Doğuma Hazırlık Kıdemli Hamile Arkadaşlarım Bi Bakar Mısınız ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

hly7

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2010
4.307
2
0
İstanbul
hanımlar bu arabayı almak istiyorum..acaba kullanan , memnun kalan , tavsiye eden var mı ?

önerilerinizi bekliyorum,teşekkür ederim ..

bu arada yazmayı unutmuşum..markası kraft rapid jogger..

Eklentiler

• $Brapidkirmizituruncu.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 55
Son düzenleme:
oto koltuğyla kullanacaksan 2 parça şekilde çok kullanışlı

oto koltuğyla kullanacaksan 2 parça şekilde çok kullanışlı

evet oto koltuğuyla beraber almayı düşünüyorum...siz kullandınız mı veya kullanıyor musunuz ? bi eksi yönü var mı? bilgi verdiğiniz için teşekkürler :)

aşk olsun ama yaaa o kadar da afilli başlık attım size yine de bakmıyosunuz bana

Ya kusura bakma takip edemedim. Ben kullanamdım çünkü çocuk arabasıda yaşadığım yerde pek ihtiyaç duyulmuyor. heryere arabayla gidiliyor. sadece bebek arabasını çocuğunuz oturmayı öğrenince kullanırsınız. Çünkü oturma poziyonunda araba. yani oturma kısmı daha uzun olan klasik bebek arabaları gibi değil. İLk 6 ayda oto koltuğuyla rahat kullanamabilirsiniz. bebek arabasını çok kullanacaksanız arkası tamamen yatanları tercih edin. Yani arkası dümdüz olsun. Aksi takdirde bebekler rahat edemiyor. Zaten 1 yaştan sonra baston bebek arabası kullanıyor. Google a " doğru bebek arabası nasıl olmalı" diye yazıp çıkan başlıklara göz atarsanız daha güzle olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…