Mrh arkadasım.bende Kıbrıs'ta hıtte bır suru sorun yasadım.4 tane transfer oldum.ama sonuc negatıf ve kendı hataları ılgısızlıklerı hangısını anlatsam bılmıyorum.senın olumsuz dr kımdı.bende fırdevse gıtemyı düşünüyorum.arastırma halındeyım.bol bebıslı günler dılerım.Merhaba formun bi kısmını okudum hala okumaya devam ediyorum firdevs hanıma gidenler tecrübelerinize ihtiyacım var kıbrısta başka bi merkezde acı bi deneyim yaşadım o yüzden güven sorunum ve donasyondan başkada çarem yok
Mrh arkadasım.ben hıtte 4 defa transfer oldum yumurta donasyonu ve malesef negatıf.bıs suru hata ve ılgısızlıkle karşılaştım.sımdı fırdevs hanıma gıtemyı düşünüyorum.bılgı verırımısın.bebısınle ve aılenle Mutlu ve huzurlu bır omur dılıyorum.Merhaba arkadaşlar .Uzun bir süre paylaşımda bulunamadım zira kızım çok kucakçı :) kucakcı olacak diyenlere inat kucakladım zaten yürüyünce durmayacak değil mi? bizde bu zamanın tadını çıkaralım 11 sene sonra kavuşmuşum prensesime ben kucaklamayayımda kim kucaklasın.Kanatsız melekler Firdevs hanım ve ekibine burdan sevgiler yine.Çok minnattarım onlara.Ömür boyu duacıyım.Çok zor hamilelik süreci geçirdim.Allahtan burada takip eden dr.da çok iyiydi benden daha çok heycanlı ve meraklıydı .33 ve 36 haftalarda su azlığından hastanede yattım bir şey olacak korkusuna stresten ürtüker oldum .Her gün günde üç nst ,5 kez tansiyon iki kez ultrason.Bir gece nöbetçi dr geldi yanıma nasılsın? dr bey sağ tarafıma toplandı ve hareketi az gibi neee dedi hemen alalım dr.nu arayalım nst getirin tansiyon ölçün alalım izin veriyor musun ? ben aval aval bakıyorum küveze gircek mi ? Şu an bebeği kaybetme riskinden dahamı önemli ? evet alalım aileme haber vereyim ...yalnızım bu arada ..hemen aradım geldiler.Hemşireler beni yarım saate hazırladılar yiyip içtiğim için genel anestezi oldum güler yüzlü dr.mda geldi hop yarım saatte prenses geldiiii eşim çok yapışıkmış baya uğraştıtmış.Eşin nokta kadarı kalsa anneyi kaybetme riski varmış .Prenses iki saat yoğun bakımda kalmış tabi benim haberim yok bebek nerde bebek nerde soruyormuşum ama hatırlamıyorum vee prensesin yanıma geldiği an işte o an hep aklımda bu arada küveze girmedi :) Erken geldiği için 2400 43 cm cik.Bu arada size tavsiyem kıyafet alıp doldurmayın bir tane tam set hastane çıkışı üç tanede yedek ikili hastane çıkışı ve iç badi.Neden çünkü prenses içinde yüzdü :) en iyisi doğduktan sonra almak.Kurban olduğum Allahım bu anı herkese yaşatsın her zaman duacınızım giremesemde hep dua ediyorum.Kızım şimdi 2,5 aylık artık agular gülümsemeler beni babasını görünce sevinmeler başladı :) Tedaviye başlayacaklar başlayanlar sonuç bekleyenler her şeyin hayırlısı sizinle olsun sizde kuzularınıza kavuşun inşallah .
Kantar Mrh.oncelıkle san bebıslerın ve aılenle huzurlu ve sağlıklı ömürler dılıyorum.ben hıtte 4 defa yumurta donasyonu yaptırdım ve malesef negatıf.kendı hataları ılgısızlıkler bıs suru olumsuzlukla karşılaştım.benı cok üzdüler.sımdı fırdevs hanıma gıtmek ıstıyorum.ama cok korkuyorum.lutfen bana bılgı verırımısın.ne kadar üzüldüğümü anlarsın.cok TSK lerCanımsın güzel kızını güzel yanaklarından öp benim için.Allah sizi bir ömür ,sağlıklı,mutlu yaşatsın...Çok zorluklar aşmışsın ama şimdi en güzel günleri.Bizimkiler de diş çıkarıyor,kızım 2 tane çıkardı,oğlumun da yakındır,çok hareketliler neredeyse yürüyecek konuşacak gibilerhayatımın aşkları onlar babalarıyla beraber,Rabbim dileyen herkese bu mutluluğu yaşatsın.Çok öpüyorum seni ve fıstığı..
Amın Can'ım ınsallah evlerımızdekı sessılık bı son bulurİnşallah canım inşallah dileğen isteyen herkezin Rabbim kulaklarını da kalplerinide boş bırakmaz. Allah ol der ve olur. İnanmaktan dua etmekten ve de kendimiz için doğru olduğunu düşündüğümüz yerden başka yapacak birşey yok. Olucak olucak canım evlerimiz bir gün bıcır bıcır çocuk sesleriyle dolacak.
Donasyonumu doğuran bır suru arkadaşımız var sıkıntı çıkmadı sanırım.guvenmekten başka çare yok doğru.allah yolumuz acık etsın.Kapalı kutu güvenmekten başka çare yok
Inşallah canım benim daha önce başkasından olumsuzum var bi daha denemek korkuyorumCanım ben henüz gitmedim gitmiş olanlar var forumu okuman lazım eski yıllarda ki hastalar var ben firdevs hanımdan olumsuz olan pek görmedim ama kısmet işte inşallah olur
Senın olumsuz dr un kımdı.soylemek ıstrersen tabu.bundan sonrakınler pozıtıfffffff olsun ınsInşallah canım benim daha önce başkasından olumsuzum var bi daha denemek korkuyorum
Verda tunçbilekSenın olumsuz dr un kımdı.soylemek ıstrersen tabu.bundan sonrakınler pozıtıfffffff olsun ıns
Olumsuz deyince zaten hiç ilgilenmiyorlarVerda tunçbilek
Gecmıs olsun.umarım bu sefer pozıtıflerı görürsün yüzün gulerOlumsuz deyince zaten hiç ilgilenmiyorlar
Arkadaşlar ben de Firdevs Hanımın hastasıyım şu anda 7 haftalık ikizlerimize hamileyim çok şükür... Rabbim isteyen herkesle birlikte sizlere de nasip etsin inş....Dualarımdasınız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?