- 28 Haziran 2011
- 63.663
- 159.854
- 898
- Konu Sahibi vuslatizmir
-
Güzel haberlerini bekliyoruz canımmerhaba arkdaslar kıbrısta hastaneye gidicem 7 gün kalmam gerekiyor uygun fiyatlı bildiğiniz yeme otele ait olan otel varmı gazımagusa
Araba kiralayabilirsinizcok iyi olur lutfen sizden haber bekiıyoruz birde havalımanından taksıyle hariricşnde dolmus falan tok mu merkeze gitmeye taksı cok pahalıymıs
tahminen temmuz 15Tarihlerinizi sormuştum ama göremedim hangi tarihlerde gideceksiniz
arabalar orda soldaymış ehliyeti farkliymısAraba kiralayabilirsiniz
Ehliyeti farklı değil Türkiye’den giden çok arkadaşım araba kiralıyorlar diğer türlü pahalıya geliyor..evet arabalar soldaarabalar orda soldaymış ehliyeti farkliymıs
Az önce konuştuk bizde Kıbrıs ile 450 TL taksi yuhhh bune bize yardımcı olan hastane ekibindeki kızda otobüsler gelip gidiyor dedi bizde öyle yapıcaz en uygun merkezin anlaşmalı olduğu oteli ayarlıcaklar Bin doksan euro günlüğü Allahım yardım etsin hepimize bu yoldaEhliyeti farklı değil Türkiye’den giden çok arkadaşım araba kiralıyorlar diğer türlü pahalıya geliyor..evet arabalar solda
Taksiler çok pahalandı eskiden tek fiyattı..dolmuşlar var hatta otele gelip toplayıp gidiyorlar..çok zor Allahım kolaylık versinAz önce konuştuk bizde Kıbrıs ile 450 TL taksi yuhhh bune bize yardımcı olan hastane ekibindeki kızda otobüsler gelip gidiyor dedi bizde öyle yapıcaz en uygun merkezin anlaşmalı olduğu oteli ayarlıcaklar Bin doksan euro günlüğü Allahım yardım etsin hepimize bu yolda
kız ne 450 si 1900 tl miş taksşAz önce konuştuk bizde Kıbrıs ile 450 TL taksi yuhhh bune bize yardımcı olan hastane ekibindeki kızda otobüsler gelip gidiyor dedi bizde öyle yapıcaz en uygun merkezin anlaşmalı olduğu oteli ayarlıcaklar Bin doksan euro günlüğü Allahım yardım etsin hepimize bu yolda
hangi hastane senin otel kac tl ye denk geliyor yeme içme orayamı aitAz önce konuştuk bizde Kıbrıs ile 450 TL taksi yuhhh bune bize yardımcı olan hastane ekibindeki kızda otobüsler gelip gidiyor dedi bizde öyle yapıcaz en uygun merkezin anlaşmalı olduğu oteli ayarlıcaklar Bin doksan euro günlüğü Allahım yardım etsin hepimize bu yolda
Amin amin inş bakalım 3 gün kalıcağız biz danışmanımız halledecek bakalım ulaşımında dolmuşlar varmış havalimanından merkeze kadar gelen onu kullancaz saolsun lar irtibat halindeyiz inş güzel gider geliriz..Taksiler çok pahalandı eskiden tek fiyattı..dolmuşlar var hatta otele gelip toplayıp gidiyorlar..çok zor Allahım kolaylık versin
hangi hastane senin otel kac tl ye denk geliyor yeme içme orayamı ait sabah kahvaltılı olan anlaşmalı otelini kullacağız bakalım
Şaka gibi yaaa havalimanından otele kadar 450 TL dendi gidiş geliş 900 TL miş biz otobüsler varmış onu kullancazkız ne 450 si 1900 tl miş taksş
Sadece kahvaltılı otel Bindoksan euro kişi başı en uygun oydu akşam çıkıp kendimiz yiyeceğiz danışman kız ayarlıcak yarın otel rezervasyon işlerimini..hangi hastane senin otel kac tl ye denk geliyor yeme içme orayamı ait
sizin yer nere girnemiSadece kahvaltılı otel Bindoksan euro kişi başı en uygun oydu akşam çıkıp kendimiz yiyeceğiz danışman kız ayarlıcak yarın otel rezervasyon işlerimini..
Lefkoşa canım..sizin yer nere girnemi
Konuştuk biraz önce arkadaşımla. O da bir araştıracak. Yeme-içme ait apartlar bile otellerle yarışıyor. Gittiğiniz tarihlerde mezunlar henüz dönmemiş oluyor, o yüzden misafirhanelerde boş yer pek yokmuş ama. Ev kiralayabilir dedi itiraf sayfalarından çok yaygın. Bütçeniz nedir onu da aktarayım arkadaşıma en azından bakarken o civarlarda var mı ona baksın. Geçen sene bile böyle değildi kıbrısta fiyatlar. Döneli 1 sene oldu ama aşırı pahalanmış.tahminen temmuz 15
itiraf sayfasına yazdım bir kişi ulasim konusunda yardımcı olacıgını söyledi ama tanımıyoruz basımıza bıesey gelirmi bile miyoruz Allah korusun bizim kalma yeri bütcemiz 5 bin 6 bin falan lğtfen arkdasınıza söyleyin bize yardımcı olsun sevaba girer istersen ekran cek ardasına yolla yazımı eyer havalşmanından bile alma sansı varsa benzini ni el hakkını veririz inanın bütcemiz cok kısıtlıKonuştuk biraz önce arkadaşımla. O da bir araştıracak. Yeme-içme ait apartlar bile otellerle yarışıyor. Gittiğiniz tarihlerde mezunlar henüz dönmemiş oluyor, o yüzden misafirhanelerde boş yer pek yokmuş ama. Ev kiralayabilir dedi itiraf sayfalarından çok yaygın. Bütçeniz nedir onu da aktarayım arkadaşıma en azından bakarken o civarlarda var mı ona baksın. Geçen sene bile böyle değildi kıbrısta fiyatlar. Döneli 1 sene oldu ama aşırı pahalanmış.
Yardımcı olacağını söylediyse istediğiniz yere götürünce parasını verin onun dışında bir şeyi pek düşünmeyin bunu biz de çok yapıyorduk öğrenciyken. Herkes yaptığından sıkıntı olmaz yeter ki para vermeyin anlaştığınızın dışında. Ben söylediklerinizi ileteyim bakalım ama 5-6 bine yeme-içme dahil bir yer bulabileceğinizi sanmıyorumitiraf sayfasına yazdım bir kişi ulasim konusunda yardımcı olacıgını söyledi ama tanımıyoruz basımıza bıesey gelirmi bile miyoruz Allah korusun bizim kalma yeri bütcemiz 5 bin 6 bin falan lğtfen arkdasınıza söyleyin bize yardımcı olsun sevaba girer istersen ekran cek ardasına yolla yazımı eyer havalşmanından bile alma sansı varsa benzini ni el hakkını veririz inanın bütcemiz cok kısıtlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?