- 29 Mart 2014
- 145
- 187
- 63
inşallah canım çok sevindim inşallah benimde yükselir..rabbim el açan istegen herkese nasip etsin amin
Canım çok sevindim. İnşALlah katlanarak devam eder darısı bizlerin başına.sağlıcakla kucağına da almanızı nasip etsin.mrb kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr geldim geldim dün doktorum pregestron tahlili istedi 7.gün için tahlil bthg çogul gebelikse azda olsa oynar dedi tek ise belli olmayabilir ama çogulsa azda olursa artar dedi dururmuyum bu sabah 8 de gittim sonucum çıktııııııııııııııııııı 11,94 doktorumu aradım 7.güne göre çok güzel çogul sanırım dedi bir mutlu olduki egr katlayarak devam ederse düşmezse tamamdır dedi irem hanımıda aradım odaaaaaaaaaaa çok sevindi...kızlar sanırım olacak 2 gün sonra tekrar yaptıracagım o degerlere göre kesinleşecekmiş şükür dua edin......
Tebrik ederim canım değerin oldukça hızlı katlanmış ikizler geliyor sanırım.Rabbim sağlıcakla kucağınıza almanızı nasip etsin.böyle güzel haberleri aldıkça motive oluyorum hadi inşALlah Rabbim bizlere de nasip eder. İnşAllah.dua edin bize.merhaba arkadaşlar, 11. gün değerim 474 çıktı, 13. gün değerim 1399 :) Allah inş sağ salim kucağıma almayı nasip etsin, ve isteyen herkese Allah nasip etsin, mucizeme, kanbara ve burdaki bütün arkadaşlarıma :)
yorucu ve yıpratıcı bir iş gününden sonra bu güzel haber çok iyi geldi beeeeemrb kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr geldim geldim dün doktorum pregestron tahlili istedi 7.gün için tahlil bthg çogul gebelikse azda olsa oynar dedi tek ise belli olmayabilir ama çogulsa azda olursa artar dedi dururmuyum bu sabah 8 de gittim sonucum çıktııııııııııııııııııı 11,94 doktorumu aradım 7.güne göre çok güzel çogul sanırım dedi bir mutlu olduki egr katlayarak devam ederse düşmezse tamamdır dedi irem hanımıda aradım odaaaaaaaaaaa çok sevindi...kızlar sanırım olacak 2 gün sonra tekrar yaptıracagım o degerlere göre kesinleşecekmiş şükür dua edin......
Yuppiii Akşam akşam içim açıldı yaaa. Hayırlı olsun bebişlerimizmerhaba arkadaşlar, 11. gün değerim 474 çıktı, 13. gün değerim 1399 :) Allah inş sağ salim kucağıma almayı nasip etsin, ve isteyen herkese Allah nasip etsin, mucizeme, kanbara ve burdaki bütün arkadaşlarıma :)
Canım çok sevindim birtanem ,efeler ikiz ikiz geliyorlar inşallah,dualarım seninle...mrb kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr geldim geldim dün doktorum pregestron tahlili istedi 7.gün için tahlil bthg çogul gebelikse azda olsa oynar dedi tek ise belli olmayabilir ama çogulsa azda olursa artar dedi dururmuyum bu sabah 8 de gittim sonucum çıktııııııııııııııııııı 11,94 doktorumu aradım 7.güne göre çok güzel çogul sanırım dedi bir mutlu olduki egr katlayarak devam ederse düşmezse tamamdır dedi irem hanımıda aradım odaaaaaaaaaaa çok sevindi...kızlar sanırım olacak 2 gün sonra tekrar yaptıracagım o degerlere göre kesinleşecekmiş şükür dua edin......
Canııımmmmm bak biliyordum demiştim,Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin,değerlerin de maşallah iyi.Dualarım seninle tatlım,hadi gözümüz aydınmerhaba arkadaşlar, 11. gün değerim 474 çıktı, 13. gün değerim 1399 :) Allah inş sağ salim kucağıma almayı nasip etsin, ve isteyen herkese Allah nasip etsin, mucizeme, kanbara ve burdaki bütün arkadaşlarıma :)
Canım burada konuştuğum kişilerden Özlem ve Mazharfuatözkan hamile,inşallah tuanacığım da hamile,mucizemin pozitifti ama değerleri düştü,ben de Aralık veya Ocakta gideceğim biz gerçeğiz tatlım,yani bu topiktekiler gerçek...Az önce Kardelenciğimle telefonda yarım saat konuştuk.İnşallah ,yürekten diliyorum ki sen de ilk denemende hamile kalır,bebeğini kucağına alırsın tatlım,canım benim.Arkadaşlar öncelikle hamile olanları kutluyorum. Benim ismim Mehtap ve dört yıldır hastane hastane evlat arıyorum. Eşimin bıyıkları bir günde beyazladı başkası söylese inanmazdım. Çünkü dört buçuk aylık bebeğimizin dawwn sendoromlu olduğunu öğrendik. Acı acı acı..
Gelinen noktada elbette ben de sizinleyim. Yanız buradakiler acaba gerçekten hamile mi yoksa dr'lere hasta bağlayanlar mı? Affınıza sığınıyorum ve bana yardım edin. Deyin ki biz gerçeğiz biz de yaşadık ama geçti. Çünkü az bir zaman sonra ben de gideceğim tedaviye. Umutlu gideyim ben de kalanlara umut olayım...
Canım benim ben de çok öpüyorum seni..Lütfen pozitif ol,bak şansımız %85 iken,bu kadar yüksekken ,zaten olacağını düşünmemiz lazım,Allah'a emanetiz hepimiz,dua ile vesvese yapmadan,aşırı heyecanlanmadan,gidip bebeklerimizi alıp geleceğiz tatlım,bu iş çokça inanç ve motivasyon işi bunu sakın unutma,Firdevs İrem Hanımlar da bunu sağolsunlar iyi yapıyorlar...Canım bende de Yasmin ilacına başlattı Firdevs Hanım 21 gün kullanacağım,bu arada donörlerim araştırılıyor,ben de ya Aralık ya Ocak yolcusuyum tatlım,belki beraber gideriz,ne güzel olur...Kanbar'cım sağolasın yazdığın için ne zor sınavlar veriyoruz . hayatımı anlatsam film . ya diyorum sahip olduğum her şeye büyük emekler vererek sahip oldum. Beni bir siz anlayabilirsiniz. Kusura bakmayın umutsuz konuştuğum için ama insan görmüyor ya kuşku duyuyor. Bu arada Kanbar ben de ocak yolcusuyum... Biz de buradan güzel haberler paylaşırız yakın zaman aralıklarında öpüyorum sevgiyle .
İnşallah herşey çok güzel olacak.Umuyorum canım umuyorum her şey güzel olssun.
Canım sen Ali Bey'le tüp bebek mi deneyecektin? Yoksa Donasyon için tetkiklerin mi yapılıyor?Çok sevindim :) bende sizleri takip ediyorum..Ali beyle görüştüm aralık adetim le başlarız dedi nasip.inş hepimiz amacımıza ulaşınız...kızların güzel haberleriyle bende çok mutlu oldum.RABBİM tamamenına erdirsin inş arkadaşlar...Bu yolda olan hepimize de bu güzel duyguları tattrsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?