Kıbrıs. Siz olsaydınız napardiniz?

Kumarhaneyle isi olacağını sanmiyorum. Kötü yerlere girince bekar misin mi diyolar bekarım derse kim anlicak evli olduğunu
Yok yaaaa herkes gidebiliyor heryere öyle kimlik falan bakan yok esimle kuzeni gitmişti diskoya ilk gittiğimizde ben göndermiştim çünkü kuzen de öyle biri değildir eşimde benim uzun yıllar oradaydı zaten biz evlenmeden

Sorun çıkarınca ne olcak 2 gün kuserim olur biter

Kumarhaneyle isi olacağını sanmiyorum. Kötü yerlere girince bekar misin mi diyolar bekarım derse kim anlicak evli olduğunu
Eşim bekar arkadaşlarının gittiğini söyledi bizler de kumarhanede 20 liraya kumar oynayıp sabahtan akşama kadar bedava birşeyler yiyip içiyoruz demişti.Alkol kullandığı için o dönem işine geliyordu.Evlilerde gidiyormuş ama isimlerini vermedi söylerim diye belki eşlerine.Benimkinin de işi yok ama alkol aldıgı için sadece işine geliyordu.Yapcak birşey bulamıyoruz mesai dışında çok pahalı bir yer diyordu bir de.

Eşim sigara bile içmez hayatta icecegini sanmıyorum. Stalkliyorum ama ya gözümden kaçtıysa kendiside çok akıllı haspa

Ben söyledim beni de götür diye tamam dedi sonra götürmedi
İşte bu kavga çıkarıp gitmesini engellememen için bişey diyeyim iki seçenek var aldatma bence olmayabilir kalabalık ortam cakacaginin farkındadır ama orayida merak ediyordur bence ortam falan anlatıldığı gibi mi diye gitmiş olabilir yalnız yada biri var o ortamda rahatsız olduğu oraya sokmak istemiyor olabilir

Nerden eminsin eşinin gitmediğine

Ben aldatıyor diye düşünüyorum. Yaptığı işi kadınlarda yapıyor.

Açığım herşeye benimde dusunduklerim çok iç acıcı değil
Ben gondermezdim şahsen o konuda biraz despot olabilirim hatta fazlasıyla heleki arayacağım da açmayacak açıp kapatacak kaç gün kalıyor vallahi arama bırak gelince burnundan getirir ki adım atamasında birdaha

Nerden eminsin eşinin gitmediğine
Sürekli görüşüyoruz telefonu açık yurtdışına.3 5 ailecek tanıştığımız arkadaşlarımızla görüşüyor.Asker oldugu için nöbet tutuyor 2 gün gezip.Bir de askeri ortam dedikoducudur anında eşine söylerler.O yüzden kimse kimseye laf vermez.Bekarlar kadına gidiyormuş evliler den 2 kişi de diskoya.Oralara gitmek için para lazım eşim ayın 15inde maaşı bana yollar tam yetecek kadar harçlık veririm bir de.

Eşiniz kibrista mi görev yapıyor asker mi

Gencler arasinda yayginlastikta karizma katildi
Hayır bende bakıyorum ne la bu diye dikkatli okuyunca anladım bu gençlik beni benden aldi bir ara kendimi sorguluyorum bu zamana çocuk istemek biraz bencillikmi diye bu mesajdan sonra tekrar düşünebilirim galiba

3 keredir goturmuyorsa ;
Yanlis anlamayin sakin ama ya yanina yakistiramiyor ya da ortam size uygun olmadigi icindir.

Normalde firsat bu firsat kafa dagitiriz mantiginda olmasi gerekir ki ne guzel manayla yer yurt gorme imkani da var..

Çöpsüz üzüm gibi gezmek başka eşli çocuklu gezmek başka erkek mantığı işte ya
Zaten seçme şansı olsa hepsi arkadaşlarıyla tek gitmek isterdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…