'Kılıçdaroğlu 3 bin 209 kişiyi sınavsız aldı, belgeler elimizde, imzası var'

sanki ........ yarıştırıyorlar tövbe tövbe

bak o benden daha çok yolsuzluk yaptı gördünüz mü heee

Kılıçdaroglu'nun da farklı oldugunu düşünmüyordum zaten. Hepsi aynı. Şu İlhami Yıldırım da her kimse, sinir oldum o söyledigine. Devlet bunun malı sanki.

Bırakın CHP zamanındaki yolsuzlukların farkında olmayı, siz CHP'nin ne zaman iktidar olduğundan haberdar değilsiniz daha.

Ses çıkaranları merak etmeyi bırakın, önce kendi siyaset tarihinizi öğrenin.

27. Sure (Neml Suresi), 85. Ayet
Zulümlerinden dolayı sözü edilen azap tepelerine iner de artık konuşamazlar.

Lütfen sorduğum soru üzerinden birbirinize laf söylemeyin, ben aslında soruyu ciddi ciddi sordum, baktım ne zaman iktidar olmuş diye çünkü ben çocukken ülkeyi asker yönetiyordu, reşit olup oy verecek yaşa geldiğimde de CHP'nin esamesi bile okunmuyor, ANAP rüzgarı esiyordu. Arada kaçırdığım unuttuğum bir dönem mi var diye düşündüğümden sordum, CHP'nin 1949 sonrası hiç iktidar olmadığını öğrendim, 1949 beni bırakın annem bile doğmamıştı.

Bunca yolsuzluk hırsızlık görmemişler gibi saray yaptırmalar, uçak, diyanet başkanına mercedes almalar, ölen madenciler, madencinin babasının delik ayakkabısını falan gördünüz değil mi gördünüz?

Bunları bilip görüp, bu haksızlıklara şahit olup, ayakkabı kutularını görüp, dilinize dolaya dolaya K.K, SSK falan diye dolayabilmek?????????????

Milletin malının hakkının canının bu kadar yağmalanması size nasıl normal geliyor?

Ben de normal görmek istiyorum lütfen bana bunun yolunu anlatır mısınız?

Normal görmek istiyorum fakat mantığım isyan ediyor. O sussa, ar damarım var.

Siz nasıl normal görebiliyor, bu kıyaslamalarla nasıl rahatlatıyorsunuz kendinizi lütfen bize de öğretir misiniz?

chp de yapmıştır mhp de akp de
hepsi eş dost akrabasını torpille bir yerlere getirmiş
devletin başında ki adamları geçtim herkes tanıdığına hizmet ediyor
bankaya gidersin tanıdığın varsa hop hemen sana sıra verir beklemeden işini halledersin
her yerde her durumda insan eşini akrabasını dostunu kayırıyor , bu bir gerçek maalesef

Gecen Fox Tv haber spikeri 'ki iktidara karsidir' bu torpil isi için dedi ki. "Allah askina 92 de ben de torpille geldim ama referans diyoruz işte simdi dogruya dogru" dedi. . Yani AKP'ye belgeyi görelim diyenler neden isin icinde CHP olunca yine AKP'yi sucluyorlar? Cok ilgincsiniz..

Ayrica bazi konularda gördüm ki AKP nefreti, Allah lafzina da yansimis. Çünkü bir çok yerde gordum -ki ozellikle de siyasette-. Allah Allah yerine "Olloh Ollohhh ve Alla Alla ''diyeni .
Rica ederim Allah ismini güzel telaffuz ediniz..
Unutmayin, Bu iktidardan önce de Allah vardı... !!!!

Evet haklısınız maalesef her dönem olmuştur, Chp zamanında da olmuştur belki ama o dönemi bizler bilemeyiz zira 1949'dan sonra Chp hiç iktidar olmamış, hatta 1980'de parti kapatılmış ve 1992 yılına kadar kapalı kalmış, şunu da hatırlatayım, birçok siyasi 1983'te seçimi Anap kazanana kadar siyasi yasaklıydılar, rahmetli Turgut Özal iktidar olduktan sonra 80 darbesiyle siyasi yasak getirilen kişilere af geldi. Yani biz Shp, Dyp, Dsp, Rp, Anap gibi partilerin hükümet kurduğu dönemleri bilebilir, onları konuşabiliriz ancak, 1923-1949 döneminde ne gibi torpiller olmuş bilemeyiz.

Kılıçdaroğlu birşeyler yapmışsa, particilik zamanı yaptığı varsa konuşulsun elbet ama SSK'da görev yapmaya başladığında Başbakan Mesut Yılmaz, emekli olduğunda rahmetli Bülent Ecevit'miş.
Chp iktidar değilmiş. Hee Chp'ye bayıldığımdan mı? Hayır ama ortada bir yanlış anlaşılma var, onu vurgulamaya çalışıyorum, siyasilerin söylemlerinde de dikkatimi çekiyor, sanki 12-13 yıl evvel Chp'den devralınmış gibi söylüyorlar, halbuki ben kendimi bildim bileli Chp muhalefet partisi olarak yer aldı mecliste.

Hangi parti almadı ki..Hem sadece sınavsız işçiyle falanla bitiyomu..Aman birinin diğerine lafı yok sadece biri gözümüze sokarak,duygu sömürerek yapıyo,diğer çaktırmadan yapmış hepsi bu..

Son düzenleme:
Saati Putin takıyor birşey yok ingiltere Kral'ı takıyor bir şey yok senin ülkenin cumhurbaşkanı takıyor ooooooo
Kıyamet kopuyor
Kendi ülkenizin insanını özellikle de cumhurbaşkanı ünvanına sahip bir lideri başka ülkelerin liderlerinden vasıfsız ve aşağı görmek bazılarının çok hoşuna gidiyor
Çatlayın da patlayın adam cumhurbaşkanı ve Dünya'nın tanıdığı bir lider elbette kullandığı ürünler özel olacak !!!

Peki taklit yaparken sesli bicimde cumle icinde "olloh "demek caiz midir hocam?

Lutfen gidin baska seylere takilin.Misal yolsuzlugu savunmak ta bir nevi ortak olmaktir.Buna savas acarak baslayabilirsiniz.Evet.Istediginiz yolsuzluktan baslayabilirsiniz arkadaslar.Kolay gelsin.

Yazdığım yorumunda sizin bu yazdıklarınızı normal gördüğüme dair bir kanıt gösterin dişimi kıracağım!! Hangi vicdan sahibi insan bunları görmezden gelir? Size soruyorum bulun bir kanıt yazıp söyleyin bana.Normal görmek nedir Allah aşkına!! Yazdıklarımla bunların ne alakası var. Yazdığım KK gelip bunları söylüyorsa millete önce bir düşünmeli ben temiz miydim diye.Hükümetin başına gelen her siyasi türlü yolsuzlukları yapmıştır ve milleti gerizekalı yerine koyup şikayet etmesi mantıksızdır.Şikayete edeceğine düzeltme yoluna baksın kendileri oynayıp kendileri gülmesin.Şimdiki hükümette chp döneminin yolsuzluğunu ortaya döküyor.Haksız mıyım? Hala Yorum yapmak istiyorsanız bana önce yazdığımı bir kaç kez okuyun ne demek istediğimi anlarsınız umarım..Eyvallah!!

Bir soru sorabilir miyim?
CHP tek başına en son ne zaman iktidar olmuştur?

Bırakın CHP zamanındaki yolsuzlukların farkında olmayı, siz CHP'nin ne zaman iktidar olduğundan haberdar değilsiniz daha.

Ses çıkaranları merak etmeyi bırakın, önce kendi siyaset tarihinizi öğrenin.
Cık cık cık!!!.... Yakıştıramadım sana bunu aptalaşık.Sen ki bu siyaset arenasında rüzgar gibi esen fikirlerini korkusuz cengaver(!) edasıyla ortaya döken değil miydin yahu? Ben mi karıştırdım.Bak yazdığın yorumun sorusu bende değiL Mune ablada.Hayırdır onu alıntılamaya gözün yemedi de beni mi ortaya çıkardın?Yazdığın yorumla benim yorumun alakası yok insan evladı! Katre sana söylüyorum Mune sen anla hesabımı yaptın? Mune abla bilgili,nazik,sevecen insandır bilmediğin şeyleri sorarsan üslubunca, sana da öğretir. Korkma ondan bu kadar yavrucum..
Bu arada sen çoğu zaman konuyu sallayıp üyelerin şahsi fikirleri üzerinden polemik çıkaran ve bundan zevk alan bir üyesin. Bak yine aynısını yaptın.Zorlama seninle polemiğe girmem ben.Akıllı uslu sakin bir üyeyimdir.Tarzın tarzım değil bebeğim.Hadi şimdi başka kapıya benden sana yol yok. Eyvallah..

Ee ne diyecegiz bu durumda al birini vur öbürune
3 cu alternatif kim ..bir olsa.
Hak yiyenden nefret ediyorum.
sadece yapilan var ve bunu yok saymak icin 3 maymunu oynamak lazım.
buyrun isteyen oynasin. Yakisir.

rektörlerde uluslar arası türkiyenin hiç müdehale edemeyeceği bi sınavla atansın, cumhurbaşkanı atamasın, nasıl öneri

Ben sizi uyariyorum. Yolsuzluk yolsuzluk diye kutsal değerleri yerle bir edemezsiniz. O zaman siz Olloh Olloh diye birinden bahsediyorsunuz.. Ben öyle birini tanimiyorum.
Hadi CHP'nin yolsuzluklarina da savaş açın bakalim...
Kolay gelsin...
AKP olunca burda kan gövdeyi götürür ama nedense CHP olunca ses çıkmaz. O da ilginç. ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…