benim merak ettiğim kendileri söyledi işe gelme diye ama henüz çıkış yapmadılar.işveren bunu kullanabilirmi işe gelmedi bende çıkardım diye.
benim merak ettiğim kendileri söyledi işe gelme diye ama henüz çıkış yapmadılar.işveren bunu kullanabilirmi işe gelmedi bende çıkardım diye.
evet imzalamadı.pazartesi gitsin ozaman.ilkkez bu şekilde işten çıktı oyuzden süreç nasıl işliyor bilmiyorKötü niyetli ise tabii ki kullanabilir. Çünkü işten ayrıldığına dair henüz bir belge imzalamamış eşiniz anladığım kadarıyla.
04 ne için oluyoraynısı arkadasımın basına da geldi bir avukatı aradık.
işvereniniz çok uyanık sanıyor kendini arayıp hemen yarın çıkışını istediğinizi söyleyin eğer vermezlerse noterden ihtar çekin demişti.
arkadasım diğer gün işe gidip konuştu çıkışını aldı.
çıkışında da işten çıkarılma kodları var ''04'' olmasına dikkat edin
sebepsiz işten çıkarılma. hak kaybına uğramamak için kıdem tazminatınızı almanız için bu madde olmalı.04 ne için oluyor
perşembe işten çıkarıldı bugun gitmedi pztesi gidip imzalasa sorun olmaz heralde.ctesi çalışmıyorlar04 ne için oluyor
merhaba arkadaşlar dün eşimin işten çıkarıldığını yazmıştım.bugün için işveren işe gelmesende olur demiş.işten çıkarıldı fakat yazılı bir şey yok.bildiğim kadarıyla 2 gün işe devam etmeyeni işveren işten çıkarabiliyor.patronu bu durumu kullanabilirmi.eşim ilkkez işten çıkarıldığı için pek bilmiyor bu durumları.nekadar süre içinde iş çıkısını imzalayıp tazminatını almalı.bilenler yardımcı olursa çok sevinirim
evet imzalamadı.pazartesi gitsin ozaman.ilkkez bu şekilde işten çıktı oyuzden süreç nasıl işliyor bilmiyor
dediğim gibi perşembe işteydi bugun gitmedi.pztesi çıkış imzalanırmı.İşveren işine son veriyorum deyip çıkış evrağını o an imzalatmalıydı eşinize 1 kere işten çıkarıldım patronum el yazım ile hangi tarihte işe başladığımı hangi tarihte çıkarıldığımı yazmamı istemişti çıkarıldığım gün bende yazıp verdim ihbar ve kıdem tazminatımı alıp evime gittim
not:yaklaşık 10 yıllık muhasebe mesleğindeyim
bilemiyorum bu konu biraz muallak. neden bugün gidip halletmedi kaçta kapanıyor iş yeri?perşembe işten çıkarıldı bugun gitmedi pztesi gidip imzalasa sorun olmaz heralde.ctesi çalışmıyorlar
6bilemiyorum bu konu biraz muallak. neden bugün gidip halletmedi kaçta kapanıyor iş yeri?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?