Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Halil İbrahim Tekin Hastaları Buraya

kızlar birde konuşsak grup şeklinde karar verdik bizden sonrada gelecekler olacaktr desek acaba indirim yaparlarmı keşke adet günlerimiz aynı güne denk gelseydide gitseydik hep birlikte

canım benim kendi yumurtam yoktu. yani benim tek çarem donasyondu yada evlat edincektim. sonra uzun süre donasyonu araştırdık Halil ibrahim beyde yumurta donasyonu yaptırdım hemde ilkinde tuttu şuanda bi kızım var :)) eşimle bide oğlumuz olsun istiyoruz yine Halil ibrahim beye gitcez inşallh

allah bağışlasın onu bilmiyodum ee tkız oldumu insan erkekte istiyor erkek oldumu kızda o0lsun ister birde embriyo 3 tane yapabiliyoruz dimi bende bi kız bi erkekmi istesem oluyormu öyle ayrı ücretleniliyo galiba insan

allah bağışlasın onu bilmiyodum ee tkız oldumu insan erkekte istiyor erkek oldumu kızda o0lsun ister birde embriyo 3 tane yapabiliyoruz dimi bende bi kız bi erkekmi istesem oluyormu öyle ayrı ücretleniliyo galiba insan

canım valla çok detaylı bilgiler için ara konuş istersen yada mail at onlar seni arıyolar sorularını sorabilirsin. Ama cinsiyet tayini diye bi işlem var istediğin cinsiyette bebeğe kavuşabiliyosun :)) ben şimdi erkek istiyorum :))

selam canım cinsiyet seçimi yapabiliyosun ama fiyatları hiç bilmiyorum. merkeze mail at bence numaranı ver onlar ararlar Allah yardımcımız olsun canım..

Kızlar nasılsınız? Allahın izniyle mayısta Kıbrıs yolcusuyuz varmı aranızda mayıs ayında gidecek olan :))

biz de rahim filmi çektirip göndericezona göre belki bizimde mayıs olabilir.
film ve tahlilleri gönderiyormuyuz gönderdikten sonramı gidiyoruz aslında 2 kez gidip gelmek istemiiyorum biletler pahalı geldi

Kızlar nasılsınız? Allahın izniyle mayısta Kıbrıs yolcusuyuz varmı aranızda mayıs ayında gidecek olan :))
mayısın kaçında gideceksin canım ben konuştum kistim için galiba kontrole gitmem gerek birde adet günü arayıp randevu alacam
selam canım cinsiyet seçimi yapabiliyosun ama fiyatları hiç bilmiyorum. merkeze mail at bence numaranı ver onlar ararlar Allah yardımcımız olsun canım..
amiinnn canım cmlemizin aslında konuştum geçende adet günü gitmem istendi bende gittiiğim günü ilaçlara başlayıp yapmak istiyorum eşimde en fazla 3 gün kalabilir moralim bozuluyo birde bu süreçler nasıl olur hiç bilmiyorum kafa basmıyoki

kızlar selam ben merkez araştırıyorum ve Halil ibrahim Tekin adını çok duydum.. çok başarılı bi doktormuş gerçekten bende orda tedavi görmek istiyorum.. nasıl ulaşcam onlara ((

kızlar selam ben merkez araştırıyorum ve Halil ibrahim Tekin adını çok duydum.. çok başarılı bi doktormuş gerçekten bende orda tedavi görmek istiyorum.. nasıl ulaşcam onlara ((
ortadğu ve balkanlar tüp bebek merkezi diye yaz,iletişim bölümünde telefonları var yada mail atabilirsin onlar ararlar:))

ortadğu ve balkanlar tüp bebek merkezi diye yaz,iletişim bölümünde telefonları var yada mail atabilirsin onlar ararlar:))

hoşbuldum canım :)) çok teşekkür ederim sağolasın yarın ararım artık geç oldu sanırım detayları yazarım burda sen Halil ibrahim beyin hasta mısın yani tedaviye başladınmı

hoşbuldum canım :)) çok teşekkür ederim sağolasın yarın ararım artık geç oldu sanırım detayları yazarım burda sen Halil ibrahim beyin hasta mısın yani tedaviye başladınmı
ben de buradaki yazılanlardan sonra Hail İbrahim beye gitmeye karar verdim.inşallah doğru bir karardır.telefonla görüştüm,gelmem sıkntı olur dedim,rahim filmi çektirip gönder değerlendirelim dediler,bende öyle yapcam,gelişmeleri yazarım.benim yumurta donasyonu yapılacak sizin ne?

Kıbrıs'lılar her türlü tedavi için Türkiye'ye gidiyorlar Türkiye'dekiler kıbrıs'a gelmek için onca zahmet ve masrafa giriyorlar, nedenini anlamış değilim. Sağlık sistemi çökmüş bir ülke burası. Doktorlar iyi olabilir ama sistemden dolayı hastalar hep mağdur. Çocuğun hasta olsun gidecek doktor bulamazsın, Ameliaytı Türkiye'de olursan sanki bana mı oldun ameliyat diye kontrol bile etmezler. İlacı ayrı, doktorun özel muayenesi ayrı paralı gidersin ve cebin delik dönersin.. kan tahlililerine güvenemezsin..

Komşumun sapasağlam kızına böbrekleri çökmüş diyerek ışın veren Kıbrıs'ın en iyi doktorunun teşhisi yanlış çıkması, bizimçabamızla Ankara'ya gönderip kızın sadece çiş yapmayı bilmemesinden kaynaklı sorun olduğunu,böbreklerin sapasağlam çıkması ve benzer bir sürü durum..

Haftasonu gaz sancısıyla Ev sahibimin dünürü hastaneye gider ve hiçbirşeyin yok diye gönderirler,yinede ultrasona perşembe gününe randevu verirler, hiçbirşeyi olmayan adam sabaha karşı sapasağlam adam vefat eder!

Benim sezeryan dikişimi kontrol amaçlı gittiğim doktorun dikişin iltihap kapmış hemen ameliyat olmalısın demesiyle, soluğu Türkiye'de almam ve sezeryan dikişimde hiçbirşey olmadığını öğrenmemem cabası...

Kan tahlili yapan merkezlerin hatalı sonuç vermeleri 1 değil 5 değil sürekli böyle..Bir Türkiye'ye gidip tahlili yaptırırsınız, anlarsınız ki kan tahlilileriniz yanlış yapılmış!

Devlet hastanesinde 70'lerden kalma Karyolalar, hastaysan ateşölçer dereceni senden istiyorlar, nebilazatörünü senden istiyorlar, ilaçları liste verip eczaneden al gel seni tedavi edeyim diyorlar..

Kan tahlilleri yanlış, teşhis yanlış, tedavi bir dünya para.. Kısacası siz manyak mısınız?

Türkiye her yönden gelişmiş, millet buradan sağlık yönünden kaçarken siz neden buraya gelme çabası içindesiniz? özel klinikler bunların makyajlı hali, yani süslenmiş püslenmiş hali ama sistem aynı!

Sezeryan dikişime intihaplanmış denilen özel bir klinik yine, yine Lefkoşa'da bir özel hastanede Oğluma bunun kafası yamuk, test yaptırman şart diyerek beni özel anlaşmalı birtahlil labaratuvara göndermesi cabası. Ben de dedim 1 ay önce Hiçbirşeyi olmayan bebek nasıl oldu da 1 ayda kafası yamuldu?

Ülkemiz cennet arkadaşlar yazık hiç bulaşmayın derim.. Hem psikolojinize hem de paranıza yazık...

Bunların hepsini ben 2.5yılda gördüğüm,şahitolduğum, yaşadığım şeyler etraftan duyma değil asla... Yakın çevremde gördüklerimdir. .Eğer uzaktan duyduklarımı anlatsam buralara sığmaz!

Son düzenleme:
demmay sana katılıyorum. farklı detaylarda ama benzer şeyleri ben ve çevremdeki insanlar da çok yaşadı ve yaşıyoruz. ben artık istanbul'da görüşüp çok güvendiğim bir profesöre gidiyorum, o kadar yanlış yönlendirdiler ki beni kıbrıs'ta. ama bildiğim kadarıyla türkiye'de yumurta ve sperm donasyonu yasal değil. burdaki bayanlar da ne yapsınlar, çare olarak kıbrıs'ı görüyorlar. onların açısından bakınca haklı görüyorum. bahsettikleri doktor benim birkaç arkadaşımı da evlat sahibi yaptı, onlar çok memnunlar bu doktordan.

Yasal olmayan birşeysediyecek sözüm yok, zaten önceden kıbrıs kumar cennetiysi, şimdi kürtaj ve bu tarz tedavilerin cenneti oldu. tabi bu fırsatı da çok iyi değerlendirip fırsatçılığa çeviriyorlar.. Allah yar ve yardımcınız olsun.. Buna mecbur kalmak çok bir durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…