Merhaba dondurulmuş emriyoyaya nekadar ücret alıyolar acaba bilgilendirirmisimizKızlar embriyo garantisi isteyin eğer dondurulmuş embriyo kalmazsa indirim isteyin gerekirse iki kere sperm alsınlar net konuşun giden arkadaşlar iyi bir ekip çok memnunum şu an hamileyim ama dondurulmuş yok kendiniZi garantiye alım bence
Transfer sonrası gece 5 te uçağım vardı ve tekrar istanbuldan 12.30 ikinci ucaga bindim gercekten ol derse oluyor rabbim ne dilerse o sakin gidin ben dinlendim yemeğe gelince ben yemek yigemedim fazla ve halada yigemiyorum midem çok bulanıyor zayıflarımda hassas bir bünyan varmış yaşım 31 umarım güzel olucak uçağı felan sorun etmeyin süt icin ve sonuç alana kadar 3 lt su ictim ondan sonra içemiyorum 1.5 tl bile içemez oldumİnş tran
teansfer sonrası kınrısta kaldınızmı hemen döndüzmü yola çıkmanın uçağa binmenin bi sakıncaso varmı şimdikten hecan bastı beni irem hanım temmuz ortası diyor test gümüne kadar yatılıyormu transfer sonrası ne yeyip ne içtiniz acaba bu arada yaşınız kaç benim 40
çok tşk ederim çok hecanlıyım şimdiden içimi annelik duygusu kapladı inşallah pozitif olur irem hanım firdevs hanım nasıl işlerini iyi yapıyolarmı gerçekten güvemilir bir dr muTransfer sonrası gece 5 te uçağım vardı ve tekrar istanbuldan 12.30 ikinci ucaga bindim gercekten ol derse oluyor rabbim ne dilerse o sakin gidin ben dinlendim yemeğe gelince ben yemek yigemedim fazla ve halada yigemiyorum midem çok bulanıyor zayıflarımda hassas bir bünyan varmış yaşım 31 umarım güzel olucak uçağı felan sorun etmeyin süt icin ve sonuç alana kadar 3 lt su ictim ondan sonra içemiyorum 1.5 tl bile içemez oldum
Canim oraya gidene kadar içinde hep korku var ama onlar bizim mucizemiz ellerinden geleni yapiyorlarçok tşk ederim çok hecanlıyım şimdiden içimi annelik duygusu kapladı inşallah pozitif olur irem hanım firdevs hanım nasıl işlerini iyi yapıyolarmı gerçekten güvemilir bir dr mu
Canim oraya gidene kadar içinde hep korku var ama onlar bizim mucizemiz ellerinden geleni yapiyorlar[/QUO sütü günde kaç bardak içmem gerekiyor bide trabsfere giderken kaç bardak su içmek gerek
merhaba gogo, ben Firdevs hanımda sperm donasyonu yaptırmıştım, şükürler olsun rabbime Allahım bana sağlıklı ve çok güzel bir prens verdi sayelerinde, 13 aylık oldu balım canım :) hergün dua ediyorum irem hanımı ve firdevs hocamı karşıma çıkardığı için Allahıma.. şimdi hayatım herşeyim o oldu, her sıkıntıya değmiş diyorum. gözün arkada kalmasın, isimleri gibi mucize ekipler hemşirelerine kadar. burada benim gibi bir sürü kadını anne yaptılar, bizim meleklerimiz onlar. inşallah Allahım sanada bu tarifsiz duyguları yaşatsın arkadaşım.
Bizde temmuz ortası yumurta danosyonu için gidicez inş şuan yasmin kullanıyorum bu arada yaşım 40 hiç tüp bebek denemem yok rezebim az ve fsh yüksek o yüzden danosyona karar verdik inş bizde pozitifi görürüzSevgili kartopu
Guzel dileklerin icin cok tesekkur ederim
Irem hanimla iletisime gectim ekim gibi embriyo donasyonu planliyoruz
Cok fazla basarisiz tup bebek ve bir adette yumurta donasyonu denememiz oldu
Bu sefer biraz daha bilincli gidecegim mesela once check up yaptiracagim herkese tavsiye ederim
Umarim biz de sonunda bebisimize kavusuruz
Oglusunu cok cok opuyorum upuzun güpgüzel bir omru olsun insallah...
Bizde temmuz ortası yumurta danosyonu için gidicez inş şuan yasmin kullanıyorum bu arada yaşım 40 hiç tüp bebek denemem yok rezebim az ve fsh yüksek o yüzden danosyona karar verdik inş bizde pozitifi görürüz
Geçen sene eylülde bakıldı spermds sorun yok bütün raporlarımızı ireme yolladım şusn için bir şey yok herşey normal dedi gebeliğe engel bir durum yok rahim iyi tahliller iyi dedi bende ona güveniyorum inş emin ellerdeyix gerçektem işlerini iyi yapıyorlar donerim seçilmiş adeti bana ayarlanıyor hayırlısı çok hecanlıyı. İnş bebişlerîmi alıp gelicem topiği baştan sona okuyırum çoğu kişi hamile rabbim inş bizede annelik duygusunu nasip eder gün yaklaştıkca yerimde duramıyorumSffusun spermlerde herşey yolunda mı? Gitmeden tüm kontrollerinizi çok iyi yaptırın... Beslenmenize dikkat edin... Eşiniz de siz de
Vee hiççç stres yapmayın....
İnşallah bebişlerilerimize kavuşacağız...
kanber yazumı görürmüsün bilmem bende çok aşamalardan geçtim çok yıkıldım ama hiç pes etmedim düştüm kalktım hayal kırıklıkları allahım kimseye taşatmasın yumurta rezervi azlığı yaş 40 ve danpsyına karar verdik annelik duygusu ağır bastı bende firdev hanımda danasyın yaptırcam topiğ baştan sona okuyırum sîzler bana umut oldunuz inş girersinde görürsün yazdığımı banada dua et neolur eksik erme dualarını çok ihtiyacım var artık hayal kırıkkğı yaşamak istemiyorum çok hecanlı stresliyşm bana dua edînSmile Life hoş geldin aramıza.Senin satırlarını okurken şöyle bir geçmişe gittim ve sende kendimi gördüm.
Aynı senin gibi bu konuyla ilgili topikleri sessiz ve uzun zaman incelemiş,kesin kararımı verince,paylaşmıştım topikte.Sonra Firdevs Hanımda karar kılınca kendi topiğimizi açmış,bize ve bizden sonra gelenlere faydalı olması için paylaşımda bulunmaya başlamıştım.
Ayrıca bu topiğin senin için faydalı olması beni çok mutlu etti.Ben de bu topikler sayesinde karar vermiştim bu yola girmeye eşimle ve şimdi Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 4 aylık ikizlerime hamileyim.Bu yüzden topiğimi hamile olmama rağmen bırakmıyorum,yazmaya devam ediyorum ki,anne olmak isteyenlere faydalı olayım paylaşımlarımla ve topikteki tüm arkadaşlarım da aynı şekilde.
İNŞALLAH duama seni de kattım,sen de ilk denemende hamile kalır,annelik duygusunu tadarsın,bunu tüm kalbimle diliyorum.Seni en iyi ben anlarım,ve benim gibi şu an hamile anne adayları anlar,neler yaşadığını,neler hissettiğini,içinde kopan fırtınaları,anne olma özlemini...Sadece inan ve dua et,tedavinin takipçisi ol,gerisini RABBİMİZE bırak,o sesimizi mutlaka duyuyor.
Seni ve güzel gelişmelerini takip ediyor olacağım,hertürlü soruyu buradan da özelden de sorabilirsin bana,seve seve cevaplarım.
Benimde bugün transferimin 11.günü çok şükür hamileyim 9.günde öğrendim mucizemi ve çok şükür betam artiyor doktorum firdevs hanimdan ve tüm ekipten özellikle irem hanim ve billur hanimdan Allah razi olsun onlar gerçekten mucize ekip işlerini kesinlikle hakkiyla yapan insanlar bu benim gittiğim ikinci merkez ve negatif sonuç alsaydim bile kesinlikle gözü kapalı gideceğim bir merkez çünkü ellerinden geleni yaptiklarini gördüm ve içim çok rahat bir şekilde döndüm birşey sormak isteyen olursa her türlü msj atabilirsiniz kizlar 4 yildir anne olmak için mücadele eden birisi olarak tüm soru isaretlerinize elimden geldiğince yardim ederim
düşük sebebi nedenmiş bunun için açıklama yaptılarmı sizinyumurta danosyonumu normal tüp bebekmiydiMerhaba benim malesef düşük oldu ama Firdevs hanim ve ekibinden çok memnun kaldim düşükten sonra bile psikolojik olarak çok destek oldular tedavi sürecinde zaten ellerinden gelen herşeyi yaptiklar ama halil İbrahim için ayni şeyi soyleyemicegim daha önceki denememi orda yaptirmistim tedavi sürecinde hic bir ilgi görmedim ve kendi ilaç takibimi bile kendim yapmak zorunda kaldım su ilaci kullanmam gerekmiyor mu dediğim zaman siz kullanmıyor musunuz ona da baslayin diye cevap aldim bunun gibi bi çok şey herkesin memnuniyeti farklidir ama hit ihmal olduğunu düşünüyorum ama firdevs hanim için aynisini söyleyemem donmusum var firdevs hanim da 3 ay ara vercez ve tekrar gitcem inşallah
Merhaba sizdemi yumurta donosyonu daha öncd tüp bebek denemeniz varmı paket programımı gittiniz otel nasıl yemek alkol sınırsızmı eşim bunu merak ediyor sperm verdikten sonra stres atıcam diyor alkol sigara kısıtlaması var artık beni rahat bırak diyor bende çok hecanlıyımbusefeer olacağına inanıyorumMerhaba benim malesef düşük oldu ama Firdevs hanim ve ekibinden çok memnun kaldim düşükten sonra bile psikolojik olarak çok destek oldular tedavi sürecinde zaten ellerinden gelen herşeyi yaptiklar ama halil İbrahim için ayni şeyi soyleyemicegim daha önceki denememi orda yaptirmistim tedavi sürecinde hic bir ilgi görmedim ve kendi ilaç takibimi bile kendim yapmak zorunda kaldım su ilaci kullanmam gerekmiyor mu dediğim zaman siz kullanmıyor musunuz ona da baslayin diye cevap aldim bunun gibi bi çok şey herkesin memnuniyeti farklidir ama hit ihmal olduğunu düşünüyorum ama firdevs hanim için aynisini söyleyemem donmusum var firdevs hanim da 3 ay ara vercez ve tekrar gitcem inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?