- 10 Haziran 2016
- 25
- 26
- 18
- 35
Insanin basina gelen bilir parayada uzuldum herseye uzuldumde kendime bakiyom hayel bile kuramiyom ya meger hayelkerimi umutlarimi almuslar ben simdi kime guvenecem kimden medet bekliycem allahim bunlarin saltanatlarin yerlerde surundur seni beni oyle makaraya aliyorlarki seninde aklin fikrin olcakmi yutcakmi nasil yaptilar yalan varmi acaba ne yazayim be arkadaslar yazarken gozumu brak kalbimden yas cikiyorçok çok geçmiş olsun seni en iyi anlayanlardan biri olarak ettiğin bütün beddualara katılıyorum insanların bütn derdi imanı para olmuş senin psikolojin umutların hayallerin kimin umurundaki onlar aldığı paraya bakarlar gelsin 1 denesin 2 denesin 3 denesin ee bu 3 . olmuş bukadar parasını yedik ayıp olmasında biz bu sfer yapalım bu işide tutsun ALLAH ın belaları haram zıkkım olsun veridiğim her kuruşşş.... bu dünyanın öbür dünyasıda var tabi inş. burada hesaplaşamayacağız onlarla ama öbür dünyada bekliyorum gelsinler .....
Hayırdır neden acabakızlar iyi dileklerimle siteye veda ediyorum rabbim herkesin gönlüne göre versin kanbar burayı okursan iyi günlerimiz oldu yavruların iyidir inşallah.diger bacılaımda selam olsun.hepinize mutlu uzun ömürler burdaki dostlarım duanızda bu bacınızıda unutmayın benim hep duamdasınız
Kızlar acill progesteron ile estrofem aynı anda kullan varmı transfer öncesi perşembe transferim gerçekleşecek. Kullanıyorum ben şuan her ikisinde fakat Google %100 gebeliği önler diyor aynı anda kullanımı bilgisi olan hatta kullanmış transferi tutmuş arkadaşlar lütfenn yazarmisiniz
Allah sağ sağlıklı nasip etsin de artık ne yapalimmmBu kadar ilac nereye kadar tüp bebek oldu hap iğne bebek. Saolun kızlar içime şu serptiniz.
Canım ben de kullanıyorum. progesteron u günde 3 kez sabah öğlen yatarken vajinadan. estrofem i de sabah öğlen akşam yutuyorum yatarken de yine vajinadan alıyorum.Kızlar acill progesteron ile estrofem aynı anda kullan varmı transfer öncesi perşembe transferim gerçekleşecek. Kullanıyorum ben şuan her ikisinde fakat Google %100 gebeliği önler diyor aynı anda kullanımı bilgisi olan hatta kullanmış transferi tutmuş arkadaşlar lütfenn yazarmisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?