Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Firdevs Uğuz Tip Hastaları Buraya...

canım peki çalışıyormusun?işle birlikte epey zor olmalı bu süreç..

Ben paket almadim esimle kizimla 17 gun kaldik buyuk anadolu otelinde kaldik transferler onlara ait otelden alip otele birakiyorlar sorun olmuyo bizim ilk muayeneler lefkosada oldu opu ve transfer magosada oldu

Canım magusa yaşam hastanesi bahçeci tüp bebek tedavisi var. Doğuş hastanesi kapatılmış bildiğim kadarıyla ama firdevs hanımla alakası yok oradaki başka bir doktorla alakalı demek o zaman firdevs hanım magusa daki yaşam hastanesinde çalıştı. Şimdi kolan Britisch hastanesi de çalışıyor çok daha donanımlı. Ben oraya gidicem kismetse

İnanıyorum ki sen de Firdevs Hanımın uğurlu elleriyle ve Tabiki de Rabbimin ol demesiyle anne olacaksın yakında.

Ne güzel sen de ikiz annesisin,Allah kucağına sağlıkla almayı nasip etsin,benimkiler 9 aylık oldular.Kafana takılan bişey olursa sorabilirsin.

Ne güzel sen de ikiz annesisin,Allah kucağına sağlıkla almayı nasip etsin,benimkiler 9 aylık oldular.Kafana takılan bişey olursa sorabilirsin.

Ahh ne kadar çok insana dolaylıda olsa umut olduğunu bilemezsin...Sana sormak istediğim ikizlere hamile kaldığını öğrendiğinde korkularını nasıl yendin...Erken doğum riski her zaman söz konusu biliyorsun...Neler hissettin kendini nasıl telkin ettin çalışmaya devam ettin mi???İyiki çalışmamışım dedin mi???Nelere dikkat etmeliyiz???

Amin canım tesekkur ederim tek korkum erken doğum olması kasıklarım da sürekli ağrı oluyor erken doğum önleyici ilaçlar kullanıyorum kaç haftalık doğmuştu senin bebisler asıl problem devlet hastaneleri kabul etmiyor bulunduğum ilde ankaraya gonderceklerini söylüyorlar doğum erken başlarsa 4saatlik yol nasıl gidilecek bi korku sardı içimi

günaydınnn..:) umarım herkes iyidir ve herşey yolundadır..arkadaşlar kendinizden haberleri lütfen paylaşın:) hamile olanların hamilikleri nasıl geçiyor,olmaya çalışanlar hangi aşamadalar:) önümüzdeki günlerde firdevs hanıma gitmeyi düşünen yokmu?yada şu sıralar gidip gelen?formu canlı tutucak güzel haberler

Günaydın birkaç gün içinde ilaçlara başlıcam hayırlısıyla ne gibi bir tepki gösterir bünyem hiç bilmiyorum Allah yardımcımız olsun. 10. Günü kısmetse firdevs hanım la tanışırız.

Merhaba formun bi kısmını okudum hala okumaya devam ediyorum firdevs hanıma gidenler tecrübelerinize ihtiyacım var kıbrısta başka bi merkezde acı bi deneyim yaşadım o yüzden güven sorunum ve donasyondan başkada çarem yok

Aranızda olumlu sonuç alandan çoğunluktamı Firdevs hanım dan
Canım ben henüz gitmedim gitmiş olanlar var forumu okuman lazım eski yıllarda ki hastalar var ben firdevs hanımdan olumsuz olan pek görmedim ama kısmet işte inşallah olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…