Ben sizi uyariyorum. Yolsuzluk yolsuzluk diye kutsal değerleri yerle bir edemezsiniz. O zaman siz Olloh Olloh diye birinden bahsediyorsunuz.. Ben öyle birini tanimiyorum.
Hadi CHP'nin yolsuzluklarina da savaş açın bakalim...
Kolay gelsin...
AKP olunca burda kan gövdeyi götürür ama nedense CHP olunca ses çıkmaz. O da ilginç. ..
Tum diger kutsal degerleri tamamlamis gibi konusup kucuk bir ayrintiya takili kalmak.Tebrikler kazandiniz :) Kutsal degerlere en cok siz Allahi buyuk harf yazarak veriyorsunuz.Rahat ve derin bir nefes alabilirsiniz.Cayir.cayir yanacagiz boyle dedik diye:)) Rabbimmmm.Ayy 4 m ile yazdimm.Bisey olur mu acaba?
Ayrica yine ayni seyi yapiyosun.Gidip siz ugrasin diyosun.
Sen herhalde Aym et akp ile yolsuzluk qheyfii diyorsun ?Chp de yapti yorumlarini begenmekte bonusu oluyor zannimca.
Neyse iyi pazarlar Bilgece.Banlanmak istemeyiz karsilikli degil mi su gereksiz ayrinti bir muhabbetle.Sana sefaile canim.Son yorumu sen yazabilirsin
yoo hepsi konuşuyor..peygamber ümmeti partimi diyorsunuz hala27. Sure (Neml Suresi), 85. Ayet
Zulümlerinden dolayı sözü edilen azap tepelerine iner de artık konuşamazlar.
mesele onlar yaptı bizde yapıyoruz dediği değilde mesele sanki chp döneminde yapılmamış gibi KK nın gelip millete bu bu böyle yaptı diye şikayet etmesi.Bu millet gerizekalı mı da chp döneminde varolan yolsuzlukları unutacak bilmeyecek KK ya inanacak.Arınç ın dediği kısmi olarakta doğru iki gün konuşurlar üçüncü gün unuturlar söylemi.Doğru çünkü SSK daki zamanında KK nın yolsuzlukları unutuldu chp tarafından da gelip laf atıyor.Hey Allahım kendileri söyleyip kendileri oynuyor. Saçma sapan..Chp zamanındaki yolsuzluklarda da bu kadar ses çıkaran olmuş muydu acaba onu da merak ediyorum.Bizim millette ikili oynuyor çoğu zaman.Olan garibana oluyor.
Baska bir topictede demistim, ben müslüman olsaydim bu parti dinime karsi en büyük saygisizlik olarak kabul ederdim. Ya diyanet baskaninin bile 1 milyon tl'lik arabasi var! Birak islami, hangi dinde bunlarin yaptigini normal karsiliyor?
Bundan dolayi din ve devlet daima ayri olmasi lazim. Bir partinin bu kadar güç sahibi olmasi daima önlenmeli.
sadece siyasetçilermi. bknz kk daki bazı yorumlar :)Ele verir öğüdü kendi keser söğüdü.
rakibinin 30 yıl önce ki açığını bulup, elinde ne idüğü belirsiz kağıtları sallayarak sevindirik olan siyasetçiler bir bizde yemin ederim. Bu insanlar ülke yönetiyorlar.
Makamlarında trilyonları götürenler böyle utanmadan konuşabiliyor işte.
Şakacılık diz boyu.
sadece siyasetçilermi. bknz kk daki bazı yorumlar :)
Cık cık cık!!!....Yakıştıramadım sana bunu aptalaşık.Sen ki bu siyaset arenasında rüzgar gibi esen fikirlerini korkusuz cengaver(!) edasıyla ortaya döken değil miydin yahu? Ben mi karıştırdım.Bak yazdığın yorumun sorusu bende değiL Mune ablada.Hayırdır onu alıntılamaya gözün yemedi de beni mi ortaya çıkardın?Yazdığın yorumla benim yorumun alakası yok insan evladı! Katre sana söylüyorum Mune sen anla hesabımı yaptın? Mune abla bilgili,nazik,sevecen insandır bilmediğin şeyleri sorarsan üslubunca, sana da öğretir. Korkma ondan bu kadar yavrucum..
Bu arada sen çoğu zaman konuyu sallayıp üyelerin şahsi fikirleri üzerinden polemik çıkaran ve bundan zevk alan bir üyesin. Bak yine aynısını yaptın.Zorlama seninle polemiğe girmem ben.Akıllı uslu sakin bir üyeyimdir.Tarzın tarzım değil bebeğim.Hadi şimdi başka kapıya benden sana yol yok. Eyvallah..
Sok icerisindeyim gercekten. Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmak yasaklanmali. Sonra ortaya boyle trajikomik seyler cikiyor.Yazdiginiz sey kendi kendini rezil ediyor zaten.
Mune'un benimle ayni seyi vurguladigini bile anlamamissiniz.
Uslubunuzla ilgili soyleyecek bir sey bulamiyorum, zira yanlis bilgiyle yorum yaptiginiz belirtilince cok sinirlenmissiniz.
Hos goruyorum.
Sok icerisindeyim gercekten. Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmak yasaklanmali. Sonra ortaya boyle trajikomik seyler cikiyor.
Burada cumlede anlam paragraf cozme dersleri vermeye baslamak lazım
mesele onlar yaptı bizde yapıyoruz dediği değilde mesele sanki chp döneminde yapılmamış gibi KK nın gelip millete bu bu böyle yaptı diye şikayet etmesi..
Ben sizi uyariyorum. Yolsuzluk yolsuzluk diye kutsal değerleri yerle bir edemezsiniz. O zaman siz Olloh Olloh diye birinden bahsediyorsunuz.. Ben öyle birini tanimiyorum.
Hadi CHP'nin yolsuzluklarina da savaş açın bakalim...
Kolay gelsin...
AKP olunca burda kan gövdeyi götürür ama nedense CHP olunca ses çıkmaz. O da ilginç. ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?