kıbrıs otel

Konaklama için de airbnb uygulamasına bakabilirsiniz bir tık uygun fiyatlı tabi o zaman yemeği falan kendiniz halletmeniz gerekecek

Merhaba evet bizede bizle ilgilenen danışanımız aynı şeyi söyledi bizde öyle yapacağız bu akşam inince otobüsler le otelimize taksi 450 TL dendi bize ne gerek var zaten otel başlı başına külfet sade sabah kahvaltılı olan bir oteli ayarladık 3 günlük normal oteller de var ama yorumları okuyunca hem para verip hem pislik içinde kalmayı göze alamadık..

ama biz gazi magusaya gideceğiz

ama biz gazi magusaya gideceğiz
Gazi magusaya da otobüsler var merak etmeyin çok uzun da sürmüyor zaten böyle kamilkoç otobüsü gibi otobüsler ismini şimdi hatırladım ''KIBHAS'' diye aratıp arayabilirsiniz telefonlarını gitmeden. 4-5 yıl önce 20 tl ücreti vardı şimdi ne kadar bilmiyorum

Geçen sene 130 TL vermiştim. Mezuniyetten önceydi tabi. Siteyi de güncellememişler.

merhaba arkdaslar kıbrısta hastaneye gidicem 7 gün kalmam gerekiyor uygun fiyatlı bildiğiniz yeme otele ait olan otel varmı gazımagusa
Canım merhaba ben yakın doğu üniversitesi Hastanesi'nde tedavi oldum 2 gitmem oldu oraya Kıbrıs'ta Üniversitenin Apartı var hastneyle karşılıklı biz hastaneyle anlaşma yaptık orayla uygundu diğer yerlere bakmadık ama herşeyi de var ayrı bir yemek bolumude mevcut hastanenin içinde bizde 7 gün kaldık sonrasında 2 gün kaldık geldik dondurulmuş emriyolarim var çünkü seneye bir daha Allah izin verirse gidicem hastaneyle anlaşmalı taksileri havalimanından da onlar eşlik ediyor hepsi içinde onlar ayarlıyor bir sor konuş istersen şimdi biraz zam geldi tabi ben ramazanda yaptırmıştım çünkü tavsiye ederim sana ben memnun kaldım

Merkezlerin her şey dahil fiyatları oluyordu, artık öyle değil mi? Sanırım enflasyon orayı da vurmuş, merkezlerden anlaşmalı otellerini vs sordunuz mu öyle daha uyguna geliyor.

Ben yeni gittim oraya Ramazandan önce hastane de kalıyorduk sagolsunlar hastane götürdü gezmek için fakat hastaneyle anlaşmalı olduğu için bir ücret ödemesi yapmadım taksilerle de anlaşmalı sadece kaldığım gün kadar aparta ödeme yapmıştım birde yemek için yapiyoduk Gazimağusa ya ne kadar bende bilmiyorum açıkçası sormadım

Ben yeni gittim oraya Ramazandan önce hastane de kalıyorduk sagolsunlar hastane götürdü gezmek için fakat hastaneyle anlaşmalı olduğu için bir ücret ödemesi yapmadım taksilerle de anlaşmalı sadece kaldığım gün kadar aparta ödeme yapmıştım birde yemek için Gazimağusa ya ne kadar bende bilmiyorum açıkçası sormadım

Merhaba! doktorunuz kimdi ilk transverşniz tutmadımı kactane konuldu ayrıca kaldıgınız yerin adı ne nasıl ulasa birim benim doktorum hid sizin

Merhaba! doktorunuz kimdi ilk transverşniz tutmadımı kactane konuldu ayrıca kaldıgınız yerin adı ne nasıl ulasa birim benim doktorum hid sizin
Merhaba özelden yazarsanız size yardımcı olurum ?ilk transferim tuttu boş gebelik oldu 2 transfer 1 tane koyuldu tutmadı hiç 3 transferim 2 tane koyuldu tuttu 5 aylık erken doğumla kaybettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…