'Kılıçdaroğlu 3 bin 209 kişiyi sınavsız aldı, belgeler elimizde, imzası var'

Peki siz ne oluyorsunuz bu durumda? Hadi benim niyetim belli tamam, sizin niyetinizi anlayamadim.?
Evet, ben sovcuyum ve cok mutluyum bu durumdan, oldu mu? Tatmin oldunuz mu yani?

Peki siz ne oluyorsunuz bu durumda? Hadi benim niyetim belli tamam, sizin niyetinizi anlayamadim.?
Evet, ben sovcuyum ve cok mutluyum bu durumdan, oldu mu? Tatmin oldunuz mu yani?

Böyle gereksiz polemiklere girmem. Olayı kişiselleştirmeyiniz.

Burada kimseye kutsalınıza saygı adı altında emirler vermeye hakkınız olmadığını, bunun yanlış olduğunu hatırlattım sadece.

Neden yanlış olduğunu da örnekle açıkladım.

Benim cevaplamak için emek ve vakit harcadığım bir iletiyi kadın günü muhabbetine çevirmeye kalkmayın lütfen.

Olur, Tamam

Valla helal olsun, cok guzel yazmissin... Sanki memleketin basina gelen her basbakan, her Cumhurbaskani yirtik ayakkabisiyla gelip sonra da basbakanlik yaparken karun kadar zengin olup, Forbes dergisindeki en zengin liderler siralamasinda ilk ona girip oyle gidiyordu simdiye kadar.. Hani var mi oylesi bir ornek versin de gorelim... Bu ulkeyi en uzun sure yoneten, 7 defa gidip yeniden gelen, sonunda Cumhurbaskani da olan Suleyman Demirel.. Nesi var, simdi nerde oturur bir saysin bakalim...

Bu şimdi moda oldu AKP taraftarı arasında. Hırsızlık yolsuzluk haksızlık hukuksuzluk o kadar açık ki, yok diyemiyorlar, savunma mekanizması bu şekilde: Hep vardı.

Elbette hep vardı, elbette hiç bir zaman Avrupa siyasi ahlakı yoktu bu ülkede. Hep olmasa, bu ülkenin başına AKP musallat olur muydu?

Fakat durun yani, bu her devirde vardı denecek ölçüde değil bugün olanlar. Anap zamanında Shp zamanında ben hatırlıyorum kaç kişi yüce divana çıktı, partilerden ihraç edildi.

Benim en sinir olduğum devir, o zaman çok gençtim, Semra Özal ve papatyalarıydı. Onlar bile aşırı masum kaldı şu an.

Hangi parti başkanı hırsızlığa bulaşanları alıp fotoğraf çektirdi ki?

Hangi devirde mühendisin gelmesi gereken kadroya imam getirildi? Ülkede liyakatı yok ettiler. 3000, 5000 euro alan imam eşleri var konsolosluklarda, ilkokul mezunları var inanılır gibi değil.

Bunların hiçbiri hiçbir zaman yoktu işte! Mühendis alınacak yere kendi partilerinden mühendis alıyordu, kayırma öyleydi, eskiden olan buydu.

Hiç kimsenin aklına mühendis lazım olan yere ben ilahiyat mezunu arkadaşın oğlunu koyarım demek gelmezdi gelemezdi! Ben doktor olmayan hastane müdürünü şimdi görüyorum. Yaa adamlar torpili yapıyor ve nolmuş yaptıysak diye soruyor. Menderes'i örnek veriyorlar işlerine gelince, adam çocuklarını ticaretten men eden adam.

Sonuç ortada, ölen madenciler ortada. Yıkılan tokiler, bir yağmurla sele dönen yerler, şehirlerin hali ortada, hepsi ortada. Umarım deprem gibi bir felaket olmaz.

Ekleyeyim, darbe zamanı bile izledim ben belgeselde, kendi görüşünden hakim koymak dışında yapılan hukuksuzluk yok, açıkça adli soruşturma prosedürünü hiçe saymadılar mı? Mahkeme kararlarını?

Böyle devir asla olmadı.

Kimse çıkıp da bundan böyle burada, şu anda ülkede olanlar her devirde vardı diyerek, her gün yaşanan rezillikleri normalleştirmesin.

Adalet ve hukuk kavramlarını karıştırmayınız.

Ülkede kiloyla adaletsizlik varsa, şu an tonlarcasına tanık oluyoruz.

Hukuksuzluk ise bu devirde başladı. Bunu herkes görmek zorunda.

Almıştır... Geçenlerde de Bülent Arınç çıkıp torpil yok diyemem dedi hatta kendi oğluna bile teklif etmişler ama oğlu özel sektörü tercih etmiş ben olsam bende öyle yapardım imkan bol sonuçta tercih hakkı doğuyor doğal olarak..
Almıştır.. hepsi almıştır ve almaya da devam edecekeler
Millet zaten bu gerçeklerin farkında bunlar neyin ispatında anlamış değilim .

İşiniz gücünüz, gösteriş, çalıp çırpma ..
Servetinize servet katma.
Yüzyılın en büyük yolsuzluk örneği sizken daha neyin sınavsız aldılar diye yaygarasını yapıyorsunuz?
Kesin kendileri almıştır, baktılar ki kimse bu pisliklerinden bahsetmiyor onuda Kılıçdaroğlunun üstüne atalım demişlerdir ..

Cok güzel yazmissin. Bide özelikle benim anlamadigim, farz edelim ki geçmisteki insanlarin hepsi hep torpil ile bir yere gelmis, hatta yolsuzluklar olmus. Eh, akp zaten bundan dolayi seçilmemismiydi? Adi üstünde adalet partisi, adaleti geri getirmiyecekmiydi?

Yani madem hiç birsey degismemis, neden halen akp'ye oy vermek? Gerçekten biri bana bu mantigi lütfen anlatsin, gerçekten merak ediyorum.

Son düzenleme:
Yahu onlar yaptı tamam hadi peki kendi hakkınızdaki iddiaya hatta isim isim verilen uzuun listeye neden cevap veremiyorsunuz bir iddia atıldı mı cevap verebilen yok hemen ama onlar da yaptı yahu sen şu an da iktidarsın ve şu anda sizin yaptığınız haksızlık ilgilendiriyor bizi yaptınız mı yapmadınız mı iftira desenize diyemezsiniz hepsi belgeli. Yazık kpss ile meslek sahibi olucam diye bekleyenlere.

kılıçdaroğlu üç bincik almış ben onu şimdiden 100'e katladım mı demek istiyo acaba
akpnin yaptıklarını sayarken kılıcdaroğlu sütten cıkmış ak kaşık demiyoruz ki. yanlışın küçüğü büyüğü olmaz yanlışsa yanlıştır ikisini de koy çuvalla salla salla vur duvara.

Hepinizin mi konuşma tarzı aynı? Ne bir incelik, ne adalet duygusu ne de o övdüğün munenin ifade etme üslubu var yazdıklarında. Hayret doğrusu..

Ben onu bunu bilmem! Yıllardır atanmaya çalışıyorum. Ne zaman bir mülakata girsem ya gökçek elinde listeyle çıkageldi ya da sorulan soruları doğru yanıtlasam bile yanlış deyip postaladılar beni ve benim gibi hakkıyla kazanmak isteyenleri. Bunların hepsini birebir yaşadım. Sonra karşıma onlardan yana olmak kaydıyla bir takım fırsatlar çıktı. O kadar tiksindim ki arsızlıklarından, haksızlıklarından; onlardan yana olmaktansa işsiz kalmayı yeğledim. Allah korusun. Hakkına gireceğim insanların ahlarından korktum. İçinde en ufak adalet duygusu, Allah korkusu taşıyan herkes bunların yaptıklarına, hırsızlıklarına, arsızlıklarına tepki verir, çanak tutmaz, masum göstermeye çalışmaz. Ben hakkımı helal etmiyorum!

Hepinizin mi konuşma tarzı aynı? Ne bir incelik, ne adalet duygusu ne de o övdüğün munenin ifade etme üslubu var yazdıklarında. Hayret doğrusu..
sonuna kadar haklısın bu benim son mesajımdı siyaset topiğinde.Yazmak istemedim.Eğer diğer mesajlarımı okursan ne demek istediğimi anlarsın ilk başlarda bu taarzdan bu tartışma çeşidinden olabildiğince şikayetçiyken hatta bunu bir kaç üyeyi uyarma amaçlı da yaptığımdan dolayı hala alay konusu ve dalga konusu olarak karşılık gördüm.Burada fikrimi beyan ederken yaftalanmak ve saygısızca iftira atmayla karşılaştım ki önceden uzaktan izliyordum.Baktım bende aynı üslubu kullanayım dedim ama yakıştıramadım kendime yüzüm kızardı.Yazmadım dahada ne kendimce nede başka üslupta. Haklısın.Teşekkür ederim.

Yani madem hiç birsey degismemis, neden halen akp'ye oy vermek? Gerçekten biri bana bu mantigi lütfen anlatsin, gerçekten merak ediyorum.

Yol yapıyorlar işte. Hızlı tren...Sonraki reis-i cumhurları da düşünerek saray...
Atanmaya çalışıyorum,her kapı yüzüme kapanıyor.
Kim yapıyorsa Allah cennet yüzü göstermesin.Yapana da destekleyene de...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…