Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Halil İbrahim Tekin Hastaları Buraya

merhaba culi iyi dileklern için sagol yarın inş kıbrısa gidiyrz Halil ibrahim beyle görüşcz çok heyecanlym inş güzel haberleri en kısa zamanda paylaşrız burda.

Nilay yolun açık olsun...dönünce mutlaka bize yaz en kısa zamanda bizde gitcez eşimle ve bizde H.İ.T istiyorz bakalım hayırlısı olsun inş..

Nilay yolun açık olsun...dönünce mutlaka bize yaz en kısa zamanda bizde gitcez eşimle ve bizde H.İ.T istiyorz bakalım hayırlısı olsun inş..

herkese merhaba. bizde Kıbrısta donasyon için merkez araştırıyorz ve Halil ibrahim tekinin çok başarılı olduğunu hem çok duyduk hemde forumlarda okuyorum. bizde sorun eşimde yani sperm donasyonu yaptırmayı planlıyorz ama doğacak bebeğin bize benzeme oranı ne olacak. eşim bu konuda çok çekingen ve çok hassas zaten çok zor kabul ettirdim kaç ay sürdü tartışmamız eğer bebek bize hiç benzemezse o bu durum dahada çok etkiler ( bu konuda bilgisi olan varmı??

günaydn zhall, bizde yumurta donasyonu yaptırmak istiyorz ve H.İ.T bu konuda çok iyiymiş büyük ihtimal oraya gitcez sadece zaman konusunda karar veremedk.ama araştırdğm kadaryla ve forumda okudugm kadaryla donörü sen seçebiliyosn canm yani eşin esmer ise esmer bi donör seçiyosn gibi.. ayrıca Halil ibrahim beyin merkezinin donör seçeneği baya fazlaymş bi gidin görüşn imkanınız varsa.

merhaba canım görüşme için gitcez zaten. eşim çok hassas telefon görüşmesiyle falan ikna olmaz gidip görmesi birebr duyması gerek nisanda düşünyrz sabah gidip akşam dönsek diye. hayırlısı neyse o olsun inş.

Herkese günaydın... kızlar dün yazamadım epey yoruldk bugün artık yazayım dedim :) Kıbrısa gittik merkezi gördük. Herşey çok güzeldi Halil İbrahim Tekin birebir ilgilendi çok memnun kaldık ayrıca maşallah H.İ.T in boyu çok uzun yapılı bi doktor duruşu ayrı bi güven veriyor insana :)) artık kesinlikle eminiz donasyon için. sadece bazı testler istendi benden HSG, eşim ve benden HBsAG, HIV, Anti HCV. bunları hazırlayıp tekrar gitcez. Ben şimdiden çok heyecanlyım Rabbim gönlümüze göre versn inş.

canım slm, senin adına çok sevindim HİT gerçekten güven verici bi doktor.aynen dediğin gibi çok uzun ve yapılı biri :) o testleri mutlaka yaptırman lazım canım bunlar rutin istenen tahliller zaten. Allahım yardımcnz olsun inş. peki tekrar ne zaman gitceksn belli mi?

canım valla tam tarih belli değil ama eşim izin alcak işyerinden ona göre belli olcak ama çok uzatmicaz en geç Mayısa kadar gitcez inş.

Nilaycım hoşgeldin :) tedavin hayırlı olsun arkadaşım inş güzel sonuçlar alırsın. Bende H.İ.T i istiyorum senin yazdıklarını okuyunca kendi kendime doğru adresteyim dedm :)) şimdilik hala araştırıyorm telefonla görüşüym mail atıyorm falan içimdem Halil ibrahim bey diyor bi ses..

bende bı tanıdıgımdan duydum halıl ıbrahım beyı. acaba tam malıyet nedır arkadaslar? bıde merak ettıgım ılk denemede negatıf olursa eger dondurulmus yumurta oluyomu yıne , yoksa her defasında aynı ucret mı ödenıyo?orda kalma suresı kacgun ?

canım bende senin gibi merkez araştırıyorm ve H.İ.T çok meşhur bi doktor. merkezle telefonda görüştm donasyon 5000 euro. negatif durumda indirim yapılıyo ve kalma süresi 5 gece 6 günmüş..

Selam canım. tedavin hayırlı olsun bende merkez araştırıyorm ve Halil ibrahim beyin adını çok duydum. sende güzel şekilde izlenimini
yazmışsın içim ısındı birden :)) inşallh herşey istediğin gibi olur nilaycım.

canım sadece yumurta donasyonu ne kadarmış fiyat olarak birde paket fiyatı varmı hotel konaklama dahil fiyat ne kadar?merkez ve dr hakkında düşüncelerini merak ettim ilgili birimi h.i.t.donörler hakkında bilgi verdimi.yabancı donörlerde varmış mı?

canım günaydın. yumurta donasyonu 5000 euro. Kıbrısa tedavi için gidildiği zaman kalış süresi 5 gece 6 günmüş.uçak+otel+taksi ücreti 2 kişi 1000-1200 euroymuş.
ben yabancı donör istemediğim için o kısmını pek araştırmadım ama yabancı donör vardır çünkü donör çeşitliliği çok olan bi merkez. HİT donörler hakkında bilgi veriyor zaten hepimiz bu bilgiyi almak isteriz. bunların dışında ben çok ısındım. bu alanda adı duyulmuş bi doktor, merkez gayet güzel, çok güzel karşılandk epey ilgilendiler eşiminde içine sindi çünkü onun tereddütü vardı ama onun memnun kalması beni dahada sevindirdi. bide bizlerin psikolojsni o kadar iyi biliyolarki siz soru sormadan onlar anlatıyo zaten :)

canım çok sağol baya açıklamışsn bende Halil ibrahim beyde tedavi görmek istiyorum en kısa zamanda gitcez bizde çünkü bekleyecek sabrımız kalmadı biz hem donasyon hemde cinsiyet seçimi istiyorz inş güzel sonuçlar alırızzzz...

Kızlar herkese selamlar. biz kararımızı verdik sizinle paylaşmak istiyorum bizde H.İ.T e karar verdik inşallh onun merkzinde tedavi görcez merkezle epey konuştk,zaten bi süredir mailleşiyoduk sıra geldi para konusuna herşeyi hallettikmi en kısa zamanda gidiyorz :)

epey bi Halil ibrahim tekini tercih eden kişilerin olduğnu görmek beni mutlu ediyo çünkü bende H.İ.T e gitme kararı aldım yani eşim daha çok istiyor HİT olmasını benden daha çok araştırıyo zaten :) sadece ön görüşme yapmaya gitsekmi yada direk tedavi içinmi gitsek onu bilemiyorz ne tavsiye edersniz kızlar ?

canım bende HİT te tedavi gördüm gerçekten Allah razı olsun anne baba olduk sayelerinde. eğerki maddi durumun varsa git merkezi gör, hitle tanış ama masraf yapmayalım diyosan ki bence boşuna masraf yapmayın bi gidip gelmek kolay değil. yeterli bilgiyi aldıysanız telefonda yada mail yoluyla direk gidin zaten o kadar çok yardımcı oluyolarki hiç yabancılık çekmezsnz benim tavsiyem bu canım :)

merhaba laz75, ben Halil ibrahim beyde tedavi görmek istiyorum. güzel şeyler okumak beni daha mutlu ediyo. Allahım banada bi evlad nasip inş. 40 yaşındayım ve tükenmek üzereyim..

merhaba laz75, ben Halil ibrahim beyde tedavi görmek istiyorum. güzel şeyler okumak beni daha mutlu ediyo. Allahım banada bi evlad nasip inş. 40 yaşındayım ve tükenmek üzereyim..

melhacım çok iyi anlıyorm seni gerçekten bende 35 yaşımı doldurmak üzereydim tedavi dönemimde ama moral en önemli etken bu yolda. sen moralini bozmamaya çalış ve merkezine doktoruna güven. HİT alanında gerçekten başarılı bi doktor için rahat olsun :)

bayanlar merhaba, bende Halil ibrahim tekin hastasıydım ve şuanda anneyim onun ve ekibinin sayeside. Allah onlardan razı olsun ve Allahım isteyen herkese bu duyguyu tattırır inş. insan bu kararı verirken çok zorlanıyor emin olun donasyon nedir nasıl olur uzun bi süreç gibi görünsede kararınızı verdikten sonrası çorap söküğü gibi geliyor. ben merkezden çok memnun kaldım herkese tavsiye ederim ve herhangi bi sorunuz olursa cevaplarm :)) yolunuz açık olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…