Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Firdevs Uğuz Tip Hastaları Buraya...

Benimde bugün transferimin 11.günü çok şükür hamileyim 9.günde öğrendim mucizemi ve çok şükür betam artiyor doktorum firdevs hanimdan ve tüm ekipten özellikle irem hanim ve billur hanimdan Allah razi olsun onlar gerçekten mucize ekip işlerini kesinlikle hakkiyla yapan insanlar bu benim gittiğim ikinci merkez ve negatif sonuç alsaydim bile kesinlikle gözü kapalı gideceğim bir merkez çünkü ellerinden geleni yaptiklarini gördüm ve içim çok rahat bir şekilde döndüm birşey sormak isteyen olursa her türlü msj atabilirsiniz kizlar 4 yildir anne olmak için mücadele eden birisi olarak tüm soru isaretlerinize elimden geldiğince yardim ederim

tebrikler cnm çok sevindim adına
inşallah bende böle güzel haberler veririm
bende sorun yok ama eşimde varikoselden dolayı morfoloji %0 sperm donasyonu düşünüyoruz
sizin hangisi oldu?
sorununuz neydi yani?
ben 4 kere tüp bebek denedim ama ne yazıkki kimyasal gebelik ve düşüklerle sonuçlandı

Allah kimsenin kucagini bos birakmasin çok zor bi süreç benim yumurta donasyonu sperm donasyonu için bi arkadasimiz gitti üçüzlere hamile şuan buraya çok girmiyor artik ama kesinlikle artik buralarda zaman kaybetme çünkü birşeyler eksikse boşa zaman kaybediyoruz bende bi umut burada tedavilerle ugrastim ama hic hamile bile kalamadim keşke bu kadar sıkınti yasicagima en başta gitseydim diyorum simdi ama yinede buna şükür vakti zamanki simdiymis inşallah kesemizi görür kalp atisimizi duyariz Allah YARDIMCINIZ olsun sizinde

Merhaba bende kibristayim suanda tup bebek ile ugrasiyoruz mucize ekip de bize fikir danismanli yapabilirmisin ozelden bizle irtibata gecebilirmisin selamlar hayirli olsun bu arada..

Canin cok sormak istedim sey var gerci zaten basladik tedaviye ama daha once bu kdinlr kulubune giris yapamadim pekde anlamiyorum ilk sana mesaj yazdim bana whatsapdan ulasabilirmisin... eklersen ordan sorsam adim mehtap bu arada optum

Son düzenleyen: Moderatör:
mrb arkadaşlar firdevs hanım transferden sonra proluton depot iğnesi yaptırıyor mu bilgisi olan yardımcı olabilir mi

Merhabalar ben danıstın yaptırca
merhava ben danoston yapılcak artık yumurtam bitti ve bunun için fiyatı uygun ve işini iyi yapan merkez arıyorum fiyatlaru nekadardanosyın için

Hiçbirşey söyleyemiyorlar, zaten transfer öncesi de konuşmuştuk, sanırım diğer tüm transferler için de geçerli, rahim kapalı bir kutu deniyor, bazen olmayabilirmiş,
Kısmet artık ne diyeyim
Daha önce histreskobi oldunuzmu pekidanosyonmu lendi yjmurtanızmıydı ben danosyın yaptırcamda daha önce histereskobi olmuştum gitmeden önce yaptırsammı diyorum çünkü benim birsefer denene gücüm var ve dındurma için nekadar ücret alıyolar dınasyon ücreti dındırna konakjama srtı uşalın için ücret nekadar acaba ve ilgileri yumurta alınacak dönerlerim yaşı ve kaç yumurta topluyolar kaç tane dölleniyo ve kaç teansfer oluyor bazı merkezlerde yaşı büyük olanlardanda yumurta alınabiliyomuş o yüzden gerçekten givenilşr bir merkez olmali çok sordum ama bilgi edinnek ve metkez konusunda güven duymak isyorun

Yumırtadonosyınumu nekafar yaptırdınoz

Ardaşlar bende sanırım tedavimi mucize ekipte olcam nasıl başarı oranları ilgileri hastane rmriyolog nasıl danosyon aşamaları nasıl bilgîlrndirin brni lütfen çom hecanlı ve stresliyim

Öerhaba çok olmuş ama mucize ekiptemi yapıldı danosyın muydu bende yaptırcam çok endişeliyim mucize ekip nasıl transferden sonra yayırıyolarmı yoksa heme. Kalkıp otelemi dönülüyor

Amin arkadasim insallah Allah o duygulari isteyen herkese yasatsin insallah dualarim srninle
meerhaba otel vasat demişsiniz bide donasyın için gidicez fşrdevs hanımda karar kıldık inş bizim içinde hayırlısı olur otele vasat derken yrmrklerimi nesi kötü acava bilgi verirseniz memnun olurum

Fşrdev hanım daha önce doğuştamı çalışıyordu doğuş nasıl şuan dr unda adı çokmış doşulta bende kararsız kalıyırum doğuşnu mucuze ekipmi diye

Merhaba umarım hakkımızda hayırlısı olsun ben nisan yaptirdim insan ne kadar içini rahatlarda korku oluyor ister istemez ama ben firvdev hocada yaptırdım şuan hamileyim kalbini duydum minigimin hamdolsun sakın gitmeye çalışın ellerinden geleni yapıyorlar takdir allahın irem hanim bana kardeş gibi davrandı çok sevdim 8 ay görüşme sonra mutlu sona kavuştum ınsallah sagliklada kucağınıza aliriz darısı size olsun güzel haberleriniz olsun

Çok tşk ederim çok kotkuyırum inş bende bebeğime kavuşurum sizden gitmeden önce tahlil rahim filmi istendimi bana histerskobi yapıldı üç ekimde tekrardan gerek olurmuki bide daha önce siz hiö tüp benek denedinizmi benimyımurta yok artık hiç deniyenefik tüp geç evlendik olmadı normal tedavilerle denedik artık yoruldı yaş 40 artık yumurtamda hayır yok danosyon olcak eşimi bu konuda zor iknaettik ama şuan iyi yani artık kader kısmet napalım hayırlısı oldun bebişlerim olsun çokistiyorım

Histeroskobi olmusunuz bi kaç tahlil yapılır rabbime ensaio edecekse olucak ben daha önce 4 tüp denedim kendim yumurtamdan nasip olmadi bir turlu nasibimiz kiprismis hamdolsun oldu rabbim herkeze versin bu duyguyu tatsin ınsalla h allah yardımcınız olsun güzel olucak insallah

İnş tran
teansfer sonrası kınrısta kaldınızmı hemen döndüzmü yola çıkmanın uçağa binmenin bi sakıncaso varmı şimdikten hecan bastı beni irem hanım temmuz ortası diyor test gümüne kadar yatılıyormu transfer sonrası ne yeyip ne içtiniz acaba bu arada yaşınız kaç benim 40

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…