Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Firdevs Uğuz Tip Hastaları Buraya...

selam arkadaşım herşeyın yolunda olduğuna sevindim hastane hijyenmı ve nekadara anlaştıınız işlemler süresince sürekli ordamı kalmanız gerekiyor yerleştirdikleri otel düzgünmü of ne zor değilmi nelerle uğraşıyoruz bu kahpe dünya da ne için kimlere nasıl güvenmek durumundayız allah yardımcımız olsun hadi anne ol ışık olsun bize sevindir bizleri umut ol

Kızlar burda rahim filmi cektirdim ve yarım rahim denildi bana sali günü de histeroskopi yaptirdim irem hanimin demesi üzerine histeroskopi sonucuna bakarak dr bide LaparAskopi yapalim dedi bende firdevs hanima attim sonuclari o ise gerekli bulmuyorum ben laparaskopiyo dedi aklim karışık nu adetimden itibaren başlamam gerekiyor ilaclara sizce ne yapmalıyım bana yardım edin lütfen

tüplerinde bir sorun yoksa şişlik sıvı kaçağı gibi laparoskobiye gerek tüp bebekte ama sıvı birikimi oluyorsa ozamn zarar veriyor diye biliyorum siz yinede dr sorun

tüplerinde bir sorun yoksa şişlik sıvı kaçağı gibi laparoskobiye gerek tüp bebekte ama sıvı birikimi oluyorsa ozamn zarar veriyor diye biliyorum siz yinede dr sorun
Bana dr sadece histereskobi yapacaktı benimde rahim bikornu arkuat diye geçiyo ama ben laporoskobide yapalım dedim ikisini bianda olmuştum zaten narkoz almışken ikiside çıksın dedim

Hastane temiz tuvaletleri temizdi odada iyiydi ben memnunum inşallah herşey yolunda gider bizim yumurta danosyonu paket program 5600 euro ya geldik domdurursakda 600 euro sanırım ama biz kıt kanaat geldik dondurmucaz rabbim inşallah verir yoksa bu son şansımız çocuk konusunu kapatıcaz çünkü maddi durumumuz yok borç aldık çok zor maddi manevi çok yıprandık ama yeterki bebeğim geldin sağlıklı bişekilde allahım nasip etsin herkese hastane den irem hanım dr firdevs billur hanım hepsi iyi türkiyedekilerden daha iyiler ilgililer kınuşuyılar rahatlatıyolar en azından sohbet ediyolar merak ettiniz herşeyi soruyosunuz cvp veriyolar insanlığınızı hissettiriyolar bence işlerini iyi yapıyolar ellerinden geldiğince gerisi taktir ilahi ben otelide sevdim güzel sakin zaten 6 gün kalıyosunuz altınyıldızda kalıyoruz yarın transferim var çok hecanlıyım allahım rast getirsin inşallah

Allahım gobısını bebıslerle doldursun inş.dualarım senınle arkadasım.sakın kalmaya calıs.

Cnm inşallah bebişin ile geri döneceksin birşey soracktım eğer mahsur yokse nar suyu içtikten sonra bir rahimin kalınlaştı mı biraz

Kızlar bende bilmiyorum laparaskopilik bi duruma ihtiyaç olmadığını söyledi firdevs hanim ama burdaki de oyle diyince kaldim oyle sizce yaptirayim mi ne diyorsunuz

Cnm inşallah bebişin ile geri döneceksin birşey soracktım eğer mahsur yokse nar suyu içtikten sonra bir rahimin kalınlaştı mı biraz
Oldu evt kalınlaştı rahim 4 le gittim transferden 2 gün önce bakıldı 8,5 du transfere kadarda 9,5 olmuştur yani inş tutunur bebişlerim allah diliyen isteyen bu yolda. Emek harcayan herkese nasip etsin

Kızlar bende bilmiyorum laparaskopilik bi duruma ihtiyaç olmadığını söyledi firdevs hanim ama burdaki de oyle diyince kaldim oyle sizce yaptirayim mi ne diyorsunuz
firdevs hanım gerek yok diyorsa olmayın ozaman herhangi bisorun olsa söylerdi

Oldu evt kalınlaştı rahim 4 le gittim transferden 2 gün önce bakıldı 8,5 du transfere kadarda 9,5 olmuştur yani inş tutunur bebişlerim allah diliyen isteyen bu yolda. Emek harcayan herkese nasip etsin
Ay cnm inşallah tutunur önemli olan piskoloji yüksek tutmalisiniz ve biz size duaa edeceğiz

Bende firdevs hanıma güveniyorum o yuzden yaptırmadım heyecanla bu ayki adetimi bekliyorum ins onumuzdeki ay bende olumlu sonuclar alırım ❤

Allahım gobısını bebıslerle doldursun inş.dualarım senınle arkadasım.sakın kalmaya calıs.
Çok tşk ederim uzun bir yolculuktan sonra evime geldim çık şükür ama yoruldum umarım bebişlerim iyidir bırakmamışlardır beni

Sperm donasyonu olacak canım ama korkuyorum gebe de yarım rahim denildi diye cok korkuyorum endişeliyim yani

selam sanırım trasnferin olmuştur hayırlısı arkadaşım inşallah tutar haber verirsin bizlere

selam sanırım trasnferin olmuştur hayırlısı arkadaşım inşallah tutar haber verirsin bizlere

Sperm donasyonu olacak canım ama korkuyorum gebe de yarım rahim denildi diye cok korkuyorum endişeliyim yani
Benim rahimde şekil bozuk bende korkuyo. Ama hatırlısıyla olur inş dua edelim allahın versîn bizedefirdevs hanım yarım rahim konusunda ne dedi gebe kalınır sanırım aksi olsaydı derdi hem histtreskobide dr genişletmedimi rahimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…