Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Firdevs Uğuz Tip Hastaları Buraya...

inşallah müjdeyide burdan verecegim bu ana kadar olumlu herşey ama beklemek sıkıntılı her aşamada sabırlı olmak gerekiyor ama gün dedigin su misali son aşamadayım umudumu sorarsan çokkk ama herşeye hazırlıklıda olmalıyım tıp bitti her noktada oldugu gibi rabbim koyacak son noktayı ol derse can bulacaklar duamız bundan yana inşallah duanızı eksik tutmayın

slm kanbar hepimizin derdiyele dertleniyor mutlulugla mutlu oluyorsun dilerim rahmandan mutluluk gözyaşlarına bürünüp bebeklerini kucagına alacagın günü bir nefes misali kısa kılıp kavuştursun müjden çınlasın buralarda

Tuanam ben de dedim niye kulaklarım çınlıyor
Herşey çok güzel olacak tatlım..
Ahhh benim güzel kalpli arkadaşım,ne güzel şeyler yazmışsın,hepimiz bebeklerimizi sırasıyla kucaklarımıza alacağız hayırlısıyla.İnşallah ben de en olgun yaşta ,en çok bekleyeniniz olarak,buradan Sevinç çığlıklarını atacağım,siz oradan duyacaksınız tatlım...

Test tarihlerinizi iple çekiyorum Tuana...
Ama rahatım,dua ediyorum hepinize...

kanbar agzımın tadi bir degişik yedigimden bişey anlamıyorum ilaçların etkisi olsa gerek...bilye yutmuş gibiyim karnım su dolu sanki acaba insanlar neler yaşıyor mazhar fuat özkan:) nerd o ya ilk günler anladımıki belirti neydi yazsada bilsem:)

tuanacım
bende hiçbir belirti yoktu sadece ilaçların etkisiyle göğüslerim çok şişti, dokununca bile ağrıyor, bi de karnım çok şişti, belim, kasıklarım falan ağrıyordu. Hasta gibiydim hep ama bence bunların hiçbiri belirti falan değil ilaçlardandı önceki denemelerimde de oluyordu bu belirtiler ama hiç tutmamıştı önceden. Ha değişik olan bir tek şey var o da 6.gün hafif kanamam olmuştu. Diğer denemelerimden tek farkı buydu.

Arkadaşlar Aile Hastanesinin cep telefonunu yanlış yayınlamışım kusura bakmayın.
Bahçelievler Aile Hastanesinin telefonları aşağıdaki gibidir:
Telefon:+90 212 441 41 42
Fax:
+90 212 441 13 00
E-Posta:
bahcelievlerinfo@ailehastanesi.com.tr
Adres:
Talatpaşa Bulvarı, Begonyalı Sokak, No: 7-9 Bahçelievler 34590 İstanbul

belirtilere takılma bence bugünlerinin keyfini çıkart

mazharfuatözkan kaçıncı gün yaptırdın degerin kaç çıktı kaçız olma ihtimali var birde estorafem pregeston kullanıomusun bana kullandırıyorlar

hayır olsun inşallah bugece rüyamda bebeğimi emziriyordum allahım sanki gerçekti
çekiştire çekiştire bir güzel emiyorduki
rabbim sen yardım et dualarımızı kabul et inşallah aminnnnnnn

mazharfuatözkan kaçıncı gün yaptırdın degerin kaç çıktı kaçız olma ihtimali var birde estorafem pregeston kullanıomusun bana kullandırıyorlar
Tuana hayırlı olsun bebislerin inşallah 9 ay seninle olurlar bişey sorcam 5 bardak sütü nasıl içtin ben hayatta icemezdim ya çok zor

Kanbar canım Allah ne muradın varsa versın duanı okuyacam özel gündede okunurmu canım

12.gün yaptırdım 1561di değerim henüz dr a gitmedim estrofem progestan coraspin bi de kan sulandırıcı iğne kullanıyorum

Sevgili arkadaşlar bugün ve yarın yine yoğunluk var ,akşam girebileceğim,evden ancak saat 8 gibi...
Sevgiler hepinize,yüreğim sizlerle..
Herşey çok güzel olacak,bol moral,motivasyon,ve de fotoğrafımız şu:Canım bebeğimiz kucağımızda,mis gibi süt kokuyor,yumuk yumuk elleriyle,kıpır kıpır, tatlı tatlı gözümüzün içine bakıp gülümsüyor,ve o an dünyanın en mutlu annesi biziz...

Canım donasyon da çok fazla belirti olmazmış birtanem...
Hareketsiz yatma,yarı hareketli ol,bol sıvı al,ama su iç,sakın ha gazlı içiceklerden uzak dur,ağır kaldırma,spor yapmak yasak,hafif hafif yürü sadece sık sık,protein ağırlıklı beslen,et/süt/yumurta/balık/tavuk gibi..
sakın ha nar suyu içmiyoruz..
Bebeğini hayal et,kaşını,gözünü,bir fotoğraf getir gözünün önüne,hayal etmek,olmuş gibi yapmak,pozitif enerji hayatta istediklerimizin gerçekleşmesi konusunda çok olumlu etki yapıyor...adeta olması için onu çağırmış olıyoruz kendimize tatlım....

Merhaba arkadaşlar, ben 11 senelik evliyim, sayısız denemelerim oldu, daha önce Dr.Halil İbrahim Tekin' e gittim, işlemler için dünyanın parasını aldılar sonuç hüsran...Artık ümitlerim tükenmişken eşimin ısrarıyla son bir deneme daha yapmaya karar verdim ve Dr.Firdevs Hanıma gittik...Maddi anlamda Dr.Halil İbrahim beyin tedavisinin nerdeyse yarısı kadar ayrıca, o kadar sıcak bir ilgi vardı ki, Dr.Halil İbrahim Beyin orda yapılan işlemle aynı ücret arttıkça kalite artmıyor yani. Şu an 6 aylık hamileyim, oğlumu kucağıma alacağım günü bekliyorum, hayallerimi gerçekleştirdikleri ve büyük bir özveriyle emek verdikleri için Dr.Firdevs hanıma ve ekibine çok teşekkür ediyorum.

hayır olsun inşallah bugece rüyamda bebeğimi emziriyordum allahım sanki gerçekti
çekiştire çekiştire bir güzel emiyorduki
rabbim sen yardım et dualarımızı kabul et inşallah aminnnnnnn

Canım genelde rüyasında bebek görenler bebeğine kısa zamanda kavuşuyorlar,inşallah sen de kavuşacaksın yakında tatlım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…