- 18 Temmuz 2020
- 9
- 1
- 1
- 45
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Numarasını yollarmısın bana lütfenYa geçmişi yaşadıklarımı bildi geleceğe dair de söyledi ama net tarihler yok yuvarlama ama çok tatlı samimi bir kadın ama kişiye enerjiye göre değişir
Numarasını yollarmısın bana instigrqmdq ismini yazınca çıkıyor sevda durna orda gözüküyor mesajla ulasabilirsiniz
Merhaba bulabildiyseniz bana özelden atabilirmisiniz?arkadaşlar falcı elmasa nasıl ulaşacam bilen varmı??????????
Kıbrısta yaşıyorum, Arifeyi ben de bir çok kişiden duydum ve ulaşmaya çalışıyorum Nasıl ulaşabilirim?Burda bir de arife diye bi kadından bahsediliyor, çok duydum.ama o da biraz yüksek ücretle bakıyormuş.onu da denemeyi çok istiyorum, bakalım.yine sonucu burdan paylaşırım.
numarası varsa atabilir misin lütfenarkadaşlar 2 senedir kıbrıstayım burda dejavu cafe diye bir yer var girnede orda bir bayana fal baktırdım tarot ve kahve bir arada bakıyordu inanılmaz bişeydi hiç kimseye söylemediğim bir sırrımı söyledi annemle benden başka kimse bilmiyor hayatımda olan önemli şeylerin çoğunu ve şu anda hayatımda olan insanı tarif etti resmen aradaki sorunları anlattı aynı ya çok şaşırdım... bakalım daha neleri çıkacak başka giden oldumu bu bayana adı sevda