Canim mrb.gec gördüm yazını.
En başından anlatayım sana düzenimizi.ucaktan indiklerinde havaalanin daha onları inzibatlar toplamislar.havaalaninda beklemisler.servisler gelip gidecekleri yere göre isimlerini okuyup grup grup götürmüşler.benim herseyim en son sıradaymis.ve sabah 7 de indiği havaalanindan aksam saat 8 de 1 gecelik misafiraneye götürmüşler. Tabiki meraktan öldüm. Ertesi gun akşama doğru birliğine yerleşti. Kantinde sayim olduğu icin kantin kapaliymis gittiğinde. O yuzden Kantinde yaklaşık 1 hafta kart yoktu .Tabi sizin illa boyle olacak diye birşey yok gittiğinde belkide kantinde kart var olabilir.suan var mesela.benim tek şansim dediğim gibi yaninda onceden kart olmasıydı.arkadaslari bile o karttan arayip haber verdi.snra çarşıya cikan üst devreye rica edip kart aldirdi.suan hala cep telefonu yok.2 ay sonra ancak kullanırım diyor.ust devre 3 ay sonra izin veriyormus.carsi iznine sadece ilk gittiği 15 gün çıkmadı. Snra her hafta çıkabiliyor hafta sonu bi gün. Ilk bayramda çıktı.
Heraksam 1 kere sabit telefonu arıyor konusuyorz.cok yoruldugunu söylüyor hep.
Siz kisa dönem olduğu icin daha rahat olursunuz diye düşünüyorum. Hayırlısı hepimiz için.
Bu arada mektubum hala gitmedi.saka gibi !
Mystrey15 canim benim50 msjim olmadığı için ozel mesaj gönderemiyorum oyle yazıyo r
...