Tuanam ben de dedim niye kulaklarım çınlıyorinşallah müjdeyide burdan verecegim bu ana kadar olumlu herşey ama beklemek sıkıntılı her aşamada sabırlı olmak gerekiyor ama gün dedigin su misali son aşamadayım umudumu sorarsan çokkk ama herşeye hazırlıklıda olmalıyım tıp bitti her noktada oldugu gibi rabbim koyacak son noktayı ol derse can bulacaklar duamız bundan yana inşallah duanızı eksik tutmayın
Ahhh benim güzel kalpli arkadaşım,ne güzel şeyler yazmışsın,hepimiz bebeklerimizi sırasıyla kucaklarımıza alacağız hayırlısıyla.İnşallah ben de en olgun yaşta ,en çok bekleyeniniz olarak,buradan Sevinç çığlıklarını atacağım,siz oradan duyacaksınız tatlım...slm kanbar hepimizin derdiyele dertleniyor mutlulugla mutlu oluyorsun dilerim rahmandan mutluluk gözyaşlarına bürünüp bebeklerini kucagına alacagın günü bir nefes misali kısa kılıp kavuştursun müjden çınlasın buralarda
Arkadaşlar Aile Hastanesinin cep telefonunu yanlış yayınlamışım kusura bakmayın. Bahçelievler Aile Hastanesinin telefonları aşağıdaki gibidir:Telefon:+90 212 441 41 42 Fax: +90 212 441 13 00 E-Posta: bahcelievlerinfo@ailehastanesi.com.tr Adres: Talatpaşa Bulvarı, Begonyalı Sokak, No: 7-9 Bahçelievler 34590 İstanbul
belirtilere takılma bence bugünlerinin keyfini çıkartkanbar agzımın tadi bir degişik yedigimden bişey anlamıyorum ilaçların etkisi olsa gerek...bilye yutmuş gibiyim karnım su dolu sanki acaba insanlar neler yaşıyor mazhar fuat özkan:) nerd o ya ilk günler anladımıki belirti neydi yazsada bilsem:)
Tuana hayırlı olsun bebislerin inşallah 9 ay seninle olurlar bişey sorcam 5 bardak sütü nasıl içtin ben hayatta icemezdim ya çok zormazharfuatözkan kaçıncı gün yaptırdın degerin kaç çıktı kaçız olma ihtimali var birde estorafem pregeston kullanıomusun bana kullandırıyorlar
Kanbar canım Allah ne muradın varsa versın duanı okuyacam özel gündede okunurmu canımReyhan'cım bu senin için:
Karı koca arasındaki geçimsizlik için Duhan sûresinin 25.ayeti 21 veya 71 defa okunursa geçimsizlik ortadan inşallah kalkar.
كَمْ تَرَكُوا مِن جَنَّاتٍ وَعُيُونٍterekû min cennâtin ve uyûn(uyûnin).”
(Onlar geride nice bahçeler, nice pınarlar bıraktılar.)
12.gün yaptırdım 1561di değerim henüz dr a gitmedim estrofem progestan coraspin bi de kan sulandırıcı iğne kullanıyorummazharfuatözkan kaçıncı gün yaptırdın degerin kaç çıktı kaçız olma ihtimali var birde estorafem pregeston kullanıomusun bana kullandırıyorlar
Canım donasyon da çok fazla belirti olmazmış birtanem...kanbar agzımın tadi bir degişik yedigimden bişey anlamıyorum ilaçların etkisi olsa gerek...bilye yutmuş gibiyim karnım su dolu sanki acaba insanlar neler yaşıyor mazhar fuat özkan:) nerd o ya ilk günler anladımıki belirti neydi yazsada bilsem:)
hayır olsun inşallah bugece rüyamda bebeğimi emziriyordum allahım sanki gerçekti
çekiştire çekiştire bir güzel emiyorduki
rabbim sen yardım et dualarımızı kabul et inşallah aminnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?