onlar aldı diye bizde alıyoruz ne var bunda diyorlarda..herkes onlar gibi Müslümanızda Müslümanız demiyor:)Herkesi kendileri gibi sanıyorlar tövbe ya rabbim yaa ..
Kendilerini masum cıkarma arayısındalar..onlar aldı diye bizde alıyoruz ne var bunda diyorlarda..herkes onlar gibi Müslümanızda Müslümanız demiyor:)
problem ordaki zaten,bazılarıda bunlar gibi çıkıp onlar yaparken iyidi bunlar yapıncamı kötü diyor,ee bunlar peygamber ümmeti islam partisi değilmi..yakıştırıyorlarsa alkışlarımMadem öyle, görelim belgeleri sayin Davutoglu, zira biz daha halen kabatas olayindan ve camide içki içildi iddiasinin videosunu bekliyoruz
Ne demeye getirmek istiyor anlamadim. Simdi sinavsiz insanlari almak yalnis mi? Eh madem öyle, siz niye yapiyorsunuz? Siz yapinca dogru, Kiliçdaroglu yapinca yalnis mi? Yoksa halen ilk okul 1 de olup "ögretmenim, ögretmenim, ilk kemal basladi" na mi getiriyorsunuz? Ilk okuldamisiniz halen sayin Davutoglu?
Partiniz adalet ve kalkinma partisi, bunun adaleti neresinde? Madem daha önceki hükümetler adaletsizdi, siz o adaleti niye geri getirmediniz?
problem ordaki zaten,bazılarıda bunlar gibi çıkıp onlar yaparken iyidi bunlar yapıncamı kötü diyor,ee bunlar peygamber ümmeti islam partisi değilmi..yakıştırıyorlarsa alkışlarım
biraz önce sohebette onu konuştuk arkadaşlarla..diyanet başkanı halka örnek insan olmak zorunda dinin temsilcisi..yakışma meselesi değil mesele..zaten insanlar yeterince dejenere ve özenti içinde fakir fukarada özenti içinde..diyanet işleri başkanıda lüx peşinde koşarsa vay halimize:)Baska bir topictede demistim, ben müslüman olsaydim bu parti dinime karsi en büyük saygisizlik olarak kabul ederdim. Ya diyanet baskaninin bile 1 milyon tl'lik arabasi var! Birak islami, hangi dinde bunlarin yaptigini normal karsiliyor?
Bundan dolayi din ve devlet daima ayri olmasi lazim. Bir partinin bu kadar güç sahibi olmasi daima önlenmeli.
şu an ki yolsuzluklar için ne diyorsun peki..mesele onlar yaptı bizde yapıyoruz dediği değilde mesele sanki chp döneminde yapılmamış gibi KK nın gelip millete bu bu böyle yaptı diye şikayet etmesi.Bu millet gerizekalı mı da chp döneminde varolan yolsuzlukları unutacak bilmeyecek KK ya inanacak.Arınç ın dediği kısmi olarakta doğru iki gün konuşurlar üçüncü gün unuturlar söylemi.Doğru çünkü SSK daki zamanında KK nın yolsuzlukları unutuldu chp tarafından da gelip laf atıyor.Hey Allahım kendileri söyleyip kendileri oynuyor. Saçma sapan..Chp zamanındaki yolsuzluklarda da bu kadar ses çıkaran olmuş muydu acaba onu da merak ediyorum.Bizim millette ikili oynuyor çoğu zaman.Olan garibana oluyor.
''Beşer zulmeder,kader adalet eder'' diyorum..şu an ki yolsuzluklar için ne diyorsun peki..
RTE nin hanımının sadecebir eşarbı lois vitton T ürk malı değil ve fiyatı 550 liraBirde Cıkmış Sayın Cumhurbaşkanı "İtibarda Tasarruf olmaz "diyor..
Madem o kadar müslümansınız efendim Örnek olarak Efendimizin sünnetlerini goreceksin.. Bir takım kıyafeti gece yıkayıp ertesi gün giyen ümmetin efendisi neredeee... 150 odalı KaraSarayın Maliki Nerede..
ELHAMDÜLİLLAH müslümanım erdoğan ve akepe'nin dinime saygısızlıklarını kaldıramıyorum.yaptıklarını görmek,konuşmalarını dinlemek istemiyorum.artık midem kaldırmıyor.halkla resmen dalga geçiyorlar.Baska bir topictede demistim, ben müslüman olsaydim bu parti dinime karsi en büyük saygisizlik olarak kabul ederdim. Ya diyanet baskaninin bile 1 milyon tl'lik arabasi var! Birak islami, hangi dinde bunlarin yaptigini normal karsiliyor?
Bundan dolayi din ve devlet daima ayri olmasi lazim. Bir partinin bu kadar güç sahibi olmasi daima önlenmeli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?