Kıbrıs. Siz olsaydınız napardiniz?

Allah yardımcıları olsun fırsatınız varsa sizde gidin gitmediyseniz
Ben ailemin yanına gidiyorum işe ara verdim hamilelik olayı var bir de beni ordan Oray'a gezdiremez.Bir de denizaltı gemisinde onlar çok dar ve Deniz'in baya altından gidiyorlar.Ailemin yanına gönderiyor mecbur.

Ben ailemin yanına gidiyorum işe ara verdim hamilelik olayı var bir de beni ordan Oray'a gezdiremez.Bir de denizaltı gemisinde onlar çok dar ve Deniz'in baya altından gidiyorlar.Ailemin yanına gönderiyor mecbur.
Şimdi tabi götüremez Anammmmm hemde denizaltı owwwww hemde hamilesin gitme zaten daha gider gelir nasılsa bebeğiniz doğunca gidersiniz insallah

Şimdi tabi götüremez Anammmmm hemde denizaltı owwwww hemde hamilesin gitme zaten daha gider gelir nasılsa bebeğiniz doğunca gidersiniz insallah
İnşallah ya zaten onu düşünmekten geceleri uyku girmiyor gözüme.Birde gemi battı Arjantin'de aklıma geldikçe kötü oluyorum.Allahım korusun askerlerimizi polislerimizi inşallah.

İnşallah ya zaten onu düşünmekten geceleri uyku girmiyor gözüme.Birde gemi battı Arjantin'de aklıma geldikçe kötü oluyorum.Allahım korusun askerlerimizi polislerimizi inşallah.
Aminnnnnnnnnnnnnnnn içinizi ferah tutun Allah koruyor ınsallah bütün evlatlari bildiğiniz dualardan okuyun içinizi ferahlatin hamileliginde etkisi vardır tabi

3 keredir goturmuyorsa ;
Yanlis anlamayin sakin ama ya yanina yakistiramiyor ya da ortam size uygun olmadigi icindir.

Normalde firsat bu firsat kafa dagitiriz mantiginda olmasi gerekir ki ne guzel manayla yer yurt gorme imkani da var..
Yanına yakistirmasa evlenmezdi. Çok dikkatlidir beyefendi

Geneli erkek olduğundan içiyorlarmış saga sola yigiliyorlar mis bu sebeptenmis ama bana pek inandırıcı gelmedi . Etkinlik sahibi oyle bisi olsa eşini çocuğunu götürmez di . Ya da öylelerini almazlardı
Esin seni yaninda istemiyor bu net ama ne niyetle istemiyor bilemem,bana sorarsan bir haltlar yemeye meyilli biri ise ayak bagi olmani istemiyor olabilir,yada gercekten kucuk kizinizdan dolayi istemiyor olabilir...Sanirim bende senin yerinde olsam bende bozulurdum bu duruma.

Bende gaza getirmek istemiyorum ama ben o adamın iş çevresinin hepsini öğrenirim vallahi

Ya ben boyle bir seye ihtimal vermeye basladigim zaman asla sakin kalamam. Herhalde dünyayı kendime de ona da dar ederim. Bilemiyorum, düşünmek bile istemem. Hele ki 10 aylik bebegim varsa. Umarim biz sadece bos konusuyoruzdur.

Ya ben boyle bir seye ihtimal vermeye basladigim zaman asla sakin kalamam. Herhalde dünyayı kendime de ona da dar ederim. Bilemiyorum, düşünmek bile istemem. Hele ki 10 aylik bebegim varsa. Umarim biz sadece bos konusuyoruzdur.
Ben göndermem hayatta öyle heleki gitMe imkanım var götürmek istemiyorsa inşallah işte erkek bu sonra bu kadın niye paranoyak oldu

Abla bulayım mi enişteyi ben de oradayım
Yani evet yaptığı tuhaf hatta yanlis olmuş da şimdi ne desek yangına körükle gideceğiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…