kidboo bebek uyku seti ve bebiş

cnnnn

Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2013
1
1
6
35
Denizli
mrb arkadaşlar hamileliğimin 34.haftasındayım ve bebeğimin odasını hazırlamak istiyorum.geçenlerde bi kaç mağaza dolaştım ama henüz fikir edinemedim son günlerde tv reklamlarında dönen kidboo markası var internetten baktım setin içinde halısından perdeye hersey var abajur bile koymuşlar tam bi takım almak istiyorum bu marka hakkında bilgisi olan var mı acilll yardımmm lütfen

Son düzenleme:

geçen yıl ben de internetten oğluma nevresim takımı ve önlük almıştım kidboo'dan şu anda kullanıyorum çok memnunum kumaşları kaliteli

ben de uzun araştırmalarım sonucunda bu markanın uyku setini aldım.funnababy ve kidboo arasında kaldım kalite olarak ikisi de aynı.funnababy biraz daha pahalı.daha bebişim yatmadı ama dokununca bile kalitesini anlıyorsun.%100 pamuk.yıkadım ütüledim hiçbir sorun yaşamadım.en büyük avantajı baş koruma yan korumalar yorgan nevresimi de dahil her şey fermuarlı kılıf şeklinde çıkarıp ayrı bir şekilde yıkayabiliyorsun.bu da korumaların ve yorganın yıpranmaması açısından çok önemli bence

arkadaşlar merhaba, bende kidboo nun ürünlerinden düşünüyorum. uyku setlerini baby home sitesinden piyasadan daha uyguna buldum. yanlız ürün ölçüleri ile başlıkta aynı ölçü yazmıyor. 70x130 benım yatak ölçüsü. bu setler 80x140 ölçüsünde sankı. her ikisine de uyar gıbı bişey yazıyor. henuz mobilyamda gelmedi. deneyemem. bi bilgisi olan var mı?

geçen yıl ben de internetten oğluma nevresim takımı ve önlük almıştım kidboo'dan şu anda kullanıyorum çok memnunum kumaşları kaliteli

baş ve kenar korumaları fermuarlı mı? ben de kidboo ve funna baby arasında kaldım. bu arada karacanın da 13 parça setleri var. fakat kenar koruması 40*180 1 adet veriliyor. kenar korumalarını 3 kenarı saracak şekilde mi kullanmak gerekir, yoksa baş kısmını sarması yeterli midir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…