu duygulari

arkadaşlar mrb yeniyim buralarda bende sperm donasyon düşünüyorum fakat beni neler bekliyo neler yapmalıyım nelere dikkat etmeliyim yardımcı olurmusunuz bu yollardan geçmiş birileri yol gösterebilirmi bana rica etsem? firdevs hanım geçiyor içimden fakat eşim başka bir yer düşünüyor kararsızım açıkçası

Slm.oncelikle donör seciliyor eşinizin ozelliklerine göre.sac rengi göz kan grubu v.s.daha sonra yumurta geliştirici ignelerle yumurtalar buyutuluyor.yumurta toplama işlemi olacak sizde.5.gun transfer yapılacak.biz firdevs hanımda yaptırdık iyiki de orda yaptırdık ilk denemede oldu ve şuan 4 aylık ikizlerim var.cok guleryuzlu içten ve işinde çok iyi bi dr.firdevs hanımın asistanı irem hanım hele çok şeker birisi.7-24 ne sorarsan cevaplıyor.bıkmadan usanmadan.ben çok sevdim gerçekten.

Canımsın güzel kızını güzel yanaklarından öp benim için.Allah sizi bir ömür ,sağlıklı,mutlu yaşatsın...Çok zorluklar aşmışsın ama şimdi en güzel günleri.Bizimkiler de diş çıkarıyor,kızım 2 tane çıkardı,oğlumun da yakındır,çok hareketliler neredeyse yürüyecek konuşacak gibilerhayatımın aşkları onlar babalarıyla beraber,Rabbim dileyen herkese bu mutluluğu yaşatsın.Çok öpüyorum seni ve fıstığı..

merhaba formunuzun tamamını okudum.ve burdan aldıgım enerji ile bende kararımı verdim:) ama neden 11 mayıstan beri kimse yazmamış:) benim gibi yeni yeni bu işin içine giren kimse yokmu artık..bebişlerinie kavuşan bütün o cesur anneleri tebrik ediyorum..inşallah bende sizlerden biri olurum..temmuzda bende inşallah alıp gelirim bebişlerimi..firdevs hanımı ve irem hanımı tanımam ama sayenizde dogru bir karar verdiğimi düşünüyorum..şimdiye kadar yaptıgınız ve bana ışık olan paylaşımlarınız içinde ayrıca teşekkür ediyorum:)

arkadaşlar ben de Firdevs hanım a gittim bugün transferimin 8. günü umarım Rabbim herkesle birlikte bizim de kucağımızdan bebeğimizi eksik etmesin... Görüşmeye başladığım andan itibaren her soruma kolayca yanıt buldum içime sinen cevaplarla. İrem hanım ın hakkını ne yapsak ödeyemeyiz. Yapılması gereken herşeyi layıkıyla yaptıklarına eminim Allah korusun nasip etmeyip de olmazsa bile yine gözüm kapalı giderim çünkü ben biliyorum ki ellerinden geleni fazlasıyla yaptılar. Rabbim den tek duam isteyen herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin...

Karar veren giden gitmek isteyen herkese merhaba bende once Allahın sonra Firdevs hanım sayesinde ikizlerime hamile kaldım şuan 4bucuk ayligiz zor bi 4ay geçirdim bulantilar kanamalar vs çok şükür herşey yolunda rabbm kucagima aldığım günlerinde gösterir inşallah umarım bu yolda yürüyen herkes bu duyguyu tadar çok zor bi süreç Allah herkesin yardımcısı olsun

hayırlı olsun ,önce pozitif görmek sonrasında rahat bir hamilelik ve kucagına almayı nasip etsin..sizinde ilk denemeniz galiba ,heyecanla sonucunu bekliyorum bende:)paylaşırsan çok sevinirim..

Sanırım artık kimse formu kullanmıyor..arkadaşlar bayram ertesi kıbrıstayım..1 aydan biraz fazla var..hazırlık aşamasında neler yaptınız paylaşırsanız çok sevinirim..neler yediniz neler içtiniz?özel bir şeyler varmı yapmam gereken..pozitif sonuç alan arkadaşlar lütfen arkanızdan gelenleride bilgilendirin:)bu arada umarım herkes iyidir ve de mutludur..sevgiyle ve bebişlerinizle kalın:)

Hayırlı olsun senin yerinde olsam bütün formu okurum çok faydalı bilgiler bulacaksın.

Arada sonuçları yazarsanız sevinirim binlerce merakta kalıyoruz herkes hamileliğin de pozitif görünce bırakmıyor yazmaya ama tecrübelerini aktarsalar iyi olur

Senin adına çok sevindim insallahhhh pozitifi görürüz hep birlikte özellikle yediğim birşey yoktu sadece transfer sonrası maydanoz yemedim halada yemiyorum hayırlı haberlerini bekliyorum

Arada sonuçları yazarsanız sevinirim binlerce merakta kalıyoruz herkes hamileliğin de pozitif görünce bırakmıyor yazmaya ama tecrübelerini aktarsalar iyi olur
Ben hep takipteyim :) ikiz gebeyim baya sorunlar yaşadım ara ara kanamalarim oldu hastanede yattım bikac kez hepsindede bebeklerin sağlığı iyiydi sukur 4ay bulantilarla basım dertteydi serumla beslendim şimdide mide yanması başladı onun dışında kasık agrim çok oluyordu doktor erken doğum riskine karşı magnezyum ve dusuk riskine karşı Protestan verdi ikiz olduğu için biraz riskli maalesef onun dışında iyiyiz sukur 19 haftalık olduk :)

Allah Yardımcın olsun canım inşallah sağsalim doğarlar benim de ikiz kızlarım var 6 yaşındalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…