Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Halil İbrahim Tekin Hastaları Buraya

hayırlı olsun canım inşallah pozitif sonucuda görüp bebeklerini kucağına almayıda nasip etsin Rabbim amin.

Hayırlı olsun tedavin bebeklerinle beraber dönersin inşallah.

Hayirlisi olsun dufi,embriyolarin guzel bir sekilde gelisip annelerine tutunurlar insallah.daha oncede rahim kalinligini sordum ama gozunden kacti sanirim

Hayirlisi olsun dufi,embriyolarin guzel bir sekilde gelisip annelerine tutunurlar insallah.daha oncede rahim kalinligini sordum ama gozunden kacti sanirim
Teşekkür ederim.perşembe rahim kalinligi ölçüldü 6.7 ml di bugün progestana başladım haftaya çarşambaya kadar 8 in üstüne çıkar insallah

Teşekkür ederim.perşembe rahim kalinligi ölçüldü 6.7 ml di bugün progestana başladım haftaya çarşambaya kadar 8 in üstüne çıkar insallah
Inşallah canım 8.5 olur kalınlık bebisin sıkı sıkı tutunur sana hayırlı olsun canım

ARKADAŞLAR.KAÇ ZAMANDIR TAKİP EDİYORUM BU FORUMU VE BUGÜN SİZE KATILMAK İSTEDİM.HEPİNİZE BAŞARILAR ARZU EDİYORUM.SİZİNLE BERABER HEYECAN YAPIYORUM DUA EDİYORUM SİZLERE.İNŞALLAH RABBİM HEPİMİZE ANNE OLMAYI NASİP EDER.KENDİM HAKINDA YAZMAK İSTİYORUM 9 BAŞARISIZ TÜP BEBEK TEDAVİSİNDEN SONRA BENDE YUMURTA DONASYONUNA KARAR VERDİM.İSTSNBULDA HİTE GİTTİM RAHİM DUVARIM ÇOK İNCE VE FİZİK TEDAVİSİ YAPICAZ,KALINLAŞIRSA DONASYON YAPICAKMIŞ.KIZLAR SİZLERDEN BENİM DURUMUMDA OLUPTA RAHİM DUVARI İNCE OLUP TEDAVİDEN SONRA KALINLAŞAN VARMI?

Tedavin hayirli olsun.
Benim de çok inceydi en son perşembe 6.7 ml di ve Çarşamba transferim var bendeki korkuyorum umarım daha kalinlasir.

FİZİK TEDAVİSİ YAPTILAR MI SANA.İNŞALLAH TRANSFERİN BAŞARILI OLSUN 4 ML KALINLIKLA İKİZLERE HAMİLE KALANLARI BİLE GÖRDÜMİNŞALLAH SENİNDE POZİTİV SONUÇLARINI ALIRIZ

Aramiza hosgeldin Zaza,hepimiz basta sessiz takipcilerden oluyoruz.kendimizi hazir hissedincede katilimci oluveriyoruz.Hakkinda hayirlisisini diliyorum umarim en kisa zamanda anne olursun.benimde rahim kalinlasmasi problemim var.fizyo terabi bende etkili olmadi ama insallah sende ise yarar. Bu ay transferim olcak ve vizyo terapiyi uc seans alcam sanirim

evet canım test günüm bugün Allah ın izni ile bir problem yok dediğim gibi ben ultrasyonda görmeden kalp atışlarını duymadan hamileyim diyemeyecegim
Super ya insallah keseyi gorup kalp atisinida duyacaksin.saglikli bir dokuz ay gecirip evladini kucagina almani diliyorum.cok sakinsin sanirim : ) degerin kac cikti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…