Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Firdevs Uğuz Tip Hastaları Buraya...

Yarım rahim hakkında bılgım yok.ama hıstereskopı kolay korkulcak bısey degıl.inşallah duzelcek bır durumdur.
Insallah cok endiseleniyorum artik 4 yillik evliyim artik bebiş isteğimiz bütün duygularımızi bastırdı bende bi sorun olduğunu bile bilmiyordum ta ki düne kadar umarım hersey gonlumuzce olur

Olacağına inanıyorum senin, pozitif düşünmek çok çok önemli...Ettiğin dualar ve verdiğin çaba boşa gitmeyecektir,Rabbim görüyor , duyuyor hepimizi...Annelik dünyanın en güzel duygusu...Bizim dönemimizde dondurma yoktu, böyle bir şansın varken mutlaka kullan,olacağına inan,ama tutmazsa da ikinci,üçüncü şansın olur...Olsa da daha sonra bebişlerine kardeş almaya gidersin ileride...Dua,inanç,sonsuz teslimiyet ve ilaç,yediklerine dikkat etme hususunda harfiyen gerekeni yaptığında,bir de bakmışsın ki hamilesin, bir de bakmışsın ki anne olmuşsun,Allah sana da,senin gibi isteyen tüm kadınların da dualarını boş çevirmesin,anne yapsın inşallah..Dualarım seninle ...

Biz şimdi oteldeyiz kanber burda telefon zor çekiyor eşim sperm verdi iyi dediler iyi olanları ayıklamışlar yarın haber vercekler kaçı döllendi hayırlısı çok hecanlı irem çok tatlı pozitim cumartesi transferim olcak inş şuan rahim ince 6.7 olmuş önümüzde daha 6 gün var hayırlısı bana dua et meryem süresi oku neolur allah nasip etsin inşallah

Mhb cnm hayırlısı inşallah firdevs hanım elleriyle güzel bir anne olacaksın dualarım seninle rahim kalınlaşmak için nar suyu iç ben dün alďımnar suyu benim ki 7mm .bu arada paket yaptıniz yokse siz seçtiniz bu konu ile ilgili ne öneriyorsunuz

Biz paket yaptık güzel sade birhotel altınyıldızda kalıyoruz biz paket tercih ettîk büssürü stres sıkıntı içinde bide hotel araç uğraşmadık bizim durum biraz özel biz ortebedik engelli oldumuz içşn bizim içşn bu iyiydi inşallah bebişimizde tutunurda hayırlısı benimkide 6.7 rahim içiyorum nar suyu inş transfere kadar kalım şaşır

Biz paket yaptık güzel sade birhotel altınyıldızda kalıyoruz biz paket tercih ettîk büssürü stres sıkıntı içinde bide hotel araç uğraşmadık bizim durum biraz özel biz ortebedik engelli oldumuz içşn bizim içşn bu iyiydi inşallah bebişimizde tutunurda hayırlısı benimkide 6.7 rahim içiyorum nar suyu inş transfere kadar kalım şaşır

CNM ÇOK SAĞOL tavsiyeniz için inşallah rabbim senin kucağında cennet kokusu güzel bir bebeğiniz olsun

eveett sadece telefonda görüşüp ortada olmayan bir hemşireymiş )))
Mhb ben gynolife ike iltişim kurdum ama nevin diye birile görüşmedim ve alah var durup soruyorlar ki da karar vermedim önce rahme hanım ile görüştüm sonra dr murat önal bey bana tlf açti sonra meltem hemşiresi benimle irtibat geçti yani bilemedim

selam ,biraz geç girdim form a ama tüm dualarım seninle inş anne olursun bu sefer tamam oldu bu iş pozitif düşünelim güzel olsun herşey ..bu arada firdevs hn memnun kaldınmı tavsiye edermisin herşey yolundamı

çok şanslısın o zaman ilk defa gidiceksin sanırım arkadaşımın daha serum takmayı beerememiş hemş. koord.denilen kişi ortada yokmuş şöför onu çıkarıp yeri göstermiş sonucunuu dahi merak edip sormamışlar sürekli embriyologları değişiyormuş sor bakalım embr caner niçin ayrılmış

Evt şuan için memnunuz irem hanım harika bir insan inşallah hamile kalırım vesile olurlar şuan oteldeyiz yumurtalar döllendi cumartesi transferim var inşallah bizi havaalanından aldılar bigece hastanede misafir ettiler sınra eşim sperm berdi işlemlerimşz tamamlandı sonra otele geldik cumartesini bekşiyıruz blostokis emriyomuz olucak inş cumartesine kadar açmıyolarmış 8 yumurta döllenmiş bakalım cumartesine nekadarı kalcak benim rahim ince ydi pazartesi 6.7 yarın kontrol tekrar bakıcak cumarteside transfer inşallah kalınlaşır ben şimdilik memnunum

Mhb cnm hayırlısı senin için duaa edeceğim rabbim hayırlısiyla tamamlasın bu iş

Bende nevin hanım değilde başka biri ile görüştüm.sonra bana doktor sizi arayacak dediler.Murat Önal ile görüştüm.gayet ilgililerdi.Bende kararsızım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…