- 10 Kasım 2014
- 64
- 81
- 18
Kanbarcım canim yazılarıni pozitif yaklaşımlarını.yaşam enerjine hayran oldum ..kendimi birden sürekli senin yazılarını okurken buluyorum.herşeyi öyle içten güzel akıcı anlatmışsın ki..yaşadığın sıkıntılar çok uzun zamanını almış.bu acılar aslında burada olan kimseye yabanci deyil.bende ilk denememi dünya tüp bebekte yaptim.hitle görüştüm.firdevs hanımda son denememi yapıp kızlarıma kavuştum.sana ve buradaki herkese şunu söyleyebilirim.firdevs hanım bu işi gerçekten yüreğiyle yapıyor.bu konuyu çok araştirmış biri olarak söylüyorum.gebelik oluşmasada söylerdim inanın.haa bide firdevs hanimın kimseye 4 embriyo koymak gibi bir ısrarı yok.yaş faktörü rahimin durumu embriyoların durumu gibi bir çok faktöre göre karar veriliyor.şuda varki insan onca zorluğa değsin istiyor sanırım.bende tutmama korkusu yüzunden 4 adet embriyo istemistim.firdevs hanım beni kırmadı.sonuç üç tanesi tutu.geriyw ikisi kaldı.
Kanbarcım sen nw zaman başlıycaksın.inan sabırsızlıkla bekliyorum.biliyorum sende çok deneyimlisin ama sormak istediğin birşeyler ilursa ben burdayım.ikizin olucağını hissediyorum.ni tekim firdevs hanımın hastalarında genelde çoğul gebelik oluşuyor.cnmm
Tress canım merhaba. Öncelikle kızlarınla sana bi ömür saglik ve mutluluklar diliyorum. Canim 3 tuttu demişsin sonra 2 ye düştü. Seni üzmek istemem ama nedenini nasil olduğunu anlatabilir misin?
Gülnazcim benim üçündede kalp atışı vardı.fakat doktorlar onay vemedi.doktorlar diyorum çünkü çok doktora danıştım.rahim taşıyamaz ve çok etken doğumla hepsini kaybedbilirsin yada çok küçük doğup bazı gelişim bozuklukları olabilirdi.üçüz gebelikte düşük rixsim yüzde seksen dediler.redüxsüyon işlemi gerçekkeşti.son anda bile vazgecmek istedim.benim için inan çok zordu.ama hepsinide kaybetme riksinj göze alamadım.çok zor bişey.Tress canım merhaba. Öncelikle kızlarınla sana bi ömür saglik ve mutluluklar diliyorum. Canim 3 tuttu demişsin sonra 2 ye düştü. Seni üzmek istemem ama nedenini nasil olduğunu anlatabilir misin?
Canım,beraber kavuşacağız bebeklerimize,senin o güzel haberi verdiğini bu satırlardan,hem de çok yakında...sanki duyar gibiyim,inanıyorum,biliyorum,hissediyorum canım arkadaşım,daima senin yanındayım birtanem,sevgiyle kucaklıyorum seni.İkiz ikiz alıp gelicez biz seninle bebeklerimizi,ben inanıyorum,senin de inandığını biliyorum.Topikteki güzel anneler ve anne adayları malesef ben size mutlu haber veremicem sonucum olumsuz ..
canım çok üzüldüm,sıkma canını vakti saati gelmemiş demek ki.kendini toparlayıp tekrar gidersin.sordun mu peki sebep ne olabilirmiş?Topikteki güzel anneler ve anne adayları malesef ben size mutlu haber veremicem sonucum olumsuz ..
Sgl cnm.sorduk tabikide bilemiyoruz dedi firdevs hnm illaki bizimde sizinde gözden kaçan bişeyler varki olmadı dedi ..artık bundan sonra daha emin adımlarla ilerlicez inşallah yeniden rahim filmleri istedi bakalım cnm kısmet tabikide ..he şunuda söyliyim aslında tutmuş degerim iyi çıkmıştı fakat düştü ,en son dünkinde 5lere düşmüştü ..canım çok üzüldüm,sıkma canını vakti saati gelmemiş demek ki.kendini toparlayıp tekrar gidersin.sordun mu peki sebep ne olabilirmiş?
Sgl cnm.sorduk tabikide bilemiyoruz dedi firdevs hnm illaki bizimde sizinde gözden kaçan bişeyler varki olmadı dedi ..artık bundan sonra daha emin adımlarla ilerlicez inşallah yeniden rahim filmleri istedi bakalım cnm kısmet tabikide ..he şunuda söyliyim aslında tutmuş degerim iyi çıkmıştı fakat düştü ,en son dünkinde 5lere düşmüştü ..
Gülnazcim benim üçündede kalp atışı vardı.fakat doktorlar onay vemedi.doktorlar diyorum çünkü çok doktora danıştım.rahim taşıyamaz ve çok etken doğumla hepsini kaybedbilirsin yada çok küçük doğup bazı gelişim bozuklukları olabilirdi.üçüz gebelikte düşük rixsim yüzde seksen dediler.redüxsüyon işlemi gerçekkeşti.son anda bile vazgecmek istedim.benim için inan çok zordu.ama hepsinide kaybetme riksinj göze alamadım.çok zor bişey.
Ah cnm benim inşallah inşallah ben inanıyorumki hepimiz bi gün o güzel sonucu alacagız sizleri çok seviyorum iyiki varsınız ..özellikle kanbara bi kardeş gibi sürekli aradı hep yanımda oldu ,sglunMucizem merhaba nasılsın, bilirim bu durumları ben de çok yaşadım ama pes etmek yok.
Ne yapalım, herkes bir yerlerden yaralı biz de buradan ama en azından çözümü var.
Olmadığında ağlayacağız, kızacağız sonra yeniden yeniden sarılacağız asılacağız hayata sonra deneme yapacağız ve belki de son dediğimizde küllerimizden doğup sonuç alacağız .sevgiyle kal
benimde önceki denemede öyle olmuştu canım,kaça kadar çıkmıştı değerin düzensiz mi ilerledi?rahim filmleri derken ne istedi histereskopi mi?Sgl cnm.sorduk tabikide bilemiyoruz dedi firdevs hnm illaki bizimde sizinde gözden kaçan bişeyler varki olmadı dedi ..artık bundan sonra daha emin adımlarla ilerlicez inşallah yeniden rahim filmleri istedi bakalım cnm kısmet tabikide ..he şunuda söyliyim aslında tutmuş degerim iyi çıkmıştı fakat düştü ,en son dünkinde 5lere düşmüştü ..
Aynen cnm düzensiz filmde hsg istedi yeniden yaptıralım bakalım dedi ..benimde önceki denemede öyle olmuştu canım,kaça kadar çıkmıştı değerin düzensiz mi ilerledi?rahim filmleri derken ne istedi histereskopi mi?
Canım arkdadaşım,kızkardeşimsin sen benim artık,Ah cnm benim inşallah inşallah ben inanıyorumki hepimiz bi gün o güzel sonucu alacagız sizleri çok seviyorum iyiki varsınız ..özellikle kanbara bi kardeş gibi sürekli aradı hep yanımda oldu ,sglun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?