Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Halil İbrahim Tekin Hastaları Buraya

can
Super ya insallah keseyi gorup kalp atisinida duyacaksin.saglikli bir dokuz ay gecirip evladini kucagina almani diliyorum.cok sakinsin sanirim : ) degerin kac cikti
canım ben bakmadım direk Dr verdim halil beyin yanına gittik biz sonucu alınca yakın bize biraz muayenehanesi

FİZİK TEDAVİSİ YAPTILAR MI SANA.İNŞALLAH TRANSFERİN BAŞARILI OLSUN 4 ML KALINLIKLA İKİZLERE HAMİLE KALANLARI BİLE GÖRDÜMİNŞALLAH SENİNDE POZİTİV SONUÇLARINI ALIRIZ
Amin canım inşallah hepimiz pozitif sonuçlar aliriz.Fizyoterapi önerdi fakat gidemezdik aileler bilmiyor o kadar uzun süre kalamazdik

can

canım ben bakmadım direk Dr verdim halil beyin yanına gittik biz sonucu alınca yakın bize biraz muayenehanesi
Canım çok sevindim, mutlu oldum, Allah tamamına erdirsin, bende aradım bütün tahlilerimizi asistana verdim ama henüz bana geri donnediler çarşamba doktora dosyaami verecekti asistan, öyle dedi

Papatya ela senin adına çok sevindim
İnşAllah Rabbim kucağına almayı ve salih bir evlat yetiştirmeyi nasip etsin sana.Dualarım sizinle

Dileklerine göre çok teşekkür ederim umutcum
Sanada aynısını arzu ediyorum
Fiziyo terapi eğer etkili diyilse neden yeniden yapıyorlar?

Dileklerine göre çok teşekkür ederim umutcum
Sanada aynısını arzu ediyorum
Fiziyo terapi eğer etkili diyilse neden yeniden yapıyorlar?
Fizyo terapi almak istemedigimi bende etkili olmadigini soyledim fakat halil bey almam gerektigini soyledi.umarim bu kez etkisi olur

Fizyo terapi almak istemedigimi bende etkili olmadigini soyledim fakat halil bey almam gerektigini soyledi.umarim bu kez etkisi olur
İnşallah bu defa işe yarar
Başta okudum rahim içinde küçük miomların olduğunu söylemişin
Onları ola olamı transfer olucak?

Hayalcim senide çok merak ediyorum
İnşAllah bir sıkıntın yok
Canım ilgin için çok teşekkür ederim şükür şuan bir sorun yok aslında yumurtaliklar görevini plasenta ya devr etiği zaman kahverengi akıntı oluyor progestan seviyesi oynuyor ilac icmek gerek önemli olan dikkat etmek

Haziran ayinda historoskopi yapti Halil bey ve miomlarin rahime baski yapmadigini soyledi.miomum daha oncede vardi ve hamile kalmistim.benim icin sorun olan rahimin yeterli kalinligi gelmemesi.rahim kalinligim 8 mm olsa ona raziyim.

Hayırlı olsun can inşallah herşey güzel olur.

Hayırlı olsun Zaza bende yeni katıldım ekim için randevu istedim, bakalım şans bize neler gösterecek

Teşekkür ederim Veracım inşAllah şans yüzümüze gülecek
Bende 3 senedir tüp bebek tedavisiyle uğraşıyorum.İlk tüp bebek Ankara gürgan klinikte kimyasal gebelikle sonuçlandı,2-3 de orda yaptım sonuç negativ.Rahim üstünde çok miomlarım vardı,olumsuzluğu hep miomlara bağladılar.Sonra 4-5 tüp bebek genarta negativ.Sonra Recaib Pabucu miomlarımı sezeryanla aldı havuz yöntemiyle iki tüp bebek aşamasında 8 embrio elde eti ve hepsine pcs yaptılar ve hepsi yararsız oldu.7 tüp bebek novoart negativ sonuç.8-9 yeniden genart negativ.En son mart ayında 10 tedavim hamilelikle sonuçlandı.Sevincim çok sürmedi.5 haftalıkta hamilelik ilerlemedi ve kürtajla bitti.Bu kadar uğraşmalardan sonra donasyonu düşündüm ve hite karar verdim.38 yaşından uğraşıyorum şuan yaşım 42.amh 0.68.Ankarada doktorlar yine dene diyorlar ama inanın artık gücüm kalmadı.Benim ne çektiklerimi ancak siz anlarsınız.Bu kadar uğraşmalar artık rahim kalınlaşmasınıda bozmuş.Çok yormak istemiyoru sizi problemlerimle,kaç defa histeroskopi ve rahim filmi çektirmişim artık sayısını unuttum.Donasyon kararı verinceye kadar çok teredüd ediyordum .Kızlar inşAllah Rabbim bizi affeder,çünkü bir tek isteyimiz var anne olmak.İnşAllah hepimiz ona nail oluruz!

C
Teşekkür ederim Veracım inşAllah şans yüzümüze gülecek
Canım benim aynı şeyleri yaşamışız inşallah bu defa yüzün güler halil beyin eli uğurlu 1 olmadiysa 2. Kesin olur inşallah 1 denemede pozitif sonuç alırsın benimde Amh 0.76 ama olmuyor işte kalite 0 donasyon düşünmek en mantıklı sonuç hiç kafanı başka düşüncelerle doldurma rabbim bizi af eder inşallah hamile kaldığım gün benim hayatım değişti eksik olmadığımı anne olacağını düşündüm ve bu bebek benimdir annesi benim dedim inşallah sende bu duyguyu yaşarsın dualarım sizinle

Hayalcim çok sağolasın inşAllah sağ salim bebişini kucağına alasın.Kızlar iyi ki sizi tanıdım okadar içim rahat oldu.Benim eşiminde sorunu var sperm sayısı 3-5 million.Kızlar eşinin sperm sayısı az olupta donasyon yapıp hamile kalan varmı içinizde lütfen söyleyin

Tabiki var arkadaşımın eşi sperm sayısı 3 bin ve karışık sayıda az haraketli haraketsiz anormal olarak tüp bebekle doğum yaptı oğlu var şu an 8 aylık endişe etme 1 milyon olsa bile mikro enjeksiyon yöntemiyle embriyo olusturular kıbrısta

Canim sende uzucu seyler yasamissin bizler bizler anne olmak icin buyuk mucadeler vermek zorunda olanlardananiz.Bizler kotu birsey yapmiyoruz butun cabalarimiz anne olabilmek icin cok sukurki donasyon yoluyla anne olma sansimizda var.yakin zamanda hamile olup anne olursunda yasadigin butun kotu gunleri onutursun canim.anne olmayan kadin kalmasin : )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…