Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Halil İbrahim Tekin Hastaları Buraya



ayyy ne güzel Allahım bizede versin ( bizde Halil ibrahim tekine gitcez ama zamanı ayarlayamıyorz işte bi türlü eşimi,n işlerinde dolayı bakalım biraz daha beklicez
 
merhaba bayanlar. ben cinsiyet seçimi için merkez araştırıyorm ve HİT,in çok başarılı oldugnu duydum oraya nasıl ulaşabilirm bana bilgi verir misinz lütfen teşekkür ederim şimdiden
 
merhaba bayanlar. ben cinsiyet seçimi için merkez araştırıyorm ve HİT,in çok başarılı oldugnu duydum oraya nasıl ulaşabilirm bana bilgi verir misinz lütfen teşekkür ederim şimdiden

canım merkezi arayabilirsin her şekilde yardımcı yardımcı oluyolar. mailde atabilirsin orda Nevin hanım var mailine cevap vercektir. bende orda tedaviye başlıcam inş. güzel sonuçlar alırız hepimiz :))
 
canım merkezi arayabilirsin her şekilde yardımcı yardımcı oluyolar. mailde atabilirsin orda Nevin hanım var mailine cevap vercektir. bende orda tedaviye başlıcam inş. güzel sonuçlar alırız hepimiz :))

canım aynen ben mail attım Nevin hanım bana baya açıklayıcı mail atmıştı. donör konusunda biraz kaygımız vardı ama donör çeşidi baya çokmuş en kısa zamanda gitcez bizde kıbrısa inşallh..
 

hayırlısı neyse o olsun canım. ama biz eşimle gidip merkezi gördük içiniz rahat olsun meşhur HİT.le de tanıştık :)) güven veren bi doktor görüntüsüyle konuşmasıyla gayet içimize sindi canım.
 
Selam kızlar bizde nisan ayında inşallah Halil ibrahim beyin yanına gidiyoruz tedavi için :)) şimdiden çok heyecanlıyım inşallh havalarda güzel olur gezeriz azcık :))
 
Selam kızlar bizde nisan ayında inşallah Halil ibrahim beyin yanına gidiyoruz tedavi için :)) şimdiden çok heyecanlıyım inşallh havalarda güzel olur gezeriz azcık :))

canım hayırlı olsun şimdiden bende Halil ibrahim tekinde tedavi görcem. bizde nisan gibi düşünüyorz ama kısmet bakalım eşimin işlerine bağlıyız :)
 
Herkese merhaba,

İbrahım beyın adını gorunce yorum yapmadan duramadım


istanbulda bırcok tanınmıs merkezlerde denememe rağmen anne olamadım

sizler gıbı bende Tavsiye üzerıne Ibrahım bey ıle tanıstım

Kendısı benımde doktorum donasyon değil normal tupbebek yoluyla 7. denememde

kızıma kavustum 2,5 yasında bır kızım var

Ibrahım bey okadar ıyı ve işinin ehli insankı bu konuda cok tecrubeye sahıp

ve çok ınsancıl eşime ve bana cok destek oldu abı gıbı yaklaştı

kendısını cok sevıyorum bence hepinız doğru yoldasınız

hepınıze tedavınızde başarılar dılıyorum ınsallah

bebeğinizi en kısa zamanda kucağınıza alırsınız kızlar

Allahım sızlerede sağlıklı bır bebek nasıp etsın
 


selam masal hoşgeldn canım :) Allah bağışlasın canım kızını benimde bi oğlum var HİT satesinde :) Halil ibrahim bey konusunda aynı düşüncedeyim o kadar kötü bi dönemde tanıştıkki onunla bize bi umut oldu Allah ondan ve tüm ekibinden razı olsun. Allahım isteyen herkese evlat nasip etsin. öyle güzel bi duyguki sadece yaşamak gerek...
 


canım Allahım evladını bağışlasın. Aynen dediğin gibi Halil ibrahim bey aynı bi abi. O kadar destek olduki bize Allah ondan razı olsun. Bende onun sayesinde kızımı kucağıma aldım ve şimdide bi erkek çocuk istiyoruz. Tabiki tercihimiz yine Halil İbrahim Tekin olacak :))
 

yaaa böyle olumlu yazılar okudukça ne kadar doğru bi karar verdikk diyorum. Allahım bizlerede nasip etsin canım. sen kaç yaşındasın ve kaç yıllık evlisin merak ettim :)))
 
yaaa böyle olumlu yazılar okudukça ne kadar doğru bi karar verdikk diyorum. Allahım bizlerede nasip etsin canım. sen kaç yaşındasın ve kaç yıllık evlisin merak ettim :)))

canım ben 38 yaşındayım ve 15 yıllık evliyim. Yıllarca çocuk için uğraştık ama yok yok olmadı. bizim donasyondan başka çaremiz yoktu bunu anladık ve kıbrısa gitmeye karar verdik. Halil ibrahim beyle tanıştık ilk denememizde hamile kaldım darısı isteyen herkesin başına :))
 

canım bende 38 yaşındayım ne tesadüf :) yaşımdan dolayı çok korkuyorum olur dimi ( Biz Halil ibrahim beyle görüştük sağolsun çok rahatlattı bizi donasyon olacağı yaşın çokda önemi olmuyo ama ne bileyim bende erken menopozum ondan stres yapıyorum biraz
 

canım rahat olabilirsin zaten donasyon uygulaması genelde ileri yaştaki hastalara uygulanıyor. Ayrıca Halil ibrahim tekin çok başarılı bi doktormuş içini ferah tut nilaycım. bende Halil ibrahim tekinde tedavi olcam inş. bol bol dua edelim :))
 

canım alaında eniyisimiş h.i.t diyosynuz ya ona inanıyorum çok başarıları var da donörlerini merak ediyorum?daha önce hamilelik yaşamış donörlerimi kullanıyolar acaba çünkü bu şansı daha çok aarttırır diye düşünüyorum.bu konuda bilginiz varmı yada h.i.t donörlerle ilgili ne gibi bi açıklama yaptı.
 
kızlar herkese slm bende kıbrısa gitmeyi düşünüyorum HİT.tercihim olacak acaba kızlar ortak karar alsak hep birlikte gitsek indirim yaparlarmı tolu indirim yani olurmu bide kızlar oranın hemşiresiyle konuştum doktorlada konuşma imkanı oluyomu acaba bilgi verin kızlar bugün karar erdim 2 aydr kafayı yemek üzereydim valla konu iyi bi konuya denk geldim
 
kızlar hiç bilgim yok tüp bebekle ilgili donasyon nedr

merhaba canım aramıza hoşgeldin. Canım şöyle anlatayım normal yolla çocuğu olmayan çiftlere tüp bebek tedavisi uygulanıyor. tüp bebek tedavisinde senden alınan yumurta ile eşinden alınan spermler laboratuvar ortamında döllendiriliyor ve oluşan embriyo sana transfer ediliyor Allahın izniyle hamile kalıyosun :))

eğerki bayanda yumurta yoksa yada erkekte sperm yoksa ve tedavi edilemiyorsa, yada bayan menapoza girmişse, yaşı ileri bi yaşsa malum yaş ilerledikçe yumurtalar azalır ve kalitesi düşer bu durumlarda donasyon tedavisi uygulanır.

Donörlerden alınan yumurta senin eşinin spermiyle döllendiriliyor ve sana transfer ediliyor. yada yine donörden alınan sperm senin yumurtanla döllendirilip yine sana transfer ediliyor. Sorun kimde ise ona uygun donör bulunuyor canm. Umarım faydalı olmuşumdur :)) sizde sorun nedir peki canım ??
 
hoşbulduk canım canım anlatımın için çok tşk.bi sorum daha var onuda sonra soracam seni yormak istemiyorumda benim çikolata kistim var dr.bana tüp bebek diyo yaklaşık 6aydr bende sizler gibi kıbrısı düşünüyorum hit çok başarılı inş.ilkinde olur hepimiz iyi sonuçlar alırız senin neden olmuyo
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…