Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Firdevs Uğuz Tip Hastaları Buraya...

Daha önce hist olmuşmuydunuz

Hayır olmadım. Olumsuz sonuçtan sonra histeroskopi istediler. Evet ilk deneme öncesi istenebilirdi ama benimde ilk deneme olduğu için cahildim hiç sorgulamadim açıkçası.
Ben ısrarla sordum gerek yok dediler oraya gittimde bakıyolormış hergangi bişe gördüklerinde erteleniyomuş benimmrahim şekilbboxuklu var hist oldum 9 ay önce hayırlısı diyorum artık

Hayirlisi olsun

Çok zamn geçmiş ama rahimde ne gibî sıkıntı gördü firdevs hanım saha önce histreskobi olmuşmuydunuz rahim filminizde sorun varmıydı benim rahimde şekil bozukluğu var 3 ekim 2016 histerwkobi oldum şimdi danosyona gidicez tekrar gerek yok diyor irem herhanhi ble preblem gördüklerinde erteliyolarmış transferi

İlk denemenizden sonra histres koni oldunuzmı neden olmamış benfr yaptırcam bu ay hazırlıklar başladı 9 ay önce histeeskobi olmuştum irem hanım tekrarına gerek yok dedi benim rahimde şekil bozuklu varda enfişe ediyorum o uüzden banafa dua edinntekrar tekrar denemeye gücüm yok allah herkesin bebeni bağışlasın olmayanlarada nasip etsin inş

Canım benim özelden cevap verdim.İnanıyorum Sen anne olacaksın, hem de çok Harika bir anne olacaksın.Lütfen devam et topiği okumaya sana ışık tutacak.Güzel haberlerini sabırsızlık ve heyecanla bekliyorum

Mrh arkadasım.benım rahım dısında ustten baskı yapan myom var 1 cm lık.ama lınması zararlı cunku rahmı kazımları gerekıyor dısarda oldugu ıcın.oda rahıme baskı yapıp seklını bozuyor her yerde kalınlık aynı degıl yanı.hıstereskopı oldum polıp cıktı.sımdı yıne tedavıdeyım.bende sekıl bozuklugu myomun rahıme baskı yapmasından kaynaklanıyor.ama yapcak bısey yok.sımdı yıne tedavıdeyım.allah hepımızın yardımcısı olsun.gobıslerımızı bebıslerle doldursun ınsallah.

Mrb kızlar bende bu ay tedaviye başlıyorum firdevs hanımda ama endişeliyim sperm donasyonu yapılacak bizde ama bugünrahim filmi cektirdim bana rahmin küçük denildi ve korkuyorum sizde de böyle bi sorun varmiydi acaba

Kanber yarın gidiyoruz ayın onunda kıbrısta olacağız eşim sperm vericek benim rahim inceydi 4 adetin 7. Günü kontrolde ve hemen estrofemi günde üç alırken 9 çıkardı irem hanım günde üç sefer 2 tablet ağızdan ve bir vajinal transfer sanorım 15 inde olcak önümde daha 8 gün var organik taze sıkılmış narsıyu buldum orayada götürcem inş etkisi olur rahim kalınlaşır çok stresliyim beneklerime kavuşucam inşallah bu hasret biticek meryem süresini vevsizib duanızı hergün okuyırum hep dua ediyorum maddi manevi çok yıprandık tekrar denene gücüm yok artık herşeyi tükettik emriyo dondursammı bilmiyorum inş bebişlerim bana tutunur beni annelik duygusundan mahrum etmexler bunları size yazarken gözyaşları içinde yazıyırum baştan kitap gibi okydum topiği çok etkilendim bana dua edin varsa tekefonunuzu özeldenatarmısıınınız sizin pozitif enerjinize ihtiyacım var ve duanıza

Mhb hakkınıza hayırlısı inşallah tez zamanda güzel bir haber alırsıniź bizde ayin 21 nde ilk görüşme için gidecez benim son ultrasyon rahimin kalınlığı 7mm iyi mi bide taze sıkılmış nar suyu nerde bulabidiniz ben bulamadım

dimesin cam şişede 5 tane narı sıktık bir şişeye sığdırdık diyor 700 mm arkadaşım çekirdeğiyle sıkılmış sadece narsıyu diyor şeker felan yok içinde ben migrosta buldum başka bulamadım bu mevsimde çok zor zaten sizde bakın isterseniz migrosa varsa bulunduğunuz yerde transfere kadar 9-10 mm olmalı rahim inş kalınlaşır transferim temmuzun 15 inde sanırım biz paket gidiyoruz 9 yola. Çıkıcaz onunda sperm verilcek

Yarın transferemı gıdıyosun.hadı hayırlısı olsun inşallah arkadasım
Yarın yola çıkıyoruz transfer 15 sanırım 10 nunda sperm verilcek hayırlısı evt çok heyecanlı şaka maka derken çıktık yollara allahım yardımcımız olsun

Biz hiç ön görüşme için gitmedik hem telde görüştük irem hanımla hakkımızda hayırlısı ben ireme güvendim

Canım mıgrosta dımesın saf nar suyu var benımde 7 mm ondan aldım ıcıyorum cam sısede

Kızlar bende bu ay sonunda başlıyorum tedaviye rahim yarım denildi bana da hispereskopi yaptirdiniz mı siz bana onu yapmamı soyledi irem hanım yarın allahın izniyle yapicam ama korkuyorum düzelmezse diye boyle bi durum yaşayaniniz var mı acaba

Yarım rahim hakkında bılgım yok.ama hıstereskopı kolay korkulcak bısey degıl.inşallah duzelcek bır durumdur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…