- 16 Temmuz 2016
- 894
- 562
- 33
- Konu Sahibi naughtywomen
-
Açığım herşeye benimde dusunduklerim çok iç acıcı değilBen seni gaza getirmek istemiyorum vallahi bu konularda huyum pistir
Yok yaaaa herkes gidebiliyor heryere öyle kimlik falan bakan yok esimle kuzeni gitmişti diskoya ilk gittiğimizde ben göndermiştim çünkü kuzen de öyle biri değildir eşimde benim uzun yıllar oradaydı zaten biz evlenmedenKumarhaneyle isi olacağını sanmiyorum. Kötü yerlere girince bekar misin mi diyolar bekarım derse kim anlicak evli olduğunu
Sorun çıkarınca ne olcak 2 gün kuserim olur biterNormalde takılmayın filan derim ama gidenlerde eş ve çocuklarla gidiyorsa götürmemesi ilginç, mutlaka sorgulayın bencede.Eşim öyle bişey yapsa imkan varken bindebir gitmek istemişken götürmese sorun çıkarırım.
Eşim bekar arkadaşlarının gittiğini söyledi bizler de kumarhanede 20 liraya kumar oynayıp sabahtan akşama kadar bedava birşeyler yiyip içiyoruz demişti.Alkol kullandığı için o dönem işine geliyordu.Evlilerde gidiyormuş ama isimlerini vermedi söylerim diye belki eşlerine.Benimkinin de işi yok ama alkol aldıgı için sadece işine geliyordu.Yapcak birşey bulamıyoruz mesai dışında çok pahalı bir yer diyordu bir de.Kumarhaneyle isi olacağını sanmiyorum. Kötü yerlere girince bekar misin mi diyolar bekarım derse kim anlicak evli olduğunu
Eşim sigara bile içmez hayatta icecegini sanmıyorum. Stalkliyorum ama ya gözümden kaçtıysa kendiside çok akıllı haspaBen olsam ben de takılırdım ama bekar hayati yasayabilmek icin goturmuyordur bence.
10 aylik bebeginiz varmis, siz de orada olsaniz sarhos olana kadar icip bir yerlerde sizamaz mesela. Istedigi gibi takilabilmek icin yani.
Siz bu denli stalkerken, aldatsa yakalardınız bence. One night stand de yaşayacağını düşünmüyorum; çünkü o kadar kalabalik bir gruba guvenemez bence.
İşte bu kavga çıkarıp gitmesini engellememen için bişey diyeyim iki seçenek var aldatma bence olmayabilir kalabalık ortam cakacaginin farkındadır ama orayida merak ediyordur bence ortam falan anlatıldığı gibi mi diye gitmiş olabilir yalnız yada biri var o ortamda rahatsız olduğu oraya sokmak istemiyor olabilirBen söyledim beni de götür diye tamam dedi sonra götürmedi
Nerden eminsin eşinin gitmediğineEşim bekar arkadaşlarının gittiğini söyledi bizler de kumarhanede 20 liraya kumar oynayıp sabahtan akşama kadar bedava birşeyler yiyip içiyoruz demişti.Alkol kullandığı için o dönem işine geliyordu.Evlilerde gidiyormuş ama isimlerini vermedi söylerim diye belki eşlerine.Benimkinin de işi yok ama alkol aldıgı için sadece işine geliyordu.Yapcak birşey bulamıyoruz mesai dışında çok pahalı bir yer diyordu bir de.
Ben aldatıyor diye düşünüyorum. Yaptığı işi kadınlarda yapıyor.İşte bu kavga çıkarıp gitmesini engellememen için bişey diyeyim iki seçenek var aldatma bence olmayabilir kalabalık ortam cakacaginin farkındadır ama orayida merak ediyordur bence ortam falan anlatıldığı gibi mi diye gitmiş olabilir yalnız yada biri var o ortamda rahatsız olduğu oraya sokmak istemiyor olabilir
Ben gondermezdim şahsen o konuda biraz despot olabilirim hatta fazlasıyla heleki arayacağım da açmayacak açıp kapatacak kaç gün kalıyor vallahi arama bırak gelince burnundan getirir ki adım atamasında birdahaAçığım herşeye benimde dusunduklerim çok iç acıcı değil
Girmedin mi hiç iş ortamına senin çoktan oradakilerle tanışmış olman gerekir benceBen aldatıyor diye düşünüyorum. Yaptığı işi kadınlarda yapıyor.
Eşim sigara bile içmez hayatta icecegini sanmıyorum. Stalkliyorum ama ya gözümden kaçtıysa kendiside çok akıllı haspa
Sürekli görüşüyoruz telefonu açık yurtdışına.3 5 ailecek tanıştığımız arkadaşlarımızla görüşüyor.Asker oldugu için nöbet tutuyor 2 gün gezip.Bir de askeri ortam dedikoducudur anında eşine söylerler.O yüzden kimse kimseye laf vermez.Bekarlar kadına gidiyormuş evliler den 2 kişi de diskoya.Oralara gitmek için para lazım eşim ayın 15inde maaşı bana yollar tam yetecek kadar harçlık veririm bir de.Nerden eminsin eşinin gitmediğine
Tek gecelik ilişkinin adı da bir kariyer kazanmış ne cahilim yeni duydum dahaPeki siz one night stand gibi bir seyden mi supheleniyorsunuz yoksa duzenli bir iliskiden mi?
Eşiniz kibrista mi görev yapıyor asker miSürekli görüşüyoruz telefonu açık yurtdışına.3 5 ailecek tanıştığımız arkadaşlarımızla görüşüyor.Asker oldugu için nöbet tutuyor 2 gün gezip.Bir de askeri ortam dedikoducudur anında eşine söylerler.O yüzden kimse kimseye laf vermez.Bekarlar kadına gidiyormuş evliler den 2 kişi de diskoya.
Tek gecelik ilişkinin adı da bir kariyer kazanmış ne cahilim yeni duydum daha
Benim eşimin Akdeniz harekatı görevi oluyor her yıl Kıbrıs'ta limana giriyorlar 3 5 günlüğüne.Deniz astsubayı.Eşiniz kibrista mi görev yapıyor asker mi
Hayır bende bakıyorum ne la bu diye dikkatli okuyunca anladımGencler arasinda yayginlastikta karizma katildi
Allah yardımcıları olsun fırsatınız varsa sizde gidin gitmediysenizBenim eşimin Akdeniz harekatı görevi oluyor her yıl Kıbrıs'ta limana giriyorlar 3 5 günlüğüne.Deniz astsubayı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?