Teşekkür ederim. Allah razı olsun. Rabbim sizinde bebeğinizi sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.Hayırlı olsun inşallah kucağına almayı nasip etsin rabbim
Benim kendi doktorum Kalça ya yapıştırma sürtünme ile kenarları açılır dedi.bacagimin üst tarafina yapistirmami söyledi canim.O sekilde yapiyorum ama yinede hava giriyor.ustune yarabandi taksam diye dusunuyorum fakat bantlardan dolayi cildim tahris oluyor zaten.
Ilac protokolunu hit mi ayarladi yoksa bulundugun yerdeki doktorunmu?rahim kalinligini tekrar olcturdunmu bir degisiklik varmi ?benimde korkulu ruyam umarim bu kez kalinlasmama problemim olmazBenim kendi doktorum Kalça ya yapıştırma sürtünme ile kenarları açılır dedi.bacagimin üst tarafina yapistirmami söyledi canim.
Gobek ve gögüs bölgesine yakin yerlere yapistirilmasi sakincali diye biliyorum.varmi sende degisiklik sabirsizlikla haberini bekliyorumgöbek deliginin iki parmak ilerisine sağ sol alt tarafından bi yere de yapıştırabilirsin bu tedavide değil ama başka bir tedavimde kullandıgımda aynı sorun oldu Dr öyle demişti
İlaçları hit ayarladi geçen cuma 6 ml.di bugün kontrolum var tekrar ölculecek. Yarın eşim kibrisa gidecek transferim haftaya çarşamba bakalım kalinlasma oldumuIlac protokolunu hit mi ayarladi yoksa bulundugun yerdeki doktorunmu?rahim kalinligini tekrar olcturdunmu bir degisiklik varmi ?benimde korkulu ruyam umarim bu kez kalinlasmama problemim olmaz
Havaalanında magusa ya ne ile gittiniz aceba.fiyatları nasıldı. Taksi ile mi gitsek diyoruz da çok mu pahalıya gelir bizegöbek deliginin iki parmak ilerisine sağ sol alt tarafından bi yere de yapıştırabilirsin bu tedavide değil ama başka bir tedavimde kullandıgımda aynı sorun oldu Dr öyle demişti
giderken havaalanının yanında otobüsler var 13 tl kişi başı hastanenin ismini söyleyin şöföre yanında indiriyor 2 dk bi yol var giderken de aynı yerden otobüsler var canım ama biz dönerken taksi ile döndük 90 tl ye anlaştık hastane Otel arası da 10 dk ister yürüyün isterseniz taksi 15 liraya bırakıyor otele Otel fiyatı 180 lira iki kişi kahvaltı dahil hayırlı olsun canımHavaalanında magusa ya ne ile gittiniz aceba.fiyatları nasıldı. Taksi ile mi gitsek diyoruz da çok mu pahalıya gelir bize
direk göbek üzerine yapıştırılmıyor ama göbek deliginin iki üç parmak ilarisine sağ sol alt tarafına takabiliyorsun popo ve bacaklar çok hareketli olduğu için ordan daha çabuk kalkıyorGobek ve gögüs bölgesine yakin yerlere yapistirilmasi sakincali diye biliyorum.varmi sende degisiklik sabirsizlikla haberini bekliyorum
Otel gecelik 180 tl taksi havalanından Otele 130 civarında otobüsle gitsen 13 tl ercan mağusa hastanenin yanında inersin ucak bileti il olarak değişir yani 150 tl den 350 tl de değişir tedavi 5000 euro yani toplam fiyat ilaç tedavi yol konaklama dahil 6500 euroya mal olur tedavine bağlı ilaç donasyonda ilaç toplam 500 tl tutar yani fazla değil kendi yumurtanla ise 2000 tl ilaç tutuyorKızlar toplam ne kadara mal oldu otel ilaçlar dahil fiyat
sıkıntı yapma hemen bende de olmuştu progestan kullandırıyorlar ve istirahatKızlar çok az kahverengi camurumsu bir lekelenme var bende
bnmki bir gün sürmüştü geçiyor kana dönüşmediği sürece sıkıntı olmaz diyor dr lar ama ben 9 ay kanama geçirip sapasağlam doğuranlar gördüm ALLAHA emanetSürekli istirahat ediyorum hiç fazla iş yapmam progestan kullandım iğne yaptım bakalım ne olacak gerçi öyle çok akıntı değil ama tedirgin oldum
telaş yapma canım Allah ın izni ile bişey olmaz Dr a söyledin mi gittin mi muayeneyeKızlar çok az kahverengi camurumsu bir lekelenme var bende
Dok aramadım kendim progestan yaptım bişey olmaz inşallah yani lekelenme fazla değil çamur gibi sürülme bir leketelaş yapma canım Allah ın izni ile bişey olmaz Dr a söyledin mi gittin mi muayeneye
sıkıntı yapma canım benim ablam yigenimin üzerine 2 ay adet gördü Rabbim nasip ettiyse hiç birşey olmaz Allah ın izni ileDok aramadım kendim progestan yaptım bişey olmaz inşallah yani lekelenme fazla değil çamur gibi sürülme bir leke
Canim sakin ol telasa kapilma siyahsıkıntı yapma hemen bende de olmuştu progestan kullandırıyorlar ve istirahat
canim tedirginligini cok iyi anliyorum ama sakin ol ve kitu dusunme.kahve rengi olmasi eski kanin geldigi anlamina geliyor ardindan biraz daha cogalabilir.cogu hamileliklerin ilk aylarinda olabiliyormus burdaki doktorum soylemisti icin rahat olsun.sizde kan uyuşmazligi varmi o da yapabiliyorKızlar çok az kahverengi camurumsu bir lekelenme var bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?