'Kılıçdaroğlu 3 bin 209 kişiyi sınavsız aldı, belgeler elimizde, imzası var'

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.826
898
'Kılıçdaroğlu 3 bin 209 kişiyi sınavsız aldı, belgeler elimizde, imzası var'
Paylaş
Paylaş

Başbakan Ahmet Davutoğlu, CHP lideri Kılıçdaroğlu zamanında SGK'ya alınan personellerle ilgili müfettiş raporları olduğunu açıkladı

- A +
TARİH13 Aralık 2014 12:06
inPaylaşın
Başbakan Ahmet Davutoğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Genel Başkanlığı döneminde kuruma 3 bin 209 kişinin sınavsız aldığını söyledi. Davutoğlu, “Sayın Kılıçdaroğlu özellikle kendi döneminde imtihansız kimsenin alınmadığı iddiasında bulundu. Bu iddiayı cevaplandırmak adına size 2 belge göstereceğim. 3209 kişi sınavsız alındı. Sınavsız personel alımı yapıldığına dair teftiş raporunda Kılıçdaroğlu'nun kendi imzası var. Bizi, iktidarlarımızı kimse özellikle bu konularda ithamda bulunamaz. Kılıçdaroğlu’nun yaptığı bu uygulamalarla onlarca yakınına verilen ihale belgeleri elimizde” dedi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Damat İbrahim Paşa Spor Salonu'nda AKP Nevşehir İl Kongresi'nde konuştu.

Davutoğlu’nun açıklamalarından satır başları şöyle:

Biz ayağa kalktık mı, herkes bize selam durur
Geçen gün Meclis’te bir tartışma oldu. Sayın Kılıçdaroğlu’na buradan soruyorum. Kılıçdaroğlu’na Mısır’ı savunuyorsanız siz de darbecisiniz dedim. Sinir uçlarına dokunduğu için hep beraber ayağa kalktılar. Sandılar ki ayağa kalkınca bizler sözümüzden döneceğiz. Biz ayağa kalktık mı herkes bize selam durur. Madem ki darbeci değilsiniz, açıkça deyin ki 27 Mayıs’a karşıyız deyin, cuntacılara karşı olduğunuzu söyleyin. Söyleyemezler… Benim babam da o sabah götürülenlerdendi. O sabah davul çalındığını anlatırdı bana. '27 Mayıs demokrasiye bir hançerdir' deyin sizi ben de alkışlayacağım. Sayın Kılıçdaroğlu darbecilerle hesaplaşacaksan önce kendi vekillerinle uğraş.

Bunu diyen CHP'li vekil darbeci değil midir?
Kılıçdaroğlu o dönemler bizi ilgilendirmez diyebilir. 27 Mayıs e-muhtırasında CHP’li yöneticiler yeni darbe olur mu diye çok beklediler. Hiç ümitlenmeyin Kılıçdaroğlu! Yanınıza kimi alırsanız alın, bu millet size bir daha iktidar yüzü göstermeyecektir. 17-25 Aralık kumpasları olmuş, daha zor şartlar yaşanıyor, Gezi olayları yaşanıyor. Bir CHP’li vekil çıkıyor. “Eskiden ihtilaller oluyordu, şimdi artık onlar da kalmadı” diyor. Bu diyen darbeci değil midir? Kılıçdaroğlu, siz ne kadar ayağa kalkarsanız kalkın, milli iradenin seçtiğine saygı göstermezsiniz sizi oturturuz.”

İhale belgeleri elimizde
Sayın Kılıçdaroğlu özellikle kendi döneminde imtihansız kimsenin alınmadığı iddiasında bulundu. Bu iddiayı cevaplandırmak adına size 2 belge göstereceğim. 3209 kişi sınavsız alındı. Sınavsız personel alımı yapıldığına dair teftiş raporunda Kılıçdaroğlu'nun kendi imzası var. Bizi, iktidarlarımızı kimse özellikle bu konularda ithamda bulunamaz. Kılıçdaroğlu’nun yaptığı bu uygulamalarla onlarca yakınına verilen ihale belgeleri elimizde. t24

Madem öyle, görelim belgeleri sayin Davutoglu, zira biz daha halen kabatas olayindan ve camide içki içildi iddiasinin videosunu bekliyoruz

Ne demeye getirmek istiyor anlamadim. Simdi sinavsiz insanlari almak yalnis mi? Eh madem öyle, siz niye yapiyorsunuz? Siz yapinca dogru, Kiliçdaroglu yapinca yalnis mi? Yoksa halen ilk okul 1 de olup "ögretmenim, ögretmenim, ilk kemal basladi" na mi getiriyorsunuz? Ilk okuldamisiniz halen sayin Davutoglu?

Partiniz adalet ve kalkinma partisi, bunun adaleti neresinde? Madem daha önceki hükümetler adaletsizdi, siz o adaleti niye geri getirmediniz?

problem ordaki zaten,bazılarıda bunlar gibi çıkıp onlar yaparken iyidi bunlar yapıncamı kötü diyor,ee bunlar peygamber ümmeti islam partisi değilmi..yakıştırıyorlarsa alkışlarım

problem ordaki zaten,bazılarıda bunlar gibi çıkıp onlar yaparken iyidi bunlar yapıncamı kötü diyor,ee bunlar peygamber ümmeti islam partisi değilmi..yakıştırıyorlarsa alkışlarım

Baska bir topictede demistim, ben müslüman olsaydim bu parti dinime karsi en büyük saygisizlik olarak kabul ederdim. Ya diyanet baskaninin bile 1 milyon tl'lik arabasi var! Birak islami, hangi dinde bunlarin yaptigini normal karsiliyor?

Bundan dolayi din ve devlet daima ayri olmasi lazim. Bir partinin bu kadar güç sahibi olmasi daima önlenmeli.

mesele onlar yaptı bizde yapıyoruz dediği değilde mesele sanki chp döneminde yapılmamış gibi KK nın gelip millete bu bu böyle yaptı diye şikayet etmesi.Bu millet gerizekalı mı da chp döneminde varolan yolsuzlukları unutacak bilmeyecek KK ya inanacak.Arınç ın dediği kısmi olarakta doğru iki gün konuşurlar üçüncü gün unuturlar söylemi.Doğru çünkü SSK daki zamanında KK nın yolsuzlukları unutuldu chp tarafından da gelip laf atıyor.Hey Allahım kendileri söyleyip kendileri oynuyor. Saçma sapan..Chp zamanındaki yolsuzluklarda da bu kadar ses çıkaran olmuş muydu acaba onu da merak ediyorum.Bizim millette ikili oynuyor çoğu zaman.Olan garibana oluyor.

biraz önce sohebette onu konuştuk arkadaşlarla..diyanet başkanı halka örnek insan olmak zorunda dinin temsilcisi..yakışma meselesi değil mesele..zaten insanlar yeterince dejenere ve özenti içinde fakir fukarada özenti içinde..diyanet işleri başkanıda lüx peşinde koşarsa vay halimize:)

şu an ki yolsuzluklar için ne diyorsun peki..

Birde Cıkmış Sayın Cumhurbaşkanı "İtibarda Tasarruf olmaz "diyor..
Madem o kadar müslümansınız efendim Örnek olarak Efendimizin sünnetlerini goreceksin.. Bir takım kıyafeti gece yıkayıp ertesi gün giyen ümmetin efendisi neredeee... 150 odalı KaraSarayın Maliki Nerede..

RTE nin hanımının sadecebir eşarbı lois vitton T ürk malı değil ve fiyatı 550 lira
RTEnin saatinin markası 5 eurodan satılıyormuş...http://www.turkish-media.com/forum/topic/53051-erdoganlarin-tercihi-unlu-luks-markalar/
Erdoğanlar'ın tercihi ünlü lüks markalar...

İZMİR'deki açılışlara, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'ın, giysi ve aksesuarlarında dünyaca ünlü lüks markalarını tercih etmeleri damgasını vurdu. Özellikle Başbakan Erdoğan'ın kolundaki, bugüne kadar 25 adet üretildiği belirtilen, ‘Ulysse Nardin’ marka özel saat dikkat çekti

CESUR SERT / DHA

Emine Erdoğan'ın, İzmir'de İl Başkanlığı tarafından düzenlenen teşkilat yemeğine ‘Louis Vuitton’ marka kıyafetiyle katılmasının ardından, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın da İsviçre'nin ünlü ‘Ulysse Nardin’ marka saatlerinin ‘Özel Serisi’nden, bugüne kadar sadece 25 adet üretildiği belirtilen ‘1846 Nina’ modelini takması dikkat çekti. Titanyumdan yapılmış, siyah deri kayışı, siyah renkli kadranı, safir kristal kaplama camı, 200 metre derinliğe kadar su geçirmez özelliğe sahip saatin set halinde satıldığı biliniyor. Üç saatten oluşan ve sadece 25 adet üretilen özel setin özelliğinin, ABD'nin süper güç olmasının başlangıcı olarak kabul edilen, ünlü kaşif Christof Colomb'un yeni kıtayı keşfe giderken kullandığı üç gemi olan Nina, Pinta, Santa Maria adlarını taşımaları olduğu belirtildi.

Daha önce Franck Müler marka saat kullanan Recep Tayyip Erdoğan'ın saatlere düşkün olduğu gözleniyor. Ulysse Nardin marka saatleri İspanya Kralı Juan Carlos, Rusya Devlet Başkanı Viladimir Putin gibi ünlü isimler de tercih ediyor. En ucuzu 5 bin Euro olan Ulysse Nardin markaların Başbakan'ın taktığı modelinin fiyatı ise, ‘Özel yapım’ olması nedeniyle belli değil.

EMİNE ERDOĞAN'IN TERCİHİ VUITTON

Balçova Prenses Otel'de dün akşam AKP İzmir il teşkilatının düzenlediği yemeğe katılan Emine Erdoğan, bej ve kahverengi renklerden oluşan Fransızların dünyaca ünlü markası, 152 yılı geride bırakan Louis Vuitton kıyafetiyle ilgi odağı oldu.

Emine Erdoğan'ın kahverengi türbanındaki 'Louis Vuitton' yazısı da dikkat çekti. İpek eşarbın fiyatının yaklaşık 550 YTL olduğu öğrenildi.

Kıyafetleri ile zaman zaman eleştirilere uğrayan Emine Erdoğan'ın özel tasarım pahalı döpiyes takımı, yüzük, saat ve çantası ile oldukça uyumluydu.

sadece petrol zenginlerin alışveriş yapmak için kapatabilceyi mağzaları kapattırıyormuş alıveriş için

Emine Erdoğan,bakınız nereyi kapatmış!
Hani şu parası olmadığı için çocuklarını burs ya da dost desteği ile okutan,oğlu çürük raporlu,
Kasımpaşalı muhterem Başbakan"ın eşi hanımefendiden bahsetmişler.

Bizim gariban vatandaş ta kömür alacam diye kuyruklarda bekleşip durur.
Ya ekonomi?
Hak getire.

Ekonomistler hep öyle diyor tabii ki yalan demiyorlarsa.
Bakalım şimdi yazıya neler söylemişler....
-----------
İngiliz kökenli moda merkezi Harvey Nichols, 2006 yılında İngiltere"den sonra Türkiye"de de bir mağaza açtı.

Mağaza, lüks alışveriş merkezi Kanyon"da bulunuyor...
Net 8 bin metrekare kapalı alana sahip. İsterseniz siz buna 80 adet 100 metrekarelik daire" de diyebilirsiniz.
Üç katlı mağaza için 13 milyon dolar harcandı.
300 kişi çalışıyor.

300"den fazla marka ve 150 bin çeşit ürün yer alıyor.
En pahalı ürün 14 bin dolara satılan Bottega Veneta marka çanta.
En ucuz ürün ise 20 dolara çorap.
Günlük cirosu yaklaşık 120 bin dolar.

Birinci katında "klasik şıklığın duayeni"Giorgio Armani, "Holywood yıldızlarının ayaklarında
devleşen" ayakkabı markası Salvatore Ferragamo,"deri çantada dünyanın bir numarası" Loewe,
"kişisel bakımı bir ritüele dönüştüren" Kuaför Ata bulunuyor... Ayrıca bir de "Juice Bar..."

İkinci katta, "kişiye özel alışveriş hizmeti"veriliyor. Geniş ve rahat oturma grubu, aynalarla kaplı
duvarlar, yiyecek-içecek servisi ve emre amade satış elemanları... Chanel, Jo Malone, Lanvin, Pierre Hardy,Camilla Skovgarda gibi markalar da cabası.

Üçüncü katta yine dünyanın en pahalı markaları ve bir de "Gurme Market..."
--------
Gelelim bir "reklam yazarı" gibi bu mağazadan söz etmemin nedenine:

Böyle bir mağazayı sırf "rahat alışveriş edebilmek" için kim kapatır?
Dubai Şeyhi... Evet!
Suudi Kralı... Evet!
Dünyanın en zengin adamlarından Bill Gates... Evet...

Peki; Türkiye"den kim kapatabilir?
Belki kapatabilecek başka birileri de vardır ama dün öğrendik ki bugüne kadar bunu yapan tek kişi,Başbakan Erdoğan"ın eşi Emine Erdoğan olmuş...

Emine Hanım her ayın belli günlerinde...
Dikkat edin,"bir kez" değil...

Her ayın belli günlerinde birkaç yakın arkadaşıyla akşam saatlerinde Kanyon"a gelir ve garajdan özel bir asansörle bu mağazaya çıkarmış...

O sırada da mağazaya başka hiçbir müşteri alınmazmış!
Sonra da Hanımefendi"nin canı bazen film seyretmek istermiş... O zaman da mağazadan Kanyon"un konforlu sinema salonlarından birine geçermiş arkadaşlarıyla...
Tahmin edebileceğiniz gibi o salon da halka kapatılırmış!
-------
Başbakan"ın maaşı aşağı yukarı 12 bin YTL,bu mağazadaki bir çantanın fiyatı bile çok daha pahalı...

Demek ki Başbakan, "Maaşımla geçinmekte sıkıntı çekiyorum" derken, Emine Hanım"ın bu
"lüks merakı"nı anlatmaya çalışıyormuş aslında!

Allah"tan çocuklarının düğününde"yakınları"çok takı taktılar da,oğullarını-kızları nı "bursla" okutmak zorunda kalan bu ailenin "hanımefendisi" artık mağaza kapatabilir hale geldi!
-------
Dün bu konudan söz ettiğim bazı arkadaşlar, "Ne o,kıskandın mı?" diye sordu.
Hayır kıskanmadım... Böyle "zengin ve güçlü"bir Başbakanımız olduğu için gurur duydum...
Siz de kıskanmayın ne olur!
Çalışın, sizin de olur!
Mustafa Mutlu (vatan)

Bunlar kendi yaptıklarına bahane arıyorlar gerekçe arıyorlar,

hani arınç diyor ya bizden önceki vekillerin villaları var bizim niye olmasın o hesap işte

o yaptıysa bizde yaparız diyor yaptıklarını normalleştirmeye çalışıyorlar çok çocukça.

bütün suçlular yolsuzluk yapanlar cezasını çeksin benim için akplilermiş,chplilermiş farketmez.

Bu adamlarin hicbirini sevmiyorum hele de kilicdaroglunu
Atam'ın kemikleri sizliyordur.

ELHAMDÜLİLLAH müslümanım erdoğan ve akepe'nin dinime saygısızlıklarını kaldıramıyorum.yaptıklarını görmek,konuşmalarını dinlemek istemiyorum.artık midem kaldırmıyor.halkla resmen dalga geçiyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…