- 19 Eylül 2017
- 229
- 417
- 53
Benim yüksek çıkınca bu ayı pas geçiyoruz dedi o ayı geçtik sonraki adetin 2. Günü e2 düşük çıkınca başlayabildik.Adetin 16. Sında oradaydık sperm alındı ve 21. Günü de transfer oldu ama kişden kişiye göre değişir.Tabiki.
Pasaport gerekmiyor bilet alıp gidiyorsun.Kibrisa nasil gidiliyor pasaporta gerek varmi yoksa ucak bileti alip kolaylikla gidilebilirmiyiz cok soru sordumm ama
Arkadasım sonucun ne olduPasaport gerekmiyor bilet alıp gidiyorsun.
Sonuç negatif ya.Hiç etkilemedi bu sonuç beni diyordum ama toparlanamadım.Üzülmedim diyorum ama hayattan keyif almamaya başladım.Hayat çok anlamsız gelmeye başladı.Arkadasım sonucun ne oldu
Yolun açık olsun, İnşallah Allah hayırlı, sağlıklı Evladın nasip etsinHerkese merhaba... Kızlar Allah'ın izniyle haftaya Kıbrısa gidiyoruz. Uzun araştırmalar ve görüşmeler sonunda kararımızı Kıbrısta Halil İbrahim Tekin'den yana verdik. Karar aşaması gerçekten çok zordu ama inşallh doğru karar vermişimdir. Umarım burada güzel sonuçlarımıda sizlerle paylaşırım. Ben istedimki Halil İbrahim Beyin hastaları burada toplanalım ve birbirimize destek verelim.Daha önceden deneyen yada denemeyi düşünen bütün arkadaşlar önerilerimizle, yorumlarımızla burada buluşalım.
Herkesin yorumlarını bekliyorum, sevgiler....
Ben 3. Yu denemiycem cnm istesemde param yok zaten sana arkadasimin kizinin no vercem tup bebek merkezinde calisiyo arasin beni dedi valla soylediklerine gore menopoza girmis kadinin yumurtalari oluyomus tedaviyle bi ayrintili konus sen senin durumun cok etkiledi beni cnmm bi konus 05338215767 adi sibel
merhaba arkadaşlar,
6 kez tüp bebek tedavisi gördüm. hepsi negative.yaş 39. artık donasyon dedi geçen hafta Hit. ilaçlar ve süreç hakkında bilgi verebilirmisiniz rica etsem. soruyorum koordinatörüne ama bir türlü doğru dürüst bilgi alamıyorum.. ilaçlara tedavi ile mi başlamak gerekiyor?
Merhaba , hite tedaviye gittim tuvana85. Normal tedavi ücreti dışında ekstra masraflar illaki çıkıyor. Ama inanın önemi yok. 9 haftalık hamileyim. Başarısı,hastalarıyla olan ilgisi ve engin tecrübesi ile hayallerime ulaşma sebebim kendisi.Merhaba siz ne kadar harcadınız? Her seferinde aynı parayı mi aldı?
sağlık olsun demekten başka bir şey gelmiyor elden acını yaşa ama ümidini kaybetme ilk denemen miydi kaç embriyo kondu endometrium transfer sırasında kaç mm idi bir de derecelerini biliyor musnu embriyolarınTEDAVİ NEGATİF.hEM UMUTLARIMIZ HEM PARAMIZ UÇUP GİTTİ..
British te 2 embriyo konuldu.Çok kaliteli oldukları söylenildi.Negatif.İkicisi hitte. 2 embriyo konuldu 2ab.Donasyon olduğu halde embriyo kalitesi kötü ki eşimin sperminde sorun yok.Embriyo kalınığı 7.5 ki transferde doktor gayet iyi dedi.Negatif olunca rahim kalınlığı ince embriyo kalitesiz dedİsağlık olsun demekten başka bir şey gelmiyor elden acını yaşa ama ümidini kaybetme ilk denemen miydi kaç embriyo kondu endometrium transfer sırasında kaç mm idi bir de derecelerini biliyor musnu embriyoların
Suan durumunuz nedirpeymanca merhaba, hikayemiz çok benzıyor. yazdığını görünce dayanamadım. bende 26 yaşındayım erken menopoz ve hiç yumurtam yok. istanbul bahçeci tüp merkezinde erbil beye gidiyordum. senın gıbı hastalarımdan 25 tane bebegım var dedi benı ümitlendirdi sürekli yumurta takıbı yaptı ama yok yok yıne oluşmadı. doktoruma kalsa tedavıye devam edecek ama ben artık ıstemıyorum cok yoruldum cunku boşa kürek çekmekten. eşime gelince biz daha 7 aylık evlıyız. benım eşimde asla kabul etmıyor. nasıl kabul ettireceğimi de bilmiyorum doğrusu.aynı senin eşin gibi düşünüyor. hiç olmasın daha iyi dıyor. ama bende cok ıstyorum cocukları cok sevıyorum. allah hepımıze yardım etsin.
Merhaba benim 8 embriyo oluştu.Ama kaç tanesi transfer olup dondurulacak bence o daha önemli.Merhaba anne adaylariii
Bende Halil beyle gorustum. Ama aklimda supheler hala var acaba sizlerin kac embriyosu olustu. Yumurta donasyonunda
Kac yumurtadan 8 tane olustu acaba. Yumurta donasyonasyonumuydu. 8 embriyo kacinci gune geldiMerhaba benim 8 embriyo oluştu.Ama kaç tanesi transfer olup dondurulacak bence o daha önemli.
Kac gun oldu dollenme isleminin baslayali. Bilgi vermediler mi bizde dusunuyoruzCanım kaç yumurta toplandığı önemli değil hatırlamıyorum artık sonuç odaklıyım.Bakalım şimdi kaç tanesi transfere uygun kalacak.Esas olan kaç yumurta toplandığı değil kaliteli embriyo kaç tane kaldığı bence.
Insallah guzel sonuclar alirsiniz. Ben umutluyum Halil beyden daha hic gormedim ama basarisi ve bilgisi cok yuksek geldi b3n daha onc3 baska merkezde denedik birazda dolandirildik.Canım kaç yumurta toplandığı önemli değil hatırlamıyorum artık sonuç odaklıyım.Bakalım şimdi kaç tanesi transfere uygun kalacak.Esas olan kaç yumurta toplandığı değil kaliteli embriyo kaç tane kaldığı bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?