Kilicdaroglu bir gaf daha yapti, Ahmat Hakan dondu kaldi

Belissa diyorum ya... Bilinçli bir şekilde yönetil"e"medi. 1.5 milyonun arasına sıkışıp gelenlerin kim oldukları ortada...
İsteseler neler yapabiliyorlar. Bunda neden dikkatli olmadılar? Çıkarlarına ne geliyorsa onu yaptılar çünkü her zamanki gibi.
O kadar yücelttikleri insanlar nasıl ilk fırsatta bindi tepelerine. Çıkarları uğruna ülke ne hale geldi 2 günde.

Ben söylediğin şeyi genel geçer olarak algıladım yani genel düşüncen savaştan kaçanlar için
Ama böyleyse haklısın tabii bir avuç insanın karşısında kaçmak tuaf gerçekten

Gaziantep'te Suriyeli kiracı ev sahibini öldürd
Ana Sayfa » Gündem » Gaziantep'te Suriyeli kiracı ev sahibini öldürdü haberi
13 Ağustos 2014 Çarşamba, 02:02
Gaziantep'te Hıdır Çalar, evinden çıkmasını istediği Suriyeli kiracısı tarafından bıçaklanarak öldürüldü. Mahallelinin linç etmek istediği Suriyeliler’i Özel Harekat Polisi kurtardı

.ak_yorumYazClick { background: url('http://statik.bugun.com.tr/assets/images/yorumJump.gif'); color: black; padding:0; margin:0; margin-top: -20px; width: 100%; height: 38px; text-align: center; line-height: 30px; cursor: pointer; font-weight: bolder; } .ak_yorumYazClick:hover { background: url('http://statik.bugun.com.tr/assets/images/yorumJump.gif'); }
Dehşete düşüren olayda Hıdır Çalar (62), evini kiraladığı Suriyeli aileden evi boşaltmalarını istedi. Talebine olumsuz yanıt alan ev sahibi ile Suriyeli aile arasında tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Suriyeli şahıs, Hıdır Çalar’ı vücudunun çeşitli yerlerinden bıçaklayarak öldürdü.

HEM SURİYELİ’YE HEM POLİSE DAYAK

Cinayeti öğrenen mahalle sakinleri, Suriyeliler’in yaşadığı eve girmeye çalıştı. Polis, gruba müdahale etti. Gerginliğin artması üzerine olay yerine çevik kuvvet ekipleri çağrıldı. Cinayet zanlısının kendilerine teslim edilmesini isteyen grup, cenazenin evden çıkartılmasına da uzun süre izin vermedi. Bir vatandaş, şüpheliye benzettiği polisi yumrukladı. Olayın yaşandığı sokağı kalkanlarla kapatan polis, kendisine taş, sopa ve ev eşyası atan gruba biber gazı ve TOMA'dan sıkılan tazyikli suyla müdahale etti. Biber gazından etkilenen polisler, cinayet işlenen eve sığındı. Polis ile mahalleli arasında yaklaşık 2.5 saat süren gerginliğin ardından olay yerine özel hareket polisleri geldi.

ÇOCUKLARI ‘AKREP’LE TAŞIDILAR

TOMA yardımıyla vatandaşları dağıtan polis, aynı evde oturan aralarında kadın ve çocukların da bulunduğu Suriyelileri "Akrep" adı verilen araçlarla emniyet müdürlüğüne götürdü. Duruma tepki gösteren vatandaşlar, polis araçlarına taş attı, çöp konteynerlerini devirdi. Atılan cisimlerden 3 polis memuru hafif yaralandı. Çalar'ın cesedi, otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi. Polis, kaçan cinayet zanlısını yakalamak için çalışma başlattı.
suriyelileri almamızın merhametli hükümetle bir alakası yok
nede aldık araştırsanız biraz da , sizde kılıçdaroğlu gibi merhametli hükümet deyip aynı gafa düşmeseniz

Siz benim yazdığımı anlamadıgınızı zaten ilk mesajınızda gösterdiniz.
Teşekkürler :)

uluslararası statüleri gereği türkiye'nin bunları ileride şartlar düzelse dahi geri gönderme hakkı yoktur ve her türlü ihtiyaçları karşılanmak zorundadır.

türkiye, mülteciler hakkında; "ülkesine geri gönderilmesi halinde zulme uğrama riski altında bulunan kişileri geri göndermeme" ilkesine imza koyduğu için, canları isterse dönerler, istemezse dönmezler. ancak, bm mülteciler yüksek komiserliği'nin kararı ile üçüncü bir ülkeye nakilleri mümkün olabiliyor.

Bilemiyorum o kadar derinlere inemedim henüz herkesin görüşü yorumu farrklı tabi sizde kendinize göre haklısınızdır
dedelerin çeçen mi senin yani yanlış anlamada

Bilemiyorum o kadar derinlere inemedim henüz herkesin görüşü yorumu farrklı tabi sizde kendinize göre haklısınızdır
dedelerin çeçen mi senin yani yanlış anlamada

Evet canım biz çeçen göçmeniyiz.. Arkadaşın cümlesi genel geldi bana bütün savaştan kaçanlar haindir gibi
Bende öyle değil aslında diye konuşmak istedim.
Ama herkesin görüşü farklı tabii bu konularda hassasım biraz .

Anladım canım haklısın herkes bir yerden göçmüş gelmiş zamanında mesela bizlerde çok çok eskilerde orta asyadan gelmeymişiz ama işte şimdiki araştırmak sormak bilinmediğinden tam olarak bilinmiyor en önemliside türküz ya bu yeter

bir yanda işid bir yanda pyd ve arada kalmış insanlar..
tarih Türkiye Cümhuriyetini övgüyle anacak bu insanlara kucak açtığı için.
Kılıçdaroğlu ve bu kafada olanlara da " IRKÇI " diyecek.
İNŞAALLAH bizler de bir gün böyle kirli bir savaşın ortasında kalmayız...
Biz de bu insanların düştüğü duruma düşmeyiz..

Suriyelilerin kızları onlara göre normal ikinci ..3. eş olmak ailesine bakılması karşılığında koyun misali..3.5 bine imam nikahlı evlendiriliyor..çoğu sefili koca bekliyor mecbur..20 yaşındaki kıza 60 yaşında talip..pazarlanan kızlarda varmış kötü yola düşen..bunun şereflede haysiyetlede ilgisi yok düpedüz rezillik..

Son düzenleyen: Moderatör:
işıde kimler esadı devirmek hayali için destek vermiş bir araştırın bakalım..

abd olmasaydı daha neler yaşayacaktık adamlar canlı bomba olmaya bile razıydı..

kimsenin vicdan muhakemesi yapmaya hakkı yok burada küçücük Suriyeli kızlar çöp konteynırının içinde hastalık diz boyu satılan kızlar dilenen adamlar..bu mu vicdan..ha kalkınmış ülke değilsin senin ülkenin adamı nın 100 de 50 si açlık sınırında..vicdan demek için reel bir şeyler yapmak gerek..

desteği verdiler bir hayal uğruna..bu nasıl bir zihniyetse..işıd kobaneye saldırdı..sandılarki kökler kurutulacak..abd karşı çıktı..ha kolay değilmiş demekki..hayal ürünü projeler uğruna ülkede karışıklık çıktı..kobaneyi işıd deviremedi..
ha ha ha ha....
işıd güya sonra rusyayı vuracak esadı devirecekti..olan yine garibana oldu..horoz dövüşü gibi..

Bir yanda pyd derken? pyd zaten ezidilerden oluşuyor ve halkı için orada zaten , arada kalmış ne demek?
Güldürmeyin beni kim övüyor bu zamanda allah aşkına , ışidi esad ve rte yarattı diğer akbabalarda destek verdi , dünyada ki herkes rte nin katil olduğunu konuşurken siz türkiye övülecek diyorsunuz? şaka yapıyor olmalısınız.
Kirli savaşın ortasında kalıcaz , biz teröristleri bağrımıza basmaya devam edersek... Biz bu insanların düştüğü duruma düşmeyiz çünkü bize kapı açan olmayacak ve kurtuluş savaşında nasıl mücadeler verdiyse kadın erkek , yaşlı genç yine öyle yapıcaz.

1,5 milyon nedir ya ?
Şehir kadar nüfus Maşallah yok muydu daha alacak ?

Bu ne ya niye bu insanlara bu kadar elimiz bol anlamıyorum ben.Çok klasik olacak belki ama dibimizde senelerdir Türkmenler öldürülüyor kimsenin bir şey yaptığı yok.Kimsenin kucak açtığı yok o insanlara.Bunları ayrıcalıklı kılan ne ?

Ayrıca ben çok rahatsız oluyorum artık.Yaşadığım şehirde doğru düzgün bunların olmadığı sokak bile kalmadı.Her yerdeler.Ayrıca fakirler,yok böyleler ayağını da geçelim.Fakir adam dükkan açamaz.Fakir adam altında jeeple dolaşamaz.Şehir adı vermek istemiyorum ama bunları görüyoruz artık neredeyse her gün.

Erkekleri zaten apayrı bir dünya.Parkta bile oturtmuyorlar insanı.Bağıra bağıra gözünün içine yer gibi bakıp Arapça bir şeyler söylüyorlar.Zaten çok rahat bir şehir de değildi ama gün geçtikçe biraz daha garipleşiyor.

Gitsinler demiyorum savaşın ortasına,ama bir kamp kurulmalı.

Bunlarin bir tanesine Ebola virusu bulassa memleketin yarisi gider. Oyle bir dusuncesizlik, hesapsizlik ve adam sendecilikle yonetiliyor Turkiye "dunya lideri" tarafindan..

Her zor durumda olanı alalım o zaman diye sorarlar adama. Geldikleri gibi gideceklerse aslında mesele yok, ama gidecekler mi gerçekten... işte onu bilemiyorum... Ben çok sıcak bakıyordum bu alıma ancak çıkan sorunlar ve agrasif davranış sergileyenleri duyduktan izledikten sonra fikrim nötrleşti sanki.

Suriyeli mülteciler PYD li olsalardı kalır savaşırlardı. Buraya gelmezlerdi.Zaten gelenlerin çoğu kadın-çocuk.
Umarım bir gün mülteci konumuna gelmek zorunda kalmazsınız.
Aldik da ne oldu? Adanlar ac susuz sokaklarda yatip kalkiyor cogu açlıktan suca yöneliyor. Eger alip multeci kamplarinda bakmak yerine nasilsa bunlara halk sahip cikar diyerek sokaklara salarsan her türlü karsi cikilir. Bu vicdansizlik değildir

Gorunen o ki ırkçılık hakkinda hicbir sey bilmiyorsunuz. Hala sacma bir propaganda yapıyorsunuz. Eger bu insanlara " insan " gibi yasama şansı vermiyorsan kimse senden övgüyle bahsetmez.

Fatihte oturuyorum hallerine tiksinmeden bakmak mümkün değil. Bi kaciylakonusma sansi buldum. Korkunc hayatları var orda kalsak hic olmazsa belki olurduk de bu sefilligi cekmezdik diyorlar.

Gercekten bu insanlara iyilik yaptığımızı falan saniyorsaniz iyi uykular dilerim size

Keşke dönmeseymiş lafından doğru demiş çünkü. O vatan hainlerini alıyoruz şimdi de başımıza bela oluyorlar.Adam olan ülkesinden kaçar mı? Allah korusun öyle bir şey olsa kanımın son damlasına kadar savaşırım başka ülkeye kaçıp şerefsizlik yapmam . Erkekde olsam kadın da olsam farketmez.Her taraf vıkır vıkır suriyeli kaynıyor 1 ay önce tanıdığıma saldırdı 2 Suriyeli hastaneye kaldırdılar adam kaç gün komada kaldı haberlere bile çıktı.. Sokakta yürürken 2 Suriyeli peşimize takıldı Allah tan evimin oradaydı da kurtuldum..Sokakta da rahat yok.Başımıza bela oldular.Bunlar tabi bazılarının çıkarına uygun olduğu için devam..İyilik yapıyoruz ya insanlık yapıyoruz ya..Pehh.Önce kendi milletini düşüneceksin sen.Bu memleket bizim!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…