kikolu hamile kalan bayanlar kaç kiloda hamile kaldınız?

inş bende çok almamda. işte her bünyede bir olmuyo canımmmm. bu arada ank neresinden

yalnız sadece kilo değil stres üzüntüde şekeri arttırıyor.ve benim 7. ayıma kadar hatta hala çok bunalımlı dönemlerim oldu ailesel işsel falan.bide he kiloluda olacak diye bişey yok ama olma riski artıyor.tamamen bünyenle alakalı.benim ailemde şeker var.bende yoktu.çok aşırı dikkat etmedim kiloma.ama salmadımda.o bunalımlarımda kilo alamadım zaten.hatta eşime hep söyleniyorum ilk 3 ay yemek kokus midemi bulandırıyordu yaptığım yemeği yiyemiyordum o yüzden 1-2 kere açım diye ağladığımı biliyorum.ilk 3,5 ayda 2 kilo vermiştim.sonradan toparladım kendimi.

Doğru çok haklısın canım, ama çok şükür bütün olumsuzluklara rağmen bugunlere gelmişsin ya o yeter. hayırlısı ile de sağlıkla kucağına alacaksın bebeğini. Herşey gönlünce olsun :)

Bakma ben de aynı riskleri taşıyorum. Ailemde şeker var, anneanne babaanne dedeler şeker hastası idi, anneme de yeni şeker teşhisi kondu. Keza kilodan dolayı bende de insülin direnci vardı üstüne üstlük inanılmaz stresli bir iş hayatım var. Ama tabiki ben elimden geleni yapayım hiç olmazsa 7'li rakamlara inip hamile kalayım ki kendi adıma riskimi bir nebze olsun düşüreyim istiyorum. Hele hele sizi duyduktan sonra bunu yapmak şart oldu. Temennim ben şanslı tarafta olup bu sıkıntıları yaşamam inşallah.

canımm bızım ailede de şeker hastası çok doktor bana senın kesın şekerın çıkar dedı normalde 50 cc den yapılan şeker testınde bende 100 cc le yaptı ilk testımı ama hiç bişey çıkmadı. tabıkıı tedbırlı olmak guzel. bende ilk aylarımda 4 kılo vermıştım.

Ne güzel sen şanslılardan birisin demek ki, hoş hep neye güveniyorum biliyomusun. 112 kiloluk halimle bile insülin direncim doğal olarak vardı tabi ama bana da o zaman doktorum 75 lik ya da 100 lüktü tam hatırlamıyorum şeker testi yapmıstı ve şekerim çıkmamıştı. Şİmdi de diyorum ben o kiloları kaldırdıysam 7'li kilolara düşüp hamile kalıp üstüne de ideal kiloları alıp hamileliğimi geçirirsem bir sorun çıkmaz. Neyse iyi düşüneyim iyi olsun :)

Senin kısmetse ne zaman doğum?

canımm bende dıkımevınde oturuyorum iş yerım havaalanının oralarda uzak anlayacagın

benim de havaalanının oralarda müşterilerim var. Ne firması (adını sölemek istemezsen ne iş yaptığını söle anlarım ben eğer benimkilerden biri ise:))

canımm benım martta doğumum az kaldı anlayacagın. buuyuk bı mobılya fabrıkasındayım canıııımmmm muhasebesıne bakıyorum

canımm benım martta doğumum az kaldı anlayacagın. buuyuk bı mobılya fabrıkasındayım canıııımmmm muhasebesıne bakıyorum

Anladım canım bende denetim firmasında müdürüm, yani benim müşterim olsaydı seninle direkt muhatap olmus olurdum bugüne kadar

bu topikde okumuşsunuzdur belki martta aşılama yapılıcak tı çok şükür gerek kalmadı hamileyim. rahim filmi totomi bende de tututu ilk ay hemen oldu. 92 kiloyum bakalım ne olucak

bu topikde okumuşsunuzdur belki martta aşılama yapılıcak tı çok şükür gerek kalmadı hamileyim. rahim filmi totomi bende de tututu ilk ay hemen oldu. 92 kiloyum bakalım ne olucak

meraba cnm 2009 daki yazılarınıda okudum.ilk bebeğini isterken mi yazmıstın eşinde varikosel varmıs sanırım benm de eşim pazartesi amleiyat oldu bana bilgi vereblr misin cnm nasıl oldu tedavi süren felan

meraba cnm 2009 daki yazılarınıda okudum.ilk bebeğini isterken mi yazmıstın eşinde varikosel varmıs sanırım benm de eşim pazartesi amleiyat oldu bana bilgi vereblr misin cnm nasıl oldu tedavi süren felan

evet kızım 2009 doğumlu. eşimde varikosel var ama maalesef ameliyat olmuyo.o yüzden hep çok zor hamile kalıyorum kızıma 1 senede şimdi ise 2 senede ancak kalabildim. ama varikoselden ameliyat olan çok yakın arkadaşımın eşi var. onlarında 5 sene olmadı eşi ameliyat oldu ve 6 ay sonra hamile kaldı. inşallah seninde kısa zamanda olur endişe etme sana gerekn titkikler yapıldımı

evet canım benim bi tek rahim filmi yapılmadı gei kjalan herşey normal ilgilenip cevap verdiğin için çok teşekkür ederim inşallah olur benimde Allah dan eşim sorun cıkarmadı ve oldu...tevekkül ettim artık gerisi allahdan

bu arada arkadaşım da sorun yokdu herşeyi normaldi eşi varikosel ameliyatını oldukdan sonra dru rahim filmi istemiş ve filmden 1 ay sonra hamile kaldı o da hikmet ya bu rahim filminde yada ameliyatta ama bana etki eden kesinlikle film.

Tebrik ederim ne güzel bir haber.Darısı bizim başımıza.Bu ay ilk defa ciddi ciddi istiyoruz artık.İnşalla hayırlısıyla olur

abla rahim filmi çektirsem mi o zamn beklesemmi bu arada ben 20 eşim 29 yasında

Eveet,
ben de kilolu hamile kalanlar topiğine yazı yazabilecek durumdayım.İlk bebeğimi 12 kilo alarak doğurmuştum.57 ile başladım 69 ile bitirdim. O 12 kilonun ilk ayda 9 kilosu gitti derken emzirme süresince tekrar 9 kilo aldım.Yani şu anda ilk doğumumu yaptığım günki kilomdayım.
Şimdi 68 kiloyla hamile kaldım. Bu da demek oluyor ki ben 9 ay sonunda 80 kiloluk bir top olacağım. Doktoruma kilolu hamile kaldığımı söylediğimde "tamam o zaman 11-12 kiloyla gideriz doğuma" dedi. Delimidir nedir. Benim kafamdan geçen 8 kilo almak....
Bu arada boyum 1.65

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…