Boyum 1,65 canim. Yani tam bir tontisim
caım normal yoolllardan hamile kaldın dımı hadi bizeee tüyo verrrr sen tontiş annesinnnnnnn anneeeeeeeee:))))))))))))))
evet canim normal yollardan hamile kaldim hemde birkerekte oldu :) biz benim yumurtlamama yakin o isi yaptik yanive birkerekte tuttu. Sansmi desem, kadermi.
Siz nezamandan beri bebis istiyorsunuz?
anaaaaammmmmmmmm sende mi bi kerede tutturanlardansın yaaaaevet canim normal yollardan hamile kaldim hemde birkerekte oldu :) biz benim yumurtlamama yakin o isi yaptik yanive birkerekte tuttu. Sansmi desem, kadermi.
Siz nezamandan beri bebis istiyorsunuz?
ben 5 aydır evliyim 5 aydırdaaa bebeğimi bekliyorummmm:)))))umutluyum gelecek inşşşşş:))
anaaaaammmmmmmmm sende mi bi kerede tutturanlardansın yaaaaay bızde ıs yok cıdden ama bugun yarın yımırtlıycam ben bu seferde tutmazsa bnm herıfı fena paralycam
zormus yaa...allah guzel kızını bagıslasın sana:)tepkım sana deıldı yanlıs anlama dun bı arkadasımla karsılastık 2 ay arayla evlenmıstık oda korunmayı bıraktıgı ılk ılıskıde hamıle kalmıs...kuzenınlede 2 ay arayla evlenmıstık oda 2 kez hamıle kaldı..gercı dustu onun bebıslerı amacanim olur Insallah, daha taze evlisin. Hem sakin stres yapma, insan birseyin üstüne fazla düserse tam tersi oluyor. Allah nezaman nasip görürse olur elbette.
Canim sunuda ekleyeyim biz esimle 9 yildir evliyiz. Uzun süre cocuk istemedik. Sonra tam istemeye basladik ilki düstü, 2. bos gebelikti. Bu 3üncü denemede olursa olur, olmazsa Allah büyük dedik ve gercekten oldu.
zormus yaa...allah guzel kızını bagıslasın sana:)tepkım sana deıldı yanlıs anlama dun bı arkadasımla karsılastık 2 ay arayla evlenmıstık oda korunmayı bıraktıgı ılk ılıskıde hamıle kalmıs...kuzenınlede 2 ay arayla evlenmıstık oda 2 kez hamıle kaldı..gercı dustu onun bebıslerı amayaani herkes ustume kalıyo ona bozuluyom haa unutmadan gorumcemde hamıle suan...bildiğin yarısıoduk onunlada acaip hava atıyo sımdı bana
ay pardon cnm yaa karıstırdım oglusunu sana bagslasın allahAmin canim saol, benim bir Oglusum oldu)
Anliyorum seni cicim. Bendede öyleydi. Benden sonra evlenenlerin cocuklari oluyordu ve ister istemez, ilk zamanlari cocuk düsünmesemde, hem üzülüyordum hemde sinir oluyordum gicik gicik soru sorup havalaniyorlardiya. Sonra kendimce bosveer dedim hic stres yapmadim, kimseyi kafaya takmadim ve gercekten oldu. Üzme sakin kendini, baskalarinin lafina bakma. Elbet Allah gönlüne göre verecek canim
heheyyytt nurrrr gttınmı kız çarpışmaya ne çabukk
başarılaaaarrrrkız bırazdan gidiyorummmmmmmmmm 1 saat sonra brdayımmmmmmmm:)))))))))))))
hosgeldın cnmm allah bagslasınn kasımın kacnda gelıo bebiş:)kasım annesı olucam 1.63boyundayım 103 le hamıle kaldım suan 109um.hersey yolunda.
Kızlar kikolu değildeeee kilolu hamile kalan varsa aranızda boy kilo lütfennn?????????:))))
güzdüzleri zayıf hamile kalanlar takılıyo sanırım kk ya:)))
Benimde kilo problemim var.2 aylık evliyim.Ama eşim çocuk istemiyor.O yüzden bir çabamız yok.Önce 2-3 ay diyet yapıp sonra olsa daha mı iyi olur bilemiyorum ki.
ben size bir anlatayım da kilolu hamilelerin kraliçesini görün:
75 kilo evlendim.
9 aysonra 84 kilo hamile kaldım.
doğumdan 3 gün sonra 106 kiloydum :))
artık kaçla doğurdum düşünmek bile istemiyorum :))))))
doğumdan sonra 26 kilo verdim 80 kiloyum öyle duruyorum. 26 kiloyu rejim spor emzir öyle verdim hee :))
160 boy, 94.8 kilo, 7. hafta kilom 93.8 oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?