İnşallah Allahım herjese anne olmayı nasip etsinHayirli olsun inşallah güzel sonuçlar alacaksın
selam test günün ne zaman stres yapma bende çarşamba rahim filmii çektireceğim yorumları oudum ve şu an ağlıyorum sanırım yoruldum artık gücüm kalmadıBelim ağrıyo çok bide bikere kasık batması oldu onun dışında pek bişi yok
Mhb umarim herşey yolunda ve iyi bir haber alırsın test günü biz de firdevs ile yapmaya karar verdik bir şey soracağım embriyoları iyi mi hite göre27 si canım pes etme lütfen rahim filmindenfe korma histereskobi olsaydın neden rahim filmi daha önce çekilmedinizmi hamgi yorumları okudunıx rahim filmimi anestezili çektirin
Emriyologlarınımı soruyırsunuz ben emriyolopu bir sefer gördüm transferde oda emriyılarım hakkında bana bilgi vermedi irem hanım sadece ğç tane koycaz dedi 5. Gün emriyosuyduMhb umarim herşey yolunda ve iyi bir haber alırsın test günü biz de firdevs ile yapmaya karar verdik bir şey soracağım embriyoları iyi mi hite göre
Ysnlışınız var sanırım irem hanımın asiistanı billur hanım evrim diye birinş tanımıyorum öyke birisi yoBen de embriyo donasyonu düşünüyorum eşim henüz kararsız ama ikna olmayacak gibi değil firdevs hanımın asistanı evrim hanımla görüştüm ben de ama sayfalarda hiç ismini görmedim herkes irem hanımdan söz etmiş ben evrim hanımın anlattıklarına da ikna oldum gördüğüm kadarıyla çoğunuz mucize ekiple anne olmuşsunuz hem de bir sürü ikiz bebişler olmuş umarım biz de deva buluruz
Cnm mhb biz geçen cuma gittik kıbrısa bende ilk evrim hanım ile görüşüyordum oraya gittik baktım irem hanım da vardı bunlar iki kordinatör oluyorlar ve gerçekten gayet samimidirler merdivenlerde bizi karşılaştı her şey açıkça anlatıyor güven veriyor ne bilim beni rahatlattılar bir şekilde umarım sende eşini ikna edebilirsin ben eşimi ikna ettim ama tahlileri yaptırmasıni zorluk çekiyorumBen de embriyo donasyonu düşünüyorum eşim henüz kararsız ama ikna olmayacak gibi değil firdevs hanımın asistanı evrim hanımla görüştüm ben de ama sayfalarda hiç ismini görmedim herkes irem hanımdan söz etmiş ben evrim hanımın anlattıklarına da ikna oldum gördüğüm kadarıyla çoğunuz mucize ekiple anne olmuşsunuz hem de bir sürü ikiz bebişler olmuş umarım biz de deva buluruz
Mhb bugün sizin tahlil günü inşallah hayırlı bir haber alırsınızEmriyologlarınımı soruyırsunuz ben emriyolopu bir sefer gördüm transferde oda emriyılarım hakkında bana bilgi vermedi irem hanım sadece ğç tane koycaz dedi 5. Gün emriyosuydu
Negatiff yıkıldık resmen
Merhaba Kıbrıs tüp bebek merkezi ile iletişime geçtim evrim hanım dönüş yaptı bana doktorumuz firdevs uğuz dedi sitelerinde de öyle yazıyor bilemedim ki şimdiYsnlışınız var sanırım irem hanımın asiistanı billur hanım evrim diye birinş tanımıyorum öyke birisi yo
Merhabalar eşimi ikna ederim diye düşünüyorum tabiki tek temennim ilk seferde hayırlısı ile olumlu sonuç almak bu işler çok zor maddi manevi ikinci kez denemeye gücüm yetmeyebilir bir çok kişi pozitif sonuç almış ilk defa ümitlendim inş herşey güzel olur hepimiz içinCnm mhb biz geçen cuma gittik kıbrısa bende ilk evrim hanım ile görüşüyordum oraya gittik baktım irem hanım da vardı bunlar iki kordinatör oluyorlar ve gerçekten gayet samimidirler merdivenlerde bizi karşılaştı her şey açıkça anlatıyor güven veriyor ne bilim beni rahatlattılar bir şekilde umarım sende eşini ikna edebilirsin ben eşimi ikna ettim ama tahlileri yaptırmasıni zorluk çekiyorum
Zordur biliyorum yaşadık da ama şu tarafa bak sağlıklı olsun istiyoruz önce belki bir sıkıntı olabilirdi çok geçmiş olsunNegatiff yıkıldık resmen
Inşallah allah bize evlat nimeti tattırsın tabii önce hayırlısıyla sağlıkla temenni ve duaa ediyoruzMerhabalar eşimi ikna ederim diye düşünüyorum tabiki tek temennim ilk seferde hayırlısı ile olumlu sonuç almak bu işler çok zor maddi manevi ikinci kez denemeye gücüm yetmeyebilir bir çok kişi pozitif sonuç almış ilk defa ümitlendim inş herşey güzel olur hepimiz için
evet dondurulmuşum var 2 tane bende çok korkuyorum bidaha denemeye bilmiyorum niye olmadı herşey iyiydi blass emriyo bîlmiyomYa off inanmıyorum çok uzuldum. Cok cok uzucu bir durum ne desem bos. Umarım dondurulmusun vardır. Sanki son zamanlarda çok fazla negatif gelmeye başladı firdevs hanimdanben 2. Ye denicem ama çok korkuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?