Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Firdevs Uğuz Tip Hastaları Buraya...

Çokta masraflı allah yardımcımız olsun rahimde felan sorun varmıydı tüplere bakıldımı eşinizin sperm morfoloji yada hızında hateketinde sorun varmı mutlaka bişeyde sorun vardır atladınız hormonlar felan allah yardım etsin yaş kaç acaba donörü. Kromozam yumurtasında sorun vatmıydıki donörü nasıl seçiyolat genetiğine bakılda kan cıvıtısı için göbekten iğne ve pruloton progestan vuruluyormuydunuz

Yumurta donasyonu canim ben gitmeden önce histereskopi genetik test filan herşeyi yaptirdim gittim ama düştü yine de sebep bulunamiyor herşey arastirildi her ilaç kullanildi kismet değilmiş diyebiliyoruz sadece
Bende çok endişeliyim irem hanıma ısrarla soruyorum tekrar histereskobi laporoskobi rahim filmi olimmii diye 9 ay oldu çekilelili histerkıbi laporoskobi

Gerek yok diyo tekrar tekrar yorar diyo benim rahim bikornuarkuat hafif basık üstten genişletildi ama inş pozitif olur benim tekrar denemeye maddi gücüm yok siz kalan emriyokaru dondurdunuzmu kaç emriyo oluştu

Yumurta donasyonu canim ben gitmeden önce histereskopi genetik test filan herşeyi yaptirdim gittim ama düştü yine de sebep bulunamiyor herşey arastirildi her ilaç kullanildi kismet değilmiş diyebiliyoruz sadece
Yeni
Çokta masraflı allah yardımcımız olsun rahimde felan sorun varmıydı tüplere bakıldımı eşinizin sperm morfoloji yada hızında hateketinde sorun varmı mutlaka bişeyde sorun vardır atladınız hormonlar felan allah yardım etsin yaş kaç acaba donörü. Kromozam yumurtasında sorun vatmıydıki donörü nasıl seçiyolat genetiğine bakılda kan cıvıtısı için göbekten iğne ve pruloton progestan vuruluyormuydunuz

3 dakika önceDüzenleŞikayet EtFavorilere Ekle
+ Çoklu AlıntıCevapla

Paket gitmedik biz 1 gece kalip döndük
Nelerikabullenmedimki selam arkadaşım üzüntünü çok iyi anlıyorum ben 3 kere öldüm dibe vurdum çok zor bir süreç üzülme savaşa devam ....
bu benim son şansım maddi olarak ,tavsiyeni dinliycem dr firdevs hn görüşücem ücret ne kadar bir fikir verebilirmisin bir de kolan hastanesi değilmi hijyen önemli hastane ortamı olması daha önceki yazılarda formlarda dr firdevs hn başka bir hast başka bir ekiple ve adı gecen hekimin basında hoş olmayan işlemlere katılmış olduğunu okumuştum yaşamış biri olarak benim için yazdıkların çok önemliydi bende ağustos gibi düşünüyorum istanbulda hangi dr bağlantı kurmalıyım buna da cevap verirsen sevinirim

umutsonsuz canim ben hastanedende firdevs hanimdan,irem hanim,billur hanim herşeyden çok memnun kaldim inan onların o desteği herşeye değer çünkü psikolojik olarak çok zor süreçlerden geçiyoruz tabi bunun yaninda yaptiklari isin hakkini vermeleri daha önemli kendi adima ben benim için herşeyi yaptiklarindan eminim memnun kalmayanlarda olabilir herkesin beklentisi farklı olabilir ama benim yasadiklarim bu şekilde ben istanbulda değilim o yüzden doktor tavsiyesinde bulunamicam ama çok fazla burda doktora gitmiyorsun bi kaç kez rahim kalinligina baktirmak için gidiyorsun canim

sffusun genetik testlerimizde yapildi hic bi şey cikmadi ama yinede kan sulandirici kullandik pruloton kullandim kisaca kadin doğumla ilgili ne kadar ilac varsa hepsini kullandik 27 yasindayim 4 tane donmusumuz kaldi şuan rahimde de birşey cikmadi sayıda morfoloji de de birşey yok bi sperm DNA hasar testi varmis onu yaptircaz onun haricinde yaptiracagimiz hic bi şey kalmadi birşey bulamamiz çok daha zor tutmada sikinti olmuyor 3 kez yaptirdim hepsinde tuttu ama ilerlemiyor düşüyor bi çaresizlik icindeyiz şuan hayirlisi buymus demekten baska çare bulamiyoruz

Canım benim inş herşeyin bir vakti zamanı var demekki birgün olucak pes etmek yok bence o emriyolarunızı genetiğe yollayın eğer sorun varsa sperm dna sında acaba emriyo genetinde çıkarmu tani sperm iyşyse dna bozuk olabilirmi hiç duymafadım spermlere imsı de yapılıyor bide öyle deneyin maddi olarak çok zor ama evlat için herşeye değer rabbim sizede en yakın zamnda nasip etsin bende çok endişeleniyorum benim sın şansım sürekli denicek masdi gücüm yok

Siz firdev hanım hakkındamı kötü bişey duydunuz ben doğuşta şefket alptekin ile ilgili iki kötü haber ıkudum ama firdevs hanımla ilgili hiç olumsuz okumadım

Sonsuzluk siz danosyonmu daha önce danosyınmu kendi yumurtanızlamı denediniz

merhaba anladım burdaki takip standart hekim farketmez değilmi ücret çokmu bunun bir standartı olmalı bugün arayıp sordum söylemediler kolon hast bünyesinde değilmiş orda bir katta işletmecisi durumundaymış firdevs hn öyle bilgi verdiler ama yaşayan biri olarak psikolojık boyutuda var yaptıkları işin arkasında olmalarıda çok önemli ayrıca bugün bir emb.görüştüm oda kolon hast tavsiye etti

Merhabalar ben yeniyim ve sizi bu son haftalar takip ediyorum sonuçta eşimi ikna edebildim tüp bebek için temuz sonunda tedavi başliyacağiz allah izni ile ama şimdiye kadar daha netleşmedik haki klinik ile ,biz gynolife ve mucize ekip ve hht merzine arasında kaldık sizd3n yardım ihtiyacım var buarada 6 yıl evliyim hiç gebelik olmadı benim polykistrik ober sendromu var nolur bana yardım edin

merhaba arkadaşım gynolife bir tanıdğım gitmişti dr iyi ama ekip çok yetersiz sonucunu bile sormamışlar embr yeniymiş v s mucie ekip ve hıt araştır isteersen bu arada yaşın kaç

merhaba arkadaşım gynolife bir tanıdğım gitmişti dr iyi ama ekip çok yetersiz sonucunu bile sormamışlar embr yeniymiş v s mucie ekip ve hıt araştır isteersen bu arada yaşın kaç
Mehaba çok teşekkürler yaşım 31 hit ilgisizlikten korkuyorum başzrı iyi ayni zmnda firdevs hanimin ekibi özellikle irem hanım çok ilgili dirler bilemedim kafam çok karışık

Transferiniz yapildimi

Transferiniz yapildimi
Merhaba tedaviye yeni başladık adetimin 2. Günü bugün rahim bikornuarkuat şekilbozukluğu var hist olmuştum 9. Ay önce irem hanımda tekrar gerek yok dedi tekrar tekrar hist zarar verir dedi ama oraya gittimde bakılcak rahme en ufak bişüphe olursa ertelicem ama inş herşey yolunda gider irem hanımın dediğine göre bişey yok ama hayırlısı inş pozitif olur

Dr um beni goyno life yönlendirdi ama ordaki bayan nevin okadar ilgisizli bende firdevs hanıma karar verdim inş hayırlısı olur

Merhaba,

Ocak ayında olumsuz denemeden sonra ağustos ayında tekrar deneyeceğiz. Bu adetimden sonra histeroskopi cekilecegim. Rahmi canlandırılım dedi irem hanim
Zor bir işlem mi yaptıran arkadaşlardan bilgi alabilir miyim?

S
Sizin yumurta danosyonumu neden tutmadı acaba histreskobi rahim filmi kadar zor değil uyuduğun için bişey hissetmiyorsun korkulcak bişey yok neden acaba her önlemi baştan alıp yapılsa sonra tutmayınca onu yapalım bunu yapalım zaten çok maliyetli bir işlem tekraçr tekrar denemek insanı çok yıpratıyor hem maddi hem mabevi

Evet yumurta donasyonu. Tutmaması için söylenilen birşey yok açıkçası, herşeyin doğru yapıldığını sorun olmadığını ama rahmin kapalı kutu olduğunu belirttiler. Nasip kısmet ins bu sefer tutar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…