KİMİN NE KADAR YALAN YADA DOGRU SÖYLEDİGİNİ BİLEMEYİZ TABİ AMA BEN GERÇEGİM:) HEMDE KIBRISTA DUYDUM BÖYLE ŞÖYLE YAPIOLAR.ÇOCUK BİZE ÇOK BENİO AMA YİNEDE KENDİME ENGEL OLAMADIM DNA YAPTIRDIM:)SONUCUNU BEKLEMEK ÖLÜM GİBİYDİ AMA ÖZMÜ ÖZ BEBEGİMİZ BENİMYUMURTAM VE EŞİMİN SPERMİ ŞÜKÜRLER OLSUN.AMA BEN ZATEN KENDİ YUMURTAM VE EŞİMİN SPERMİ İLE BAŞVURDUK YANİ DONASYON DEGİLDİBenim iş arkadaşım gitti bu merkeze Burdaki yorumları okuyarak gitmiş fakat burdaki anlatılanlar gibi değilmiş. , hiç memnun kalmamış , verdiği parayla kalmış, yumurtalarının başkalarına verildiğini düşünüyor..
Başka işler peşindelermiş .Her şeyleri usulsüzlük içinde Kolan hastanesiyle alakaları yok, merdiven altı yerler gibiymiş..
ir.. hanım ın diye biri varmış tatlı diliyle insaları kandırıyormuş..
Dediğene göre yumurta toplanan ve işlem yapıldığı yeri görseniz zaten vaz geçerseniz bu kadar kötü bi yer yokmuş..
çok iyi araştırın hem maddi hem manevi arkadaşım gibi kötü günler geçerebilirsiniz..hayata küstü psikolojik tedavi görüyor o kadar parayı biriktirme şansıda yok..
Burdaki yorumlara inanıp sakın aldanmayın zaten herkesin tutmuş buraya gidenlerin buda aklınızda bir çelişki uyandırsın lütfen ama gitmek istiyorsanızda gidin paranızı da yumurtalarınızıda kaybedin gelin hırsızlara teslim edin herşeyinizi...
Kıbrıstaki merkezlerin çogu aynı zaten. insanları para olarak görüyorlar. gidin 2. 3. denemede alsınlar bir güzel para ve taze yumurtalarınızı bak nasıl tutturuyorlar insan tacirleri allah bugünde onları nasıl biliyorsa öle yapsın inşallah biz yalan söylüyorsak bizide yapsın allah bildiği gibi inşallah allaha avale ettik biz bu yalancı umut tacirlerini.....
Çok sevindim canım allah bağışlasın benim de ikiz kızlarım var bende cinsiyet tayini için gitmiştim olmadı tekrar düşünüyorum Firdevs hanım da bu sefer denemeyi düşünüyorum ama nasip ilkinde çok üzüldüm 12 yumurta toolamışlar dı 2tane iyi kaliteydi tutmadı Acısı çok içime oturdu hala ağlıyorum arada üzerimden atamadım çok umutluydumMRB ENNURELİF İNAN BU SİTEYE UZUN ZAMAN DIR YAZMIYORUM BENİM 4 KIZIM VARDI CİNSİYET TAYİNİ İÇİN GİTTİM 6 SAGLAM YUMURTA 4 DÖLLENME 5. GÜNDE 3 TANE ERKEK BİRİDE BOZULMAYA BAŞLAMIŞ ÜÇ TRANSFER VE 7.GÜN SONU TESTTTE AZ CIK HAMİLELİK HORMONU YÜKSELMİŞ.6 HAFTADA KALP ATIŞI 7.HAFTA KANAMA 2 AY SÜRDÜ SONUCUM NURTOPU GİBİ BİR ERKEK VE YAŞINA GİRMEK ÜZERE...BİNLERCE KEZ ARAŞTIRDIM HER SİTEYE GİRDİM 2 YIL ARAŞTIRDIM TAM IKI SENE SONRA HALİL İBRAHİM YADA FİRDEVS HANIM DEDİM DİYOLAGA GEÇTİM.FİRDEVS HANIM VE SEKRETERİ DAHA YAKIN GELDİ.ONLARI SEÇTİM ŞÜKÜR MEVLAM VERDİ.COK İÇİN YANMIŞ ŞU MUBAREK GÜNLERDE DİLERİM RABBİMYOKTAN VERSİN...ÜZÜLDÜM ÇOK ÜZÜLDÜM.İNSANLAR NEDEN BÖYLE.BEN HALA KREDİ ÖDÜYORUM AMA ŞÜKÜR DOKTORUM İYİYDİ.BİRAZDA KISMET ETTİ MEVLAM.DERTLEŞEBİLİRİZ.DUAM SİZİNLE.
Üzüldüm tedirgin oldum ve ben şuan Kıbrıstayim. Yarın toplamam var firdevs hanım alakalı hiç kötü yorum okumadım. Hatta bende yakın Doğu hastanesini düşünmüştüm ilk üniverste hastanesi diye ama tam orada Allah tarafından burda oranın kötü olduğunu dediğiniz gibi para tüccarı denildiğini okudum ilgisiz bi yer. Firdevs hanım la tanıştım iyi biri ilgili alakadar bana sarıldı güven verdi. Buraya yazicam herşeyi olursada olmazsada ama bizimde ikinciye 3. Ye gelme şansımız zor .
aynen bacım bak ben dna yaptırdım yapsalardı bir hata çıkardı ve inan ben tek degilimdir günde kaç hasta var mutlaka benim gibi dna yaptıran olmuştur bir kişi bile çıksa yanlış yapan her yerde duyulurdu hatta mahkemelik olunurdu.Bencede bu tam bir karalama bu kadar hastasi var firdevs Hanim daha hiç kötü bir yorum okunadim.bizzat gittim gördüm çok güzel bir Hastane kim demiş merdiven altı uygulama yunurtalari veya embriyolari başka hastalara verirlermi bi defa kann ve Doku uyuşmasi olmasi gerekir verselerde tutarmi insanlar kendi yumurtalariyla bile hamile kalma şansi yüzde yüz degilken. Birde neden versinler diger hastalar bedavami yaptiriyor bu kadar sadistmi doktorlar firdevs Hanim Allah korkusu olan biri bence hem böyle birşey yapsa kendi çoluk coçuģundan çikar. Hastane temiz büyük güzel karşilama güler yüz 10 numara 5 yildiz. TransferI saģliyorlar Hersey ile ilfileniyorlar alsiklarI paranin hakkini veriyorlar. Tutarni tutmak Allaha kalmis neden kendi adini lekelesin firdevs Hanim burda bircok Klinik var ayni orayi veya daha az daha cok alan kam yilik geçmişi vAr. Eğer öyle birtek olsa ortaya birşekilde çikardi bence. Tamam insanlar kavun degil ki kokliyasin Rabbime kötü kalpll insanlar la karşilaştirmasin. Ama ben güveniyorum ve krmnktn katiliyorum korkayin arkadaşlar
canım bu siteyi baştan oku dua var ben transfere giderken bile hemşire şaşırıyordu elimde kagıt dua ediodum:)Bende kesin kararımı verdim firdevs hanıma gitmek için burayı okudukça dahada heycanlam dahada heveslendim tüm umutları mı kaybetmişken buldum bu formu Allah razı olsun sizden inş bende gider hayırlısıysa bebişlerimle dönerim nolur banada dua edin en kısa zamanda gidebilim maddiyatı ayarlayabilelim
İnşallah sabret azim et olurBende kesin kararımı verdim firdevs hanıma gitmek için burayı okudukça dahada heycanlam dahada heveslendim tüm umutları mı kaybetmişken buldum bu formu Allah razı olsun sizden inş bende gider hayırlısıysa bebişlerimle dönerim nolur banada dua edin en kısa zamanda gidebilim maddiyatı ayarlayabilelim
Bencede bu tam bir karalama bu kadar hastasi var firdevs Hanim daha hiç kötü bir yorum okunadim.bizzat gittim gördüm çok güzel bir Hastane kim demiş merdiven altı uygulama yunurtalari veya embriyolari başka hastalara verirlermi bi defa kann ve Doku uyuşmasi olmasi gerekir verselerde tutarmi insanlar kendi yumurtalariyla bile hamile kalma şansi yüzde yüz degilken. Birde neden versinler diger hastalar bedavami yaptiriyor bu kadar sadistmi doktorlar firdevs Hanim Allah korkusu olan biri bence hem böyle birşey yapsa kendi çoluk coçuģundan çikar. Hastane temiz büyük güzel karşilama güler yüz 10 numara 5 yildiz. TransferI saģliyorlar Hersey ile ilfileniyorlar alsiklarI paranin hakkini veriyorlar. Tutarni tutmak Allaha kalmis neden kendi adini lekelesin firdevs Hanim burda bircok Klinik var ayni orayi veya daha az daha cok alan kam yilik geçmişi vAr. Eğer öyle birtek olsa ortaya birşekilde çikardi bence. Tamam insanlar kavun degil ki kokliyasin Rabbime kötü kalpll insanlar la karşilaştirmasin. Ama ben güveniyorum ve krmnktn katiliyorum korkayin arkadaşlar
merhaba 17 hazirandaki mesajını okudum çok geçmiş olsun çok üzüldüm 2 denemeyide hitte yapmışsın ilkinde tutmadıysa 2. de neden aynı merkezi tercih ettin merak ettim birde bu kadar 2 deneme yapmışşsın 2 günde nasıl firdevs hanıma karar verdin birde param yok demişsin milli piyango falan çıktı galiba ben burda kimseyi karalama kampanyası içinde değilim öyle bir çabamda yok sende başından geçenleri ve hitte denediğini yazmışsın o zaman sen de hiti karalama kampanyası içindemisin bence değil herkes başından geçenleri yazmalı ki insanların canı yanmasın verdiğimiz az para değil çünkü umutlarımızı koymuyorum bile içine onlar zaten paha biçilemezdi ama sağolsunlar onuda elimden aldılar...Bende kesin kararımı verdim firdevs hanıma gitmek için burayı okudukça dahada heycanlam dahada heveslendim tüm umutları mı kaybetmişken buldum bu formu Allah razı olsun sizden inş bende gider hayırlısıysa bebişlerimle dönerim nolur banada dua edin en kısa zamanda gidebilim maddiyatı ayarlayabilelim
bacım çok içten yazmışsın burda hangi konu olursa olsun kimin yalan kimin gerçek oldugunu bilemeyiz.ama ben e yaptırırken bu sitede çok kişiyle tanıştım telefonlaştım bebeklerini dogunca resimlerini gördüm evet belki burada gerçek olmayıp karalama yada övme kampanyası yapan vardır bilemiyorum karşılaşmadım.ama özelden bana yazarsan telefonumu verebilirim istersen konuşabiliriz ben yaklaşık 4 yıldır burayı takip ediyorum ama iki yıllık bir üyeligim var toplasan 4 yada 5 kişiyle telefonlaşmışımdır.yalnız hani diyorsunya yumurtaları almışlardır izinsiz başkalara vermişlerdir bunları derken birazdaha düşün bence çünkü burda umudu olup bu satırları okuyan binlerce kişi var biride bendim ama bilemem tutmasaydı benimki bende ne derdim ay düşünmesi bile kötü.çünkü ben tarnsfere bile giderken acaba gerçeklermi diye düşündüm ve transfer anının fotosunu bile çektim ultrasyonun... ya yetmedi bebek dogunca ne kadar pimpirikliyim sen düşün dna testi yaptırdım öylede hemen yaptıramıosun bir sürü prosödür var sonuçta ben gerçegim ve bizim oglumuz.neyse yaaa inşallah seninde sizinde birgün duyarım bebek müjdenizi aminmerhaba 17 hazirandaki mesajını okudum çok geçmiş olsun çok üzüldüm 2 denemeyide hitte yapmışsın ilkinde tutmadıysa 2. de neden aynı merkezi tercih ettin merak ettim birde bu kadar 2 deneme yapmışşsın 2 günde nasıl firdevs hanıma karar verdin birde param yok demişsin milli piyango falan çıktı galiba ben burda kimseyi karalama kampanyası içinde değilim öyle bir çabamda yok sende başından geçenleri ve hitte denediğini yazmışsın o zaman sen de hiti karalama kampanyası içindemisin bence değil herkes başından geçenleri yazmalı ki insanların canı yanmasın verdiğimiz az para değil çünkü umutlarımızı koymuyorum bile içine onlar zaten paha biçilemezdi ama sağolsunlar onuda elimden aldılar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?