Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Halil İbrahim Tekin Hastaları Buraya

Yolun açık olsun, İnşallah Allah hayırlı, sağlıklı Evladın nasip etsin

Merhaba kordugum76 ;öncelikle kendimden biraz bahsedeyim.37 yaşındayım üç tana kızım var biz cinsiyet secimi için Muride hanımda iki deneme yaptık ikiside negatif bir kez daha denemek istiyoruz ama nereye gireceğimizi bilemiyoruz.Mesajinda söz ettiğin akraban nerde çalışıyor ,numarasini yazmissin bende onu arayıp bilgi alsam bir sakıncası olur mu acaba?cevaplarsan sevinirim.Allahim bu grupta olan ve isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin.

Kıbrısta Halil beyde kendi yumurtalarım ile tup bebek yapmak istiyorum. Ulaşım sorun değil de tüp bebek fiyatını bir türlü bulamadım. Bana yardımcı olabilecek biri var mi ? ne kadar tutuyor?

Merhaba siz ne kadar harcadınız? Her seferinde aynı parayı mi aldı?

Merhaba siz ne kadar harcadınız? Her seferinde aynı parayı mi aldı?
Merhaba , hite tedaviye gittim tuvana85. Normal tedavi ücreti dışında ekstra masraflar illaki çıkıyor. Ama inanın önemi yok. 9 haftalık hamileyim. Başarısı,hastalarıyla olan ilgisi ve engin tecrübesi ile hayallerime ulaşma sebebim kendisi.

TEDAVİ NEGATİF.hEM UMUTLARIMIZ HEM PARAMIZ UÇUP GİTTİ..
sağlık olsun demekten başka bir şey gelmiyor elden acını yaşa ama ümidini kaybetme ilk denemen miydi kaç embriyo kondu endometrium transfer sırasında kaç mm idi bir de derecelerini biliyor musnu embriyoların

sağlık olsun demekten başka bir şey gelmiyor elden acını yaşa ama ümidini kaybetme ilk denemen miydi kaç embriyo kondu endometrium transfer sırasında kaç mm idi bir de derecelerini biliyor musnu embriyoların
British te 2 embriyo konuldu.Çok kaliteli oldukları söylenildi.Negatif.İkicisi hitte. 2 embriyo konuldu 2ab.Donasyon olduğu halde embriyo kalitesi kötü ki eşimin sperminde sorun yok.Embriyo kalınığı 7.5 ki transferde doktor gayet iyi dedi.Negatif olunca rahim kalınlığı ince embriyo kalitesiz dedİ

Suan durumunuz nedir

Merhaba anne adaylariii
Bende Halil beyle gorustum. Ama aklimda supheler hala var acaba sizlerin kac embriyosu olustu. Yumurta donasyonunda

Canım kaç yumurta toplandığı önemli değil hatırlamıyorum artık sonuç odaklıyım.Bakalım şimdi kaç tanesi transfere uygun kalacak.Esas olan kaç yumurta toplandığı değil kaliteli embriyo kaç tane kaldığı bence.

Kac gun oldu dollenme isleminin baslayali. Bilgi vermediler mi bizde dusunuyoruz

Insallah guzel sonuclar alirsiniz. Ben umutluyum Halil beyden daha hic gormedim ama basarisi ve bilgisi cok yuksek geldi b3n daha onc3 baska merkezde denedik birazda dolandirildik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…