kikolu hamile kalan bayanlar kaç kiloda hamile kaldınız?

bu tpicin fikir anası olarak:))))))))))))))))))))))))))))))))) aytanem iiiiiiiiiiiiiiiiiii tpicinnnn ton ton anası ilan ediyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmm:))))))))konu kapanmıştır...)

caım normal yoolllardan hamile kaldın dımı hadi bizeee tüyo verrrr sen tontiş annesinnnnnnn anneeeeeeeee:))))))))))))))

evet canim normal yollardan hamile kaldim hemde birkerekte oldu :) biz benim yumurtlamama yakin o isi yaptik yani ve birkerekte tuttu. Sansmi desem, kadermi.
Siz nezamandan beri bebis istiyorsunuz?

evet canim normal yollardan hamile kaldim hemde birkerekte oldu :) biz benim yumurtlamama yakin o isi yaptik yani ve birkerekte tuttu. Sansmi desem, kadermi.

ben 5 aydır evliyim 5 aydırdaaa bebeğimi bekliyorummmm:)))))umutluyum gelecek inşşşşş:))

anaaaaammmmmmmmm sende mi bi kerede tutturanlardansın yaaaaay bızde ıs yok cıddenama bugun yarın yımırtlıycam ben bu seferde tutmazsa bnm herıfı fena paralycam

ben 5 aydır evliyim 5 aydırdaaa bebeğimi bekliyorummmm:)))))umutluyum gelecek inşşşşş:))

canim olur Insallah, daha taze evlisin. Hem sakin stres yapma, insan birseyin üstüne fazla düserse tam tersi oluyor. Allah nezaman nasip görürse olur elbette.

anaaaaammmmmmmmm sende mi bi kerede tutturanlardansın yaaaaay bızde ıs yok cıddenama bugun yarın yımırtlıycam ben bu seferde tutmazsa bnm herıfı fena paralycam

Canim sunuda ekleyeyim biz esimle 9 yildir evliyiz. Uzun süre cocuk istemedik. Sonra tam istemeye basladik ilki düstü, 2. bos gebelikti. Bu 3üncü denemede olursa olur, olmazsa Allah büyük dedik ve gercekten oldu.

zormus yaa...allah guzel kızını bagıslasın sana:)tepkım sana deıldı yanlıs anlama dun bı arkadasımla karsılastık 2 ay arayla evlenmıstık oda korunmayı bıraktıgı ılk ılıskıde hamıle kalmıs...kuzenınlede 2 ay arayla evlenmıstık oda 2 kez hamıle kaldı..gercı dustu onun bebıslerı amayaani herkes ustume kalıyo ona bozuluyomhaa unutmadan gorumcemde hamıle suan...bildiğin yarısıoduk onunladaacaip hava atıyo sımdı bana

Amin canim saol, benim bir Oglusum oldu )
Anliyorum seni cicim. Bendede öyleydi. Benden sonra evlenenlerin cocuklari oluyordu ve ister istemez, ilk zamanlari cocuk düsünmesemde, hem üzülüyordum hemde sinir oluyordum gicik gicik soru sorup havalaniyorlardiya. Sonra kendimce bosveer dedim hic stres yapmadim, kimseyi kafaya takmadim ve gercekten oldu. Üzme sakin kendini, baskalarinin lafina bakma. Elbet Allah gönlüne göre verecek canim

ay pardon cnm yaa karıstırdım oglusunu sana bagslasın allahister istemez kızıyo ınsan ya ama bı kalayımm bak neler yapcam ben onlara

Benim hikayemde soyle ..

+/- 85 kiloyla evlendim temmuz 2011de, subat 2012 de 102 i gordum tartida .. diyete baslamaya karar verdim .. (zaten yakin zamanda bebek dusundugumuz icin, bu kilolardan kurtulmam gerekiyordu)

diyetim adam akilli olmadi .. zarr zoorr 97-98e dusmustumki .. haziranda hamile kaldim (nisan sonu birakmistim korunmayi - bu kadar hizli olucagini hic tahmin etmemistim)

gecen ay, 6 agustosta ilk kontrolum vardi .. tekrar 102 e cikmistim .. (ama buna uzulmuyorum, 102 iyi gecmedigine sukur :) .. cunku hamile kaldigimi ogrendikten sonra ne diyet kaldi ne bisey tabiki ..:)

simdi arada bir soyle hizlica bi tartiya cikiyorum, goz ucuyla bakiyorum (herzaman tartilardan nefret etmisimdir, ve kolay kolay cikmam :) ) .. hala daha 102 civariyim .. INSALLAHHH cok fazla kilo almam hamileligim suresince yoksa hapi yuttum demektir ..

Benimde kilo problemim var.2 aylık evliyim.Ama eşim çocuk istemiyor.O yüzden bir çabamız yok.Önce 2-3 ay diyet yapıp sonra olsa daha mı iyi olur bilemiyorum ki.

bende senin gibi önce vereyim sonra hamile kalayım diyodum ama zor yani, bebiş olunca daha zorlayıcı olur yürüyüş falan başlamıştım zaten ama pek korkum yok kilolu olduğum için, eşini ikna et benim gibi, hemende bebiş çalışmalarına başlayın derim ben

maşallahın var hani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…