Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Firdevs Uğuz Tip Hastaları Buraya...

Evet kızlar transferimiz yapıldı çok şükür bundan sonra ilaçlara aynen devam progestan estrofem kullanmaya devam diğer ilaçlarla beraber. Ellerimiz Sema da dua edicez. Yarın kadir gecesi hepinizin kandilini kutluyorum yarın artık dönüyoruz kısmetse 12 gün sonra sonuç kanda belli olucak inşallah pozitif görürüz. Herkese bol şans diliyorum yarın banada dua edin bende tüm bebek isteyenlere edicem. Olumlu düşünün

Amin, insallah canim.. Olumlu düsün.. Kendini yorma ama tamamende hareketsiz kalma.. Allahin izniyle bebislerin simsiki tutunurda, senden sonrakilere umut olur.. Yumurta donasyonu muydu sendeki? Ben eylülde gidecegim..bilmem gerekenleri, bana, bizlere aktarirsan cok sevinirim.. Ben bu sayfayi bastan okumaya basladim.. Arkadaslarin dayanismasina hayran kaldim.. Hele kanbar'in fan'i oldum desem, yalan olmaz.. Bu hassas konuyu herkese görüsemiyorum.. Daha dogrusu yakin cevremde hic kimseyle görüsemiyorum.. O yüzden burda benim durumumda olanlarla paylasimlar, manevi destekler cok önemli.. Varmisiniz burayi canlandirip.. Civil civil haberler ile bizden sonrakilere de umut olmaya..?

Merhaba umutyolcusu güzel dileğin için saol amin cümlemiz pozitif görürüz inşallah. Bizim sperm donasyonu aslında yanii öyle yola çıktık herşey yolunda gityi 8 yumurta toplan 6 si döllendi fakat blast embriyo olamamişlar. Yani son iki tane çok gelişmemis embriyolar kalmiş. Büyük bir hayal kırıklığı oldu son anda onca iğne ilaç ve yaşım genç olmasına rağmen sağlıklı büyümüşlerdi halbuki ama son anda böyle bir şey de olabiliyormuş. Yine de transferimizi gerçekleştirdik ama tabii embriyo takviyesi aldık artık bekliyoruz. Bakalım iğneler ve ilaç takviyesi ile beraber çok zorlu zahmetli bir iş bu tüp bebek Rabbim kimsenin uğraşın boşa çevirmesin. Zor olan neydi derseniz umut bağlamak inanmak ve son anda olumsuz yada yarı olumlu bir sonuçla karşılaşmak Rabbime havale ediyorum Hakkımızda ki akıbeti Rabbim neylerse güzel eyler.

Sen icini ferrah tut canim.. Süphesis.. Rabbim ol derse olur.. Rabbim olmayacak birseyin hayalini kurdurmazmis.. Bu mubarek günlerde birbirimize festen olalim, dualarimizi eksik etmeyelim..

Moralimizi yüksek tutalimki.. Bebislerimiz bizlere tutunsun .. Kucagimiza almayi nasip etsin güzel Allahim ..

Merhaba, Arkadaşlar bende çocuk çok istiyorum ama olmuyor 5 yıllık evliyiz benim yumurtalarda sorun var... merkez araştırıyoruz birtürlü karar veremiyoruz..siz nasıl karar verdiniz.firdevs hanım güvenilir bir doktor mu okuduklarımda kafamı epey karıştırdı.

ezgi embriyo takviyesi aldık derken ne demek istiyorsun?

Öncelikle hoşgeldin bende de yumurta tembelliği vardı o yüzden başka çarem yoktu 2 yıl boyunca araştrıdık Firdevs hanım ın sitesine baktık eşimle tesadüfen. aradık birkaç kez konuştuk. Sonrasında karar verdik. İrem hanım bu süreçte çok yardımcı oldu sağolsun. Biz Mayısta gittik Yumurta donasyonu yaptırdık çok şükür gittiğimiz andan itibaren de çok çok memnun kaldık. döndük ve şimdi 10 haftalık ikizlerime hamileyim. İrem Hanımla da şimdi ne olsa soruyorum hemen de cevaplıypr sağolsun. Bizzat giden biri olarak söylüyorum her aşaması içime sindi. işlemden öncesi de işlem de çok içim rahat olarak yapıldı. Çok şükür. Şimdi Sağlıkla doğsunlar diye dua ediyorum...

Selam Zeynekozturk, bizde cok merkez arastirdik.. hemen hemen hepsiyle ya telefonda, yada whatsapp den görusme imkani bulduk.. 5 - 6 yerle görüstükten sonra, esim ve bana sadece bahceci tüp bebek merkezi ve Dr. Firdevs hanim yakin ve samimi geldi.. Kibrisa ön görüsme icin gittigimizde ilk rendevumuz Dr. Firdevs hanimdaydi.. ertesi gün de Bahceci de ön görüsmemiz olacakti.. fakat Irem hanim ve Dr. Firdevs hanim.. hal ve davranislariyla bizimle o kadar güzel ilgilendiler ki .. sorularimizi cevaplayip, kafamizdaki soru isaretlerini yok ettiler.. cok positiv bir hisle ayrildik ordan.. ve esim ilk önce Bahceci deki termini iptal etti.. bosuna görüsmeyelim, insanlarin zamanini calmayalim dedi.. böylece Firdevs hanima karar kildik.

Hani bir isin olacagini anlarsiniz, " bu cepte dersiniz ya.. " bizdeki o hessap.. eylül de transferim olacak donasyon bendeki .. ikizlerimi alip geliceem Allahin izniyle, doktor hanimin destegi ile insallah...

Böyle bir güvence aldim.. Allahim insallah nasip eder.. utandirmaz..

Ne Mutlu bana umut olabiliyorsamAllah'a sığındım,dua ettim,kendime ve bebeklerime iyi baktım,her an karnındayken onlarla konuşup iletişim kurdum,doğduklarında kızın inatçı,oğlanın mülayim olacağını ben doğmadan hissetmiştim belki inanmazsın aramızdaki iletişim o kadar kuvvetliydi....Çalışmadım iyiki de çalışmamışım...Dua,inanç,biraz teslimiyet ve pozitif düşünce,kendine,gıdana,uykuna ve bebeklerine iyi bakman çok önemli.Sevgiyle kal.

Kendini hiç yorma hiç ev işi vs yapma sadece kısa yürüyüşler yap bol bol dinlen gıdana dikkat et bebişlerle hep konuş dua et Allahs sığın ve pozitif düşün tatlım yol uzunmuş ,bunları düşünme iyi düşün iyi olur tatlım ben 9 aylık doğum yaptım .Sevgiyle kal

Harikasın hep böyle ol,pozitif olanlar anne oluyor deneyimlerim bunu gösteriyor,sen de pozitifsin bu çok güzel ,sorunuz olursa seve seve cevaplarım,anne olacağınıza inanın ve çok güçlü olun,asla pes etmeyin,BEN ANNE OLACAĞIM deyin ,inanın oluyor.
Ben Firdevs Hanımdan anne olmayan pek duymadım onlar kanatsız Melek'lerim inşallah hepiniz teker teker anne olacaksınız ikiz veya tek kız veya erkek Allah bu Kadir gecesi size ettiğim duaları kabul etsin Amin.

KADİR GECENİZ MÜBAREK,DUALARINIZ KABUL OLDUN,AMİN.

Canim cok degisik hal.. Benim bu yola basvurmam donasyonu arastirken.. Bu foruma rastladim.. 44 yasindayim, bebeklerim dünyaya geldiginde, 45 olacagim Allah nasip ederse. Olurmu olmazmi cokmu gec kaldim.. Cevrem ne der, derkene.. Sein yazilarina rastladim.. Bana o kadar positiv yansidinki.. Anlatamam.. Allah im sana ve sevdiklerine uzun ve saglikli ömür versin.. Inaniyorum.. Sirf bana öyle gelmiyor.. Benim gibi bircok düsünen olgun Anne adaylarina isik ve yol gösterdin bu sayfayi acmakla.. Insallah bizlerde sizlerin yasadigi güzel duygulari, tatli heycanlari yasar ve yavrularimizi kucagimiza alabiliriz.. Bir oglan, bir kiz bu senin güzel kalbinden dolayisi sana rabbimden bir hediye.. Dilerim hep böyle kalirsin.. Mutlu ve positiv

İnşallah pozitif düşünmek önemli bakalım 10 gün sonra test de pozitif görürüm inşallah.

Tam anlamı ile karalama kesinlikle yazdığınız gibi değil .Hastane güzel ve temiz çalışanlar çok ilgili irem hanım çoook yardımcı ve çok tatlı .Firdevs hanım transfere dua ile başladı transferden sonra elini tutmak istedim dur dur elidiveni çıkarayım ten tene deysin dedi tokalaştık ve gülüştük.Önce Allahım sonra Firdevs hanım sayesinde meleğime kavuştum.Ömür boyu hepsine duacıyım .Allah ne muratları varsa versin.Transferden sonra yaşımdan dolayı hamileleğimde çok problemli geçti hamileliğimdede firdevs hanıma ulaştım bana çok yardımcı oldu.

Can'ım benim,güzel anne(böyle yazdım çünkü senin anne olacağına inancım tam)demekki açtığım forum amacına ulaşmış ne Mutlu bana.
Güzel anne adayları anne olmak dünyanın en büyük mutluluğuymuş bunu yaşamayan bilemez,Rabbim hepinize yaşatsın.Kızım ve oğlum benim herşeyim,kuzularım,yaşama sevincim.Bu duygunun yani anne olmanın bir kadına o kadar fazla kattığı şey var ki yazsam kitap olur inanın.Artık aile olduk tam anlamıyla ilk tatilimize çıktık bileNisan da şimdi de Deniz sezonunu açıp ikinci tatilimizi planlıyoruz.
Mutluyum,huzurluyum,anneyim,Allah hepinize nasip edecek inanın,Sevgi'yle kalın.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…