Ben hep takipteyim :) ikiz gebeyim baya sorunlar yaşadım ara ara kanamalarim oldu hastanede yattım bikac kez hepsindede bebeklerin sağlığı iyiydi sukur 4ay bulantilarla basım dertteydi serumla beslendim şimdide mide yanması başladı onun dışında kasık agrim çok oluyordu doktor erken doğum riskine karşı magnezyum ve dusuk riskine karşı Protestan verdi ikiz olduğu için biraz riskli maalesef onun dışında iyiyiz sukur 19 haftalık olduk :)
Yok canım calismiyorum evdeyim sürekli riskli olduğu için gezmelere bile gitmiyorumcanım peki çalışıyormusun?işle birlikte epey zor olmalı bu süreç..
Yok canım calismiyorum evdeyim sürekli riskli olduğu için gezmelere bile gitmiyorum
Ben paket almadim esimle kizimla 17 gun kaldik buyuk anadolu otelinde kaldik transferler onlara ait otelden alip otele birakiyorlar sorun olmuyo bizim ilk muayeneler lefkosada oldu opu ve transfer magosada oldu
Umarım çok rahat bi hamilelik geçirirsin bebisler seninle olsun da insan her zorluğa katlaniyor wallao zaman çok şanslısın..ben çalışıyorum..genel olarak herkesin nerdeyse zor geçmiş burda hamileliği..gözüm korkmaya başladı:) işi bırakamamda..
İnanıyorum ki sen de Firdevs Hanımın uğurlu elleriyle ve Tabiki de Rabbimin ol demesiyle anne olacaksın yakında.merhaba formunuzun tamamını okudum.ve burdan aldıgım enerji ile bende kararımı verdim:) ama neden 11 mayıstan beri kimse yazmamış:) benim gibi yeni yeni bu işin içine giren kimse yokmu artık..bebişlerinie kavuşan bütün o cesur anneleri tebrik ediyorum..inşallah bende sizlerden biri olurum..temmuzda bende inşallah alıp gelirim bebişlerimi..firdevs hanımı ve irem hanımı tanımam ama sayenizde dogru bir karar verdiğimi düşünüyorum..şimdiye kadar yaptıgınız ve bana ışık olan paylaşımlarınız içinde ayrıca teşekkür ediyorum:)
Ne güzel sen de ikiz annesisin,Allah kucağına sağlıkla almayı nasip etsin,benimkiler 9 aylık oldular.Kafana takılan bişey olursa sorabilirsin.Karar veren giden gitmek isteyen herkese merhaba bende once Allahın sonra Firdevs hanım sayesinde ikizlerime hamile kaldım şuan 4bucuk ayligiz zor bi 4ay geçirdim bulantilar kanamalar vs çok şükür herşey yolunda rabbm kucagima aldığım günlerinde gösterir inşallah umarım bu yolda yürüyen herkes bu duyguyu tadar çok zor bi süreç Allah herkesin yardımcısı olsun
Ne güzel sen de ikiz annesisin,Allah kucağına sağlıkla almayı nasip etsin,benimkiler 9 aylık oldular.Kafana takılan bişey olursa sorabilirsin.
Amin canım tesekkur ederim tek korkum erken doğum olması kasıklarım da sürekli ağrı oluyor erken doğum önleyici ilaçlar kullanıyorum kaç haftalık doğmuştu senin bebisler asıl problem devlet hastaneleri kabul etmiyor bulunduğum ilde ankaraya gonderceklerini söylüyorlar doğum erken başlarsa 4saatlik yol nasıl gidilecek bi korku sardı içimiNe güzel sen de ikiz annesisin,Allah kucağına sağlıkla almayı nasip etsin,benimkiler 9 aylık oldular.Kafana takılan bişey olursa sorabilirsin.
günaydınnn..:) umarım herkes iyidir ve herşey yolundadır..arkadaşlar kendinizden haberleri lütfen paylaşın:) hamile olanların hamilikleri nasıl geçiyor,olmaya çalışanlar hangi aşamadalar:) önümüzdeki günlerde firdevs hanıma gitmeyi düşünen yokmu?yada şu sıralar gidip gelen?formu canlı tutucak güzel haberler
Günaydın birkaç gün içinde ilaçlara başlıcam hayırlısıyla ne gibi bir tepki gösterir bünyem hiç bilmiyorum Allah yardımcımız olsun. 10. Günü kısmetse firdevs hanım la tanışırız.[/QU
Allah yardımcın olsun canım.senin sperm donasyonumuydu?ilaçların bellimi,burda kim takip edicek seni? orda kaç gün kalıcaksınız?paketmi aldınız?
13 haftadan sonra anlaşılır...bebeğin cinsiyeti en erken ne zamna belli oluyo
Aranızda olumlu sonuç alandan çoğunluktamı Firdevs hanım dan
Canım ben henüz gitmedim gitmiş olanlar var forumu okuman lazım eski yıllarda ki hastalar var ben firdevs hanımdan olumsuz olan pek görmedim ama kısmet işte inşallah olurAranızda olumlu sonuç alandan çoğunluktamı Firdevs hanım dan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?