- 1 Ağustos 2017
- 2.964
- 2.071
- 53
- 34
- Konu Sahibi naughtywomen
-
Ben ailemin yanına gidiyorum işe ara verdim hamilelik olayı var bir de beni ordan Oray'a gezdiremez.Bir de denizaltı gemisinde onlar çok dar ve Deniz'in baya altından gidiyorlar.Ailemin yanına gönderiyor mecbur.Allah yardımcıları olsun fırsatınız varsa sizde gidin gitmediyseniz
Şimdi tabi götüremez Anammmmm hemde denizaltı owwwww hemde hamilesin gitme zaten daha gider gelir nasılsa bebeğiniz doğunca gidersiniz insallahBen ailemin yanına gidiyorum işe ara verdim hamilelik olayı var bir de beni ordan Oray'a gezdiremez.Bir de denizaltı gemisinde onlar çok dar ve Deniz'in baya altından gidiyorlar.Ailemin yanına gönderiyor mecbur.
İnşallah ya zaten onu düşünmekten geceleri uyku girmiyor gözüme.Birde gemi battı Arjantin'de aklıma geldikçe kötü oluyorum.Allahım korusun askerlerimizi polislerimizi inşallah.Şimdi tabi götüremez Anammmmm hemde denizaltı owwwww hemde hamilesin gitme zaten daha gider gelir nasılsa bebeğiniz doğunca gidersiniz insallah
Aminnnnnnnnnnnnnnnn içinizi ferah tutun Allah koruyor ınsallah bütün evlatlari bildiğiniz dualardan okuyun içinizi ferahlatin hamileliginde etkisi vardır tabiİnşallah ya zaten onu düşünmekten geceleri uyku girmiyor gözüme.Birde gemi battı Arjantin'de aklıma geldikçe kötü oluyorum.Allahım korusun askerlerimizi polislerimizi inşallah.
Var biraz.Öyle yapıyorum dualarımı ediyorum başka elimden birşey gelmiyorAminnnnnnnnnnnnnnnn içinizi ferah tutun Allah koruyor ınsallah bütün evlatlari bildiğiniz dualardan okuyun içinizi ferahlatin hamileliginde etkisi vardır tabi
Hayır hiç kimseyi tanimiyorumGirmedin mi hiç iş ortamına senin çoktan oradakilerle tanışmış olman gerekir bence
Boşuna kendini strese sokuyorsunHayır hiç kimseyi tanimiyorum
Düzenli ilişki olsa telde illaki yakalardım . One night standPeki siz one night stand gibi bir seyden mi supheleniyorsunuz yoksa duzenli bir iliskiden mi?
Allah korusun canım kötüyü düşünme sakın sen bebeğine odaklanVar biraz.Öyle yapıyorum dualarımı ediyorum başka elimden birşey gelmiyor
Bak demiyorum aldatiyordur ama senin için rahat etsin git iş yerini gör arkadaşlarını en azından aklında kalmaz ama çok takılma bencede bişey olsa şimdiye hissederdin düz mantık sonuctaHayır hiç kimseyi tanimiyorum
Yanına yakistirmasa evlenmezdi. Çok dikkatlidir beyefendi3 keredir goturmuyorsa ;
Yanlis anlamayin sakin ama ya yanina yakistiramiyor ya da ortam size uygun olmadigi icindir.
Normalde firsat bu firsat kafa dagitiriz mantiginda olmasi gerekir ki ne guzel manayla yer yurt gorme imkani da var..
Düzenli ilişki olsa telde illaki yakalardım . One night stand
Boşuna olduğu düşünmüyorumBoşuna kendini strese sokuyorsun
Ben ordan kimseyi tanımıyorum ki sadece onla ri götüren adamı buldumYa o kadar insana ve bir de onlarin eslerinin eline koz vermez bence. Illa ki birinin size söyleme ihtimali olur çünkü.
Bence tamamen rahat hareket edebilmek icin götürmüyor.
Esin seni yaninda istemiyor bu net ama ne niyetle istemiyor bilemem,bana sorarsan bir haltlar yemeye meyilli biri ise ayak bagi olmani istemiyor olabilir,yada gercekten kucuk kizinizdan dolayi istemiyor olabilir...Sanirim bende senin yerinde olsam bende bozulurdum bu duruma.Geneli erkek olduğundan içiyorlarmış saga sola yigiliyorlar mis bu sebeptenmis ama bana pek inandırıcı gelmedi . Etkinlik sahibi oyle bisi olsa eşini çocuğunu götürmez di . Ya da öylelerini almazlardı
Ben ordan kimseyi tanımıyorum ki sadece onla ri götüren adamı buldum
Bende gaza getirmek istemiyorum ama ben o adamın iş çevresinin hepsini öğrenirim vallahiAy amaann. Kotu bir sey demek istemem ama o zaman haklisiniz gibi.
Bende gaza getirmek istemiyorum ama ben o adamın iş çevresinin hepsini öğrenirim vallahi
Ben göndermem hayatta öyle heleki gitMe imkanım var götürmek istemiyorsa inşallah işte erkek bu sonra bu kadın niye paranoyak olduYa ben boyle bir seye ihtimal vermeye basladigim zaman asla sakin kalamam. Herhalde dünyayı kendime de ona da dar ederim. Bilemiyorum, düşünmek bile istemem. Hele ki 10 aylik bebegim varsa. Umarim biz sadece bos konusuyoruzdur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?