Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Firdevs Uğuz Tip Hastaları Buraya...

Kanbar canım Allah ne muradın varsa versın duanı okuyacam özel gündede okunurmu canım
Senin de Allah ne muradın varsa versin,bu dua çok etkilidir tatlım,abdest alıp o zaman da okunuyor,sürekli belirtilen adetlerde oku,eşine yumuşak yaklaş,iyi huylu ve sakin davran,ona değer verdiğini ve sevdiğini hissetsin,aslında erkekler de çok duygusallar ve şefkate ihtiyaçları var,onlar bizim hayat arkadaşlarımız,birbirimizi sevip sarmalayacağız,birbirimizin eksikliklerini görmeyeceğiz ,yüzüne vurmayacağız,aksine sessizce eksikliklerini tamamlayacağız,birimiz bağırınca öbürümüz susacağız,birimiz neşeliyse biz de onun mutluluğuna ortak olacağız,kederliyse derdini dinleyeceğiz,bir kahve yapayım,karşılıklı içelim mi aşkım diyeceğiz vs.vs.hayat çok kısa,özetle birbirimizin kıymetini bileceğiz...

Gülsüncüm canım hoşgeldin,öncelikle ne güzel,ne kadar mutlu sana ki bebeğine kavuşmuşsun...
Hem de Firdevs Hanımla...
Oğlunu Allah bağışlasın,çok mutlu oldum..
Seni herzaman aramızda görmek ve güzel tecrübelerini her zaman dinlemek isteriz bu topikte canım...
Ne kadar doğru bir tercih yaptığımızı görmek bize o kadar çok moral veriyor ki bilemezsin..
Hakikaten çok değerli doktorlar Firdevs hanım da ,İrem Hanımda,ikisini de çok seviyorum..
Her mail attığımda anında cevap alıyorum,telefon edip her konuda bilgi alabiliyorum..
Motive etmeleri,bizim kadar istediklerini hissetmek bunlar çok güzel ve ayrıcalık yaratan ,tercih etmemizde öne çıkan artıları..İyi ki varlar....

Son düzenleme:
Kanbar bence böyle yazılan herseye inannamak lazım bir ara böyle insanlar cogunluktaydi ve kazen bunları hep aynı kişinin yazdığını ortaya çıkardı bu bayanın yazdiklarida bana inandırıcı gelmedi

Eğer öyleyse,bu topikten uzak dursunlar.
Biz burada binbir ümitle birbirimize destek olmak için buradayız.
Yıllardır tüp bebeklere avuç dolusu paralar döktük,fiziken,madden,manen hepimiz çok yıprandık...
Her açıdan,ama heraçıdan eni konu çok uzun zamandır Donasyonu araştırdık ve en son çare olarak buradayız,yani kimse tarafından istismar edilmeye tahammülümüz yok.
Bu böyle bilinsin,sadece gerçekten bu yolda bebeğine kavuşmak isteyenler burada yazsın.
Gereken araştırmayı yapacağım.

Uğurlu TOPİĞİMİZ...hepimize uğur getirecek inşallah..Hadi Mucizem,Özlemim,Tuanam sıra siz de ikiz,ikiz gelin inşallah canım kızkardeşlerim...
AdıİLYaşıSorunHikayesiMerkez/Kaçıncı Deneme Tedavi Başlangıcı
Kanbar İSTANBUL 45 Sebebi Belirsiz İntertifilite. 3 Tüp bebek/1'i Ekimde Pozitif. Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım ARALIK veya Ocak 2015
Mmcizem İSTANBUL 37 Sebebi Belirsiz İntertifilite. 6 Tüp bebek denemesi Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım YAKINDA-Test tarihini bekliyor
Özlemt İSTANBUL 44 Yumurta donasyonu Doğuş T.B.M/Firdevs Hn. YAKINDA-Test tarihi:23.Kasım.2014/Pazar
Kardelennur İSTANBUL 30 Erken Menepoz Tüp Bebek Denemesi yok Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım/2.Deneme YAKINDA
Tuana_808080 Hatay 34 Cinsiyet Tayini/Erkek Bebek Tüp Bebek Deneyecek Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım 17.Kasım.2014 Transfer-3 embriyo Erkek/Test Tarihi:27.Kasım.2014-Perşembe
Duruada 30 haşimento 3.donasyon denemesi yumurta donasyonu Doğuş T.B.M/Firdevs Hanım yakında
Mazharfuatözkan 37 yumurta rezerv azlığı yumurta donasyonu ilk deneme Doğuş T.B.M/Firdevs Hanım Aralık/1.561-12.gün BHCG-HAMİLE
Fisay Yumurta donasyonu. Doğuş T.B.M./Firdevs hanım yakında
Birumutt 36 yumurta donasyonu. Tedaviye başladı Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım
Limon 1975 sperm donasyonu/sperm morfoloji bozukluğu Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım (inşallah yakında,ancak merkeze henüz karar vermedi)
Mehmah 39 yumurta donasyonu 3 tüp bebek/1 donasyon Şevket AlptürkDoğuş T.B.M./Firdevs Hanım (inşallah yakında)

tuana arkadaşım herşey gönlünce oldu inşallah bundan sonrası da gelecek hayırlısıyla iyi haberler bekliyoruz hadi

ayyy ayyy maşallah yetişemiyorum buradaki güzel haberlere mazharfuatözkan arkadaşım tebrik ederim seni ne güzel umut oldu bizlere hadi artık önümüz açıldı tuanadan da güzel haberler geliyor değmeyin keyfimize kanbarcım hadi artık yavaş yavaş sıra bize geliyor canım dualarımız kabul olmaya başladı inşallah

Fisaycım Aralık veya Ocak sonu ben de hayırlısıyla Kıbrıs yolcusuyum,benim bebekleri alıp geliyorum,sizin duacınızım kendimle birlikte,siz de bana dua edin...Ben günübirlik veya 1 gün kalabileceğim,çünkü eşim izin alamıyor...Yani herşey Işık Hızında olup bitecek,gideceğim,alacağım,geleceğim...Tatil vs,tarafı olamıyor bende,olsun bu günü göreceğim ya binlerce şükür.

Herkese iyi geceler,yarın çok büyük bir proje çalışmamı tamamlayıp teslim etmek zorundayım,ayrıca sabah 6'da kalkıp,canım eşime kahvaltı hazırlayıp,onunla sabah çaylarımızı beraber yudumlama keyfini,mutluluğunu yaşayacağım(her sabah olduğu gibi),böyle uykusuz pörtlek gözlerle uyandırmayayım ki adam benden korkmasın...Yani arkadaşlar bana göre sevdiklerimizle geçirdiğimiz her sabah,her an,sağlıkla aldığımız her nefes bir mucize,bir armağan...
Ben artık hayata böyle bakıyorum...
Hiçbir şey hayatın sonu değil..
Ben de 24 saat ağzım kulaklarımda Polyanna gibi dolaşmıyorum etrafta,ama hep şükredip,pozitif bakıyorum hayata,hayat böyle daha güzel,daha tahammül edilesi,daha katlanılası,yoksa o kadar negatiflikler var ki aslında etrafta,ama ben görmemeye gayret ediyorum....Burada da pozitif bakıp,bebeklerimize ulaşmaya ,birbirimize destek olmaya çalışalım,negatifliklere ihtiyacımız yok,görmeyin gitsin ,bizim işimiz pozitif insan ve pozitif enerjilerle..
Mutlu edin kendinizi,hadi çok oldu iyi geceler...

Kimler on-lıne eskiden aşağıda köşede görünüyordu,benim artık görünmüyor,sizde de mi öyle kızlar?
Bu işi bugün bitiremezsem,yarın da gelip çalışmak zorundayım ,arada bakacağım yine de topiğe..

M.F.Ö.nün pozitif sonucuyla sevindik...
İnşallah Mucizem,özlem ve tuanadan da güzel haberler alacağız...

Kanbarcım canim yazılarıni pozitif yaklaşımlarını.yaşam enerjine hayran oldum ..kendimi birden sürekli senin yazılarını okurken buluyorum.herşeyi öyle içten güzel akıcı anlatmışsın ki..yaşadığın sıkıntılar çok uzun zamanını almış.bu acılar aslında burada olan kimseye yabanci deyil.bende ilk denememi dünya tüp bebekte yaptim.hitle görüştüm.firdevs hanımda son denememi yapıp kızlarıma kavuştum.sana ve buradaki herkese şunu söyleyebilirim.firdevs hanım bu işi gerçekten yüreğiyle yapıyor.bu konuyu çok araştirmış biri olarak söylüyorum.gebelik oluşmasada söylerdim inanın.haa bide firdevs hanimın kimseye 4 embriyo koymak gibi bir ısrarı yok.yaş faktörü rahimin durumu embriyoların durumu gibi bir çok faktöre göre karar veriliyor.şuda varki insan onca zorluğa değsin istiyor sanırım.bende tutmama korkusu yüzunden 4 adet embriyo istemistim.firdevs hanım beni kırmadı.sonuç üç tanesi tutu.geriyw ikisi kaldı.
Kanbarcım sen nw zaman başlıycaksın.inan sabırsızlıkla bekliyorum.biliyorum sende çok deneyimlisin ama sormak istediğin birşeyler ilursa ben burdayım.ikizin olucağını hissediyorum.ni tekim firdevs hanımın hastalarında genelde çoğul gebelik oluşuyor.cnmm

Tresscim canım çok teşekkür ederim.biliyorum,telefonun öbür ucundan hissediyorum zaten yüreğiyle yaptığını,duygusal insanların sesi titrer,o işi gerçekten heyecanla yapanların...Firdevs ve İrem Hanımlar da öyle,bazen bakıyorum 25 dakika olmuş konuşuyoruz,sanki benden çok istiyorlar bebeğimin olmasını...Öyle heyecanlılar ki,hep şunu da yaparız,bunu da yaparız,herşey çok güzel olacak diyorlar,Allah razı olsun,iyi ki varlar,eğer olmasalardı bizim de anne olma ümitlerimiz,ken di yumurtalarımızla birlikte bitmiş olacaktı düşünsene...Oysa artık kocaman kocaman ümitlerimiz var,eşimiz ve bebeklerimizle ilgili sıcacık yuvamızda kurduğumuz hayallerimiz var...
Hayatta en çok istediğim şeydi biliyor musun ,eşimle birbirimize aşık olarak evlendik,hep hayaller kurduk,daha evimizi döşerken bebek odası kurduk,ayılar,tavşanlar,kediler,oyuncaklarını hazırladık,ben odayı 10 yıldır bozmadım biliyor musun?Sanki onu bozarsam,ondan vazgeçmiş olacağım gibi geliyor,oysa ne çok istiyorum o odanın bebeğimle hayat bulmasını...
Evet canım bana da 3 embriyo koyacağını söyledi,ben 4'te ısrar edince seni kırmam dedi sağolsun...
Ne güzel ikizlerin seninle,öyle mutlu oluyorum ki,bir bebeğine hasret annenin daha bu mutluluğu yaşadığını duyunca...
Canım işyerimden arkadaşlarım var ,onlar da hep ikizlerin olacak diyorlar,tatlım bana umut oldun,motive ettin,Allah senden razı olsun..Çok öpüyorum seni her zaman gel lütfen ,özletme kendini..

Kızlar ne alemdesiniz ,hiç sesiniz çıkmıyor?

Tuana,mucizem,özlem güzel haberlerinizi bekliyoruz,hadi inşallah..

Uğurlu TOPİĞİMİZ...hepimize uğur getirecek inşallah..Hadi Mucizem,Özlemim,Tuanam sıra siz de ikiz,ikiz gelin inşallah canım kızkardeşlerim...
AdıİLYaşıSorunHikayesiMerkez/Kaçıncı Deneme Tedavi Başlangıcı
Kanbar İSTANBUL 45 Sebebi Belirsiz İntertifilite. 3 Tüp bebek/1'i Ekimde Pozitif. Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım ARALIK veya Ocak 2015
Mmcizem İSTANBUL 37 Sebebi Belirsiz İntertifilite. 6 Tüp bebek denemesi Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım YAKINDA-Test tarihini bekliyor
Özlemt İSTANBUL 44 Yumurta donasyonu Doğuş T.B.M/Firdevs Hn. YAKINDA-Test tarihi:23.Kasım.2014/Pazar
Kardelennur İSTANBUL 30 Erken Menepoz Tüp Bebek Denemesi yok Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım/2.Deneme YAKINDA
Tuana_808080 Hatay 34 Cinsiyet Tayini/Erkek Bebek Tüp Bebek Deneyecek Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım 17.Kasım.2014 Transfer-3 embriyo Erkek/Test Tarihi:27.Kasım.2014-Perşembe
Duruada 30 haşimento 3.donasyon denemesi yumurta donasyonu Doğuş T.B.M/Firdevs Hanım yakında
Mazharfuatözkan 37 yumurta rezerv azlığı yumurta donasyonu ilk deneme Doğuş T.B.M/Firdevs Hanım Aralık/1.561-12.gün BHCG-HAMİLE
Fisay Yumurta donasyonu. Doğuş T.B.M./Firdevs hanım yakında
Birumutt 36 yumurta donasyonu. Tedaviye başladı Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım
Limon 1975 sperm donasyonu/sperm morfoloji bozukluğu Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım (inşallah yakında,ancak merkeze henüz karar vermedi)
Mehmah 39 yumurta donasyonu 3 tüp bebek/1 donasyon Şevket AlptürkDoğuş T.B.M./Firdevs Hanım (inşallah yakında)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…