- 5 Mayıs 2016
- 1.068
- 1.220
- 133
hayırlı olsun canım inşallah pozitif sonucuda görüp bebeklerini kucağına almayıda nasip etsin Rabbim amin.Kızlar bugün eşim sperm vermek için kibrisa gitti ve 15 yumurta toplanmış hepsinde işleme almışlar nasıl heycanliyim anlatamam :)
Salı akşam ordayiz çarşamba transfer ve perşembe bebeklerimizi alıp donecegiz allah nasip ederse :)
Aminn teşekkür ederim yarında senin pozitif sonucunu bekliyoruzhayırlı olsun canım inşallah pozitif sonucuda görüp bebeklerini kucağına almayıda nasip etsin Rabbim amin.
Hayırlı olsun tedavin bebeklerinle beraber dönersin inşallah.Kızlar bugün eşim sperm vermek için kibrisa gitti ve 15 yumurta toplanmış hepsinde işleme almışlar nasıl heycanliyim anlatamam :)
Salı akşam ordayiz çarşamba transfer ve perşembe bebeklerimizi alıp donecegiz allah nasip ederse :)
Hayirlisi olsun dufi,embriyolarin guzel bir sekilde gelisip annelerine tutunurlar insallah.daha oncede rahim kalinligini sordum ama gozunden kacti sanirimKızlar bugün eşim sperm vermek için kibrisa gitti ve 15 yumurta toplanmış hepsinde işleme almışlar nasıl heycanliyim anlatamam :)
Teşekkür ederim.perşembe rahim kalinligi ölçüldü 6.7 ml di bugün progestana başladım haftaya çarşambaya kadar 8 in üstüne çıkar insallahHayirlisi olsun dufi,embriyolarin guzel bir sekilde gelisip annelerine tutunurlar insallah.daha oncede rahim kalinligini sordum ama gozunden kacti sanirim
Inşallah canım 8.5 olur kalınlık bebisin sıkı sıkı tutunur sana hayırlı olsun canımTeşekkür ederim.perşembe rahim kalinligi ölçüldü 6.7 ml di bugün progestana başladım haftaya çarşambaya kadar 8 in üstüne çıkar insallah
Umarim oyle olur allah emeklerini bosa cikarmasin canimTeşekkür ederim.perşembe rahim kalinligi ölçüldü 6.7 ml di bugün progestana başladım haftaya çarşambaya kadar 8 in üstüne çıkar insallah
Amin hepimizin insallahUmarim oyle olur allah emeklerini bosa cikarmasin canim
Tedavin hayirli olsun.ARKADAŞLAR.KAÇ ZAMANDIR TAKİP EDİYORUM BU FORUMU VE BUGÜN SİZE KATILMAK İSTEDİM.HEPİNİZE BAŞARILAR ARZU EDİYORUM.SİZİNLE BERABER HEYECAN YAPIYORUM DUA EDİYORUM SİZLERE.İNŞALLAH RABBİM HEPİMİZE ANNE OLMAYI NASİP EDER.KENDİM HAKINDA YAZMAK İSTİYORUM 9 BAŞARISIZ TÜP BEBEK TEDAVİSİNDEN SONRA BENDE YUMURTA DONASYONUNA KARAR VERDİM.İSTSNBULDA HİTE GİTTİM RAHİM DUVARIM ÇOK İNCE VE FİZİK TEDAVİSİ YAPICAZ,KALINLAŞIRSA DONASYON YAPICAKMIŞ.KIZLAR SİZLERDEN BENİM DURUMUMDA OLUPTA RAHİM DUVARI İNCE OLUP TEDAVİDEN SONRA KALINLAŞAN VARMI?
Canim merakdayim hadi bize guzel haberi ver.sıkıntı yapma canım benim ablam yigenimin üzerine 2 ay adet gördü Rabbim nasip ettiyse hiç birşey olmaz Allah ın izni ile
Aramiza hosgeldin Zaza,hepimiz basta sessiz takipcilerden oluyoruz.kendimizi hazir hissedincede katilimci oluveriyoruz.Hakkinda hayirlisisini diliyorum umarim en kisa zamanda anne olursun.benimde rahim kalinlasmasi problemim var.fizyo terabi bende etkili olmadi ama insallah sende ise yarar. Bu ay transferim olcak ve vizyo terapiyi uc seans alcam sanirimARKADAŞLAR.KAÇ ZAMANDIR TAKİP EDİYORUM BU FORUMU VE BUGÜN SİZE KATILMAK İSTEDİM.HEPİNİZE BAŞARILAR ARZU EDİYORUM.SİZİNLE BERABER HEYECAN YAPIYORUM DUA EDİYORUM SİZLERE.İNŞALLAH RABBİM HEPİMİZE ANNE OLMAYI NASİP EDER.KENDİM HAKINDA YAZMAK İSTİYORUM 9 BAŞARISIZ TÜP BEBEK TEDAVİSİNDEN SONRA BENDE YUMURTA DONASYONUNA KARAR VERDİM.İSTSNBULDA HİTE GİTTİM RAHİM DUVARIM ÇOK İNCE VE FİZİK TEDAVİSİ YAPICAZ,KALINLAŞIRSA DONASYON YAPICAKMIŞ.KIZLAR SİZLERDEN BENİM DURUMUMDA OLUPTA RAHİM DUVARI İNCE OLUP TEDAVİDEN SONRA KALINLAŞAN VARMI?
Canım benim Rabbim hepimizi sevindirir inşallah hep iyi ol dualarım seninleBiz iyiyiz canım Allah ın izni ile bir sıkıntı yok sagolun Rabbim hiç birimizin kucağını evini evlatsız bırakmasın
Canim bugun senin test gunun degilmiydi?ara ara girip bakiyorum senden haber varmi diye.Biz iyiyiz canım Allah ın izni ile bir sıkıntı yok sagolun Rabbim hiç birimizin kucağını evini evlatsız bırakmasın
Hayalcigim sen nasil oldun?allah bebegini ve seni korusun canimCanım benim Rabbim hepimizi sevindirir inşallah hep iyi ol dualarım seninle
evet canım test günüm bugün Allah ın izni ile bir problem yok dediğim gibi ben ultrasyonda görmeden kalp atışlarını duymadan hamileyim diyemeyecegimCanim bugun senin test gunun degilmiydi?ara ara girip bakiyorum senden haber varmi diye.
Super ya insallah keseyi gorup kalp atisinida duyacaksin.saglikli bir dokuz ay gecirip evladini kucagina almani diliyorum.cok sakinsin sanirim : ) degerin kac ciktievet canım test günüm bugün Allah ın izni ile bir problem yok dediğim gibi ben ultrasyonda görmeden kalp atışlarını duymadan hamileyim diyemeyecegim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?