Teşekkür ederimCok fazla arkadas var bende dahil bence sen.oku yorumlari tek tek arkadaşim.:)
Nasil yaniHafta sonu nisantasinda bakiyo hastalarina :)
Hafta sonu nisantasinda bakiyo hastalarina :)
300 veriyodum ben digum yapana kadar siz gidecekseniz.seldaya soylerim.ilgilenirMuayane ücreti ne kadar acaba?
Yuksek bende tuplerimi alfirmistim het riski.ortafan kaldirdik suan ikozlerimi.salliyorum.insallah sende yasarsin bu diyguyu selda benim kardesim.gibidir.4 yildur.tanirim.halil beyi bir.cok.arkadasimin brbegi oldu coguda ikizcevabın için teşekkür ederim. .2 embriyo konuluyomuş .ben tüplerimi bağlatıp gidecem .ilkinde tutma ihtimali yüksekmi acaba?
cevabın için teşekkür ederim. .allah sağlık versin evlatlarına. .inşallah hayırlısı olur. .Yuksek bende tuplerimi alfirmistim het riski.ortafan kaldirdik suan ikozlerimi.salliyorum.insallah sende yasarsin bu diyguyu selda benim kardesim.gibidir.4 yildur.tanirim.halil beyi bir.cok.arkadasimin brbegi oldu coguda ikiz
Tupleri aldirinca tutma ihtimali dahami yuksekYuksek bende tuplerimi alfirmistim het riski.ortafan kaldirdik suan ikozlerimi.salliyorum.insallah sende yasarsin bu diyguyu selda benim kardesim.gibidir.4 yildur.tanirim.halil beyi bir.cok.arkadasimin brbegi oldu coguda ikiz
Tüplerdeki sıvı ileri geri gelip rahimi yıkadığı için embyonun tutması tutsa da orada kalması zorlaşıyormuş. O yüzden tüpleri alıp rahime sıvı geçişini engelliyorlar.Tupleri aldirinca tutma ihtimali dahami yuksek
Siz hangi merkezde yaptınızTüplerdeki sıvı ileri geri gelip rahimi yıkadığı için embyonun tutması tutsa da orada kalması zorlaşıyormuş. O yüzden tüpleri alıp rahime sıvı geçişini engelliyorlar.
Tüplerin alınmasını mı ? Devlet hastanesinde güvendiğim bir doktora yaptırdım ben. Hsg çektirdiniz mi tüpler tıkalı dendi mi sizeSiz hangi merkezde yaptınız
Yok onu sormadım donasyonu hangi merkezd3 yaptınız sonuç ne olduTüplerin alınmasını mı ? Devlet hastanesinde güvendiğim bir doktora yaptırdım ben. Hsg çektirdiniz mi tüpler tıkalı dendi mi size
Tüplerin alınmasını mı ? Devlet hastanesinde güvendiğim bir doktora yaptırdım ben. Hsg çektirdiniz mi tüpler tıkalı dendi mi size
Onu konuştukya diğer başlıktaYok onu sormadım donasyonu hangi merkezd3 yaptınız sonuç ne oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?