hoşbulduk canım canım anlatımın için çok tşk.bi sorum daha var onuda sonra soracam seni yormak istemiyorumda benim çikolata kistim var dr.bana tüp bebek diyo yaklaşık 6aydr bende sizler gibi kıbrısı düşünüyorum hit çok başarılı inş.ilkinde olur hepimiz iyi sonuçlar alırız senin neden olmuyo
canım benim kendi yumurtam yoktu. yani benim tek çarem donasyondu yada evlat edincektim. sonra uzun süre donasyonu araştırdık Halil ibrahim beyde yumurta donasyonu yaptırdım hemde ilkinde tuttu şuanda bi kızım var :)) eşimle bide oğlumuz olsun istiyoruz yine Halil ibrahim beye gitcez inşallh
allah bağışlasın onu bilmiyodum ee tkız oldumu insan erkekte istiyor erkek oldumu kızda o0lsun ister birde embriyo 3 tane yapabiliyoruz dimi bende bi kız bi erkekmi istesem oluyormu öyle ayrı ücretleniliyo galiba insan
allah bağışlasın onu bilmiyodum ee tkız oldumu insan erkekte istiyor erkek oldumu kızda o0lsun ister birde embriyo 3 tane yapabiliyoruz dimi bende bi kız bi erkekmi istesem oluyormu öyle ayrı ücretleniliyo galiba insan
biz de rahim filmi çektirip göndericezona göre belki bizimde mayıs olabilir.Kızlar nasılsınız? Allahın izniyle mayısta Kıbrıs yolcusuyuz varmı aranızda mayıs ayında gidecek olan :))
biz de rahim filmi çektirip göndericezona göre belki bizimde mayıs olabilir.
film ve tahlilleri gönderiyormuyuz gönderdikten sonramı gidiyoruz aslında 2 kez gidip gelmek istemiiyorum biletler pahalı geldibiz de rahim filmi çektirip göndericezona göre belki bizimde mayıs olabilir.
mayısın kaçında gideceksin canım ben konuştum kistim için galiba kontrole gitmem gerek birde adet günü arayıp randevu alacamKızlar nasılsınız? Allahın izniyle mayısta Kıbrıs yolcusuyuz varmı aranızda mayıs ayında gidecek olan :))
amiinnn canım cmlemizin aslında konuştum geçende adet günü gitmem istendi bende gittiiğim günü ilaçlara başlayıp yapmak istiyorum eşimde en fazla 3 gün kalabilir moralim bozuluyo birde bu süreçler nasıl olur hiç bilmiyorum kafa basmıyokiselam canım cinsiyet seçimi yapabiliyosun ama fiyatları hiç bilmiyorum. merkeze mail at bence numaranı ver onlar ararlar Allah yardımcımız olsun canım..
film ve tahlilleri gönderiyormuyuz gönderdikten sonramı gidiyoruz aslında 2 kez gidip gelmek istemiiyorum biletler pahalı geldi
canım sen tahlil ve filmini gönderiyosun ona göre hangi ilaca başlaman gerektiğini söylüyolar. sen gidene kadar transfer için rahmini hazırlıyolar... sizdeki durum nedir yani tüp bebek mi donasyon mu olcak??
ortadğu ve balkanlar tüp bebek merkezi diye yaz,iletişim bölümünde telefonları var yada mail atabilirsin onlar ararlar:))kızlar selam ben merkez araştırıyorum ve Halil ibrahim Tekin adını çok duydum.. çok başarılı bi doktormuş gerçekten bende orda tedavi görmek istiyorum.. nasıl ulaşcam onlara((
ortadğu ve balkanlar tüp bebek merkezi diye yaz,iletişim bölümünde telefonları var yada mail atabilirsin onlar ararlar:))
ben de buradaki yazılanlardan sonra Hail İbrahim beye gitmeye karar verdim.inşallah doğru bir karardır.telefonla görüştüm,gelmem sıkntı olur dedim,rahim filmi çektirip gönder değerlendirelim dediler,bende öyle yapcam,gelişmeleri yazarım.benim yumurta donasyonu yapılacak sizin ne?hoşbuldum canım :)) çok teşekkür ederim sağolasın yarın ararım artık geç oldu sanırım detayları yazarım burdasen Halil ibrahim beyin hasta mısın yani tedaviye başladınmı
film ve tahlilleri gönderiyormuyuz gönderdikten sonramı gidiyoruz aslında 2 kez gidip gelmek istemiiyorum biletler pahalı geldi
canım sen tahlil ve filmini gönderiyosun ona göre hangi ilaca başlaman gerektiğini söylüyolar. sen gidene kadar transfer için rahmini hazırlıyolar... sizdeki durum nedir yani tüp bebek mi donasyon mu olcak??
peki ya canm benim 2 cmlik kistim var o ne olacak tüp bebek canım ben öyleyse hastaneden alıp göndereyim tabi önce konuşmam gerekecek nisanda gitmeyi düşünüyorum sen
peki ya canm benim 2 cmlik kistim var o ne olacak tüp bebek canım ben öyleyse hastaneden alıp göndereyim tabi önce konuşmam gerekecek nisanda gitmeyi düşünüyorum sen
canım büyük ihtimal mayısta gitcez biz. açıkçası hem eşimin iş durumu hemde maddi olarak toparlanmamız için biraz daha beklememiz gerek hayırlısı olsun yaa bakalım.
canım büyük ihtimal mayısta gitcez biz. açıkçası hem eşimin iş durumu hemde maddi olarak toparlanmamız için biraz daha beklememiz gerek hayırlısı olsun yaa bakalım.
nisan diyorumda bende mayısta gidebilirim belli değil daha senin neden olmuyo sorun ne yani bu arda hiç hesap yaptınmı acaba tolamda ne kdar gidiyor kba hesap yapıyorum 10bin tl çıkıyo sence ne kadr gider
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?