mesele onlar yaptı bizde yapıyoruz dediği değilde mesele sanki chp döneminde yapılmamış gibi KK nın gelip millete bu bu böyle yaptı diye şikayet etmesi.Bu millet gerizekalı mı da chp döneminde varolan yolsuzlukları unutacak bilmeyecek KK ya inanacak.Arınç ın dediği kısmi olarakta doğru iki gün konuşurlar üçüncü gün unuturlar söylemi.Doğru çünkü SSK daki zamanında KK nın yolsuzlukları unutuldu chp tarafından da gelip laf atıyor.Hey Allahım kendileri söyleyip kendileri oynuyor. Saçma sapan..Chp zamanındaki yolsuzluklarda da bu kadar ses çıkaran olmuş muydu acaba onu da merak ediyorum.Bizim millette ikili oynuyor çoğu zaman.Olan garibana oluyor.
mesele onlar yaptı bizde yapıyoruz dediği değilde mesele sanki chp döneminde yapılmamış gibi KK nın gelip millete bu bu böyle yaptı diye şikayet etmesi.Bu millet gerizekalı mı da chp döneminde varolan yolsuzlukları unutacak bilmeyecek KK ya inanacak.Arınç ın dediği kısmi olarakta doğru iki gün konuşurlar üçüncü gün unuturlar söylemi.Doğru çünkü SSK daki zamanında KK nın yolsuzlukları unutuldu chp tarafından da gelip laf atıyor.Hey Allahım kendileri söyleyip kendileri oynuyor. Saçma sapan..Chp zamanındaki yolsuzluklarda da bu kadar ses çıkaran olmuş muydu acaba onu da merak ediyorum.Bizim millette ikili oynuyor çoğu zaman.Olan garibana oluyor.
Gecen Fox Tv haber spikeri 'ki iktidara karsidir' bu torpil isi için dedi ki. "Allah askina 92 de ben de torpille geldim ama referans diyoruz işte simdi dogruya dogru" dedi. . Yani AKP'ye belgeyi görelim diyenler neden isin icinde CHP olunca yine AKP'yi sucluyorlar? Cok ilgincsiniz..
Ayrica bazi konularda gördüm ki AKP nefreti, Allah lafzina da yansimis. Çünkü bir çok yerde gordum -ki ozellikle de siyasette-. Allah Allah yerine "Olloh Ollohhh ve Alla Alla ''diyeni .
Rica ederim Allah ismini güzel telaffuz ediniz..
Unutmayin, Bu iktidardan önce de Allah vardı... !!!!
Yazdığım yorumunda sizin bu yazdıklarınızı normal gördüğüme dair bir kanıt gösterin dişimi kıracağım!! Hangi vicdan sahibi insan bunları görmezden gelir? Size soruyorum bulun bir kanıt yazıp söyleyin bana.Normal görmek nedir Allah aşkına!! Yazdıklarımla bunların ne alakası var. Yazdığım KK gelip bunları söylüyorsa millete önce bir düşünmeli ben temiz miydim diye.Hükümetin başına gelen her siyasi türlü yolsuzlukları yapmıştır ve milleti gerizekalı yerine koyup şikayet etmesi mantıksızdır.Şikayete edeceğine düzeltme yoluna baksın kendileri oynayıp kendileri gülmesin.Şimdiki hükümette chp döneminin yolsuzluğunu ortaya döküyor.Haksız mıyım? Hala Yorum yapmak istiyorsanız bana önce yazdığımı bir kaç kez okuyun ne demek istediğimi anlarsınız umarım..Eyvallah!!Bunca yolsuzluk hırsızlık görmemişler gibi saray yaptırmalar, uçak, diyanet başkanına mercedes almalar, ölen madenciler, madencinin babasının delik ayakkabısını falan gördünüz değil mi gördünüz?
Bunları bilip görüp, bu haksızlıklara şahit olup, ayakkabı kutularını görüp, dilinize dolaya dolaya K.K, SSK falan diye dolayabilmek?????????????
Milletin malının hakkının canının bu kadar yağmalanması size nasıl normal geliyor?
Ben de normal görmek istiyorum lütfen bana bunun yolunu anlatır mısınız?
Normal görmek istiyorum fakat mantığım isyan ediyor. O sussa, ar damarım var.
Siz nasıl normal görebiliyor, bu kıyaslamalarla nasıl rahatlatıyorsunuz kendinizi lütfen bize de öğretir misiniz?
Bir soru sorabilir miyim?
CHP tek başına en son ne zaman iktidar olmuştur?
Cık cık cık!!!....Bırakın CHP zamanındaki yolsuzlukların farkında olmayı, siz CHP'nin ne zaman iktidar olduğundan haberdar değilsiniz daha.
Ses çıkaranları merak etmeyi bırakın, önce kendi siyaset tarihinizi öğrenin.
Peki taklit yaparken sesli bicimde cumle icinde "olloh "demek caiz midir hocam?
Lutfen gidin baska seylere takilin.Misal yolsuzlugu savunmak ta bir nevi ortak olmaktir.Buna savas acarak baslayabilirsiniz.Evet.Istediginiz yolsuzluktan baslayabilirsiniz arkadaslar.Kolay gelsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?