Benim etrafımda da hiç akpli yok. Hayret
sonrada tekrar akp gelecek..
iyi muhalefet yok diye ortalığı boş bırakmamalıyız,yaşlı başlı oy vermeyen komşularımla bile konuştum bu konuyu..bunu bu ülkenin var olması için savaşan şehitlerimize,ve doğacak çocuklarımıza borçluyuz...Gelmesinin tek sebebi iyi bir muhalefet çıkmadığındandır hepsi bundan ibaret.
Aksaraylar özel uçaklar mini saraylar lar lar lar
ne demiş Mehmet Akif ;
Güvenme insanların samimiyetine
Menfaatleri uğruna gelirler vecde
Cenneti vaat etmeseydi eğer
Allah'a bile etmezlerdi secde
Tabi canım haklısın. Hatta geçen gün biri "birde kabataş olayına inanmazsınız" tarzı bir şey söyledi. O inanıyor yani şaka gibi :)o birazda yaşadığın yere bağlı galiba.sorun akp falan da değil asılnda ama bazen öyle bir oluyor ki bunu bu forumda da görüyorum,saygıyı bir anda yitirip ohh çatlayın da patlayın iktidar biziz kıvamına gelebiliyo sohbet,beni bu rahatsız ediyor.
halk asla özgürlüğünün elinden alınmasına izin vermemeli,iç güvenlik önlemi denilen şey ,benim uygun gördüm şekilde yaşayıp verdiğimle yetineceksin demek,diğerleri bahanedir ancak,biz gün bizim çıkarlarımıza ters düşen bir olayda ses çıkaramayacakmıyız..
islam dininin felsefesi eşitliğe kardeşlik ve barışa dayanır,işıd kendi düşünce yapısı doğrusunda islamı değiştirdi,ülkemizde bakıyorum,ee cumhurbaşkanının bir sarayı olmasınmı diyorlar ünüversite mezunu hemde,ya senin halkın 1000 tl asgariye tamah ederken,işçin eve yiyecek götüremediğinden köprüye çıkmış aldığın suriyeliler parkta vs yatarken buna bile haklılık payı çıkarabiliyorsun..dinimizde yandaşçılık günah değilmiş böyle söyleyenler var,yandaşçılık,yakınını geçindirmedir sonuçta yakının olmayanlar ne olacak,islam dini buysa biz tövbe aşa dinsiziz demekki,o nedenle din ve devlet işi asla bir arada olmamalı,adı bu kadar yolsuzluğa çıkan parti dindar bir partimi
iyi muhalefet yok diye ortalığı boş bırakmamalıyız,yaşlı başlı oy vermeyen komşularımla bile konuştum bu konuyu..bunu bu ülkenin var olması için savaşan şehitlerimize,ve doğacak çocuklarımıza borçluyuz...
özgürlük haklarını arayabilmek tabiiki,şu an biz iktidarız diyerek tüm yandaşlarını iyi yerlere getirmek değil,bunun ne müslümanlıkla ne özgürlükle alakası var,kendileride bir öncekilerden farklı davranmadı..Özgürlük sizce nedir?
bi yanda kulağında küpe takan mini giyen istediği eğitimi görüyor ama başı kapalı diye insanların eğitim hakları ellerinden alınıyordu.. Bu durumu çözdüğü için mutluyum ben (başım açık olduğu halde)
velhasıl kelam çözüm süreci adı altında sempatizanından tutun o malum tarafı tutan kişilerin parti kurmasına izin veriliyor, kapatıyorlar tekar açılıyor, bütün tv haberlerinde mikrofon tutuluyor siyaset programlarında yorumlar yaptırılıyor artık yeni türkiye mi var yoksa ötekileştirilen bir türkiye mi.
O mevkiye gidip te yemeyen var mı.. Benim bulduğum ilçe de 25 yıldır chp var bir hizmetini göremedim. Ne partiler geldi geçti
Chp hayatında bir kere iktidar olmayı bırak; bir kere muhalefet edebil se yer yerinden oynardı.
AKP seçmeninin davası karşısında sergilediği duruşa saygı duyar takdir ederim.Peki soruyorum bunun sorumlusu AKP seçmeni mi ? Bunun faturası neden AKP'ye kesiliyor. Hep her yerde her zaman bunu söylüyorum. muhalefetin beceriksizliğinin faturası diğer tarafa mı kesilmeli ? Eğri oturup doğru konuşalım lütfen.
KK mı çözüm ? DV mi ?
özgürlük haklarını arayabilmek tabiiki,şu an biz iktidarız diyerek tüm yandaşlarını iyi yerlere getirmek değil,bunun ne müslümanlıkla ne özgürlükle alakası var,kendileride bir öncekilerden farklı davranmadı..
Iktidarin hergun bi olayi patlak veriyor, ulkeyi nasil parsel parsel sattiklarini itiraf ediyorlar, ergenekon gibi sahte davalarla askerleri,gazetecileri nasil sucsuz mahkum ettiklerini itiraf ediyorlar, bi yandanda pkk lilara altin bilezik dagitiyorlar, kabatas olayinin yalan oldugunu itiraf ediyorlar vs... biz bunlari hic gormuyoz,kilictaroglu emekliye ikramiye vercem demis adami elestiriyoz.Yeni bi konu alcilmis, uzaylilar turkcemi konusuyor diye, uzaylilar nece konusuyor bilmem ama biz iyice uzaylilasiyoruz mu neee
Ayrica hicbir chp linin apdullah ocalanin gibi bir pisligin liderlik yaptigi partiye yani hdp ye oy verecegine inanmiyorum.
evet şu an chp belediye tarafında yöntiliyoruz parkımız bile yok doğru düzgün biz bu ülkenin evladı değilmiyiz?yoksa çok isalami yönetildiğimizdenmibenim mahalleme topbaş geldi oy istedi. konuştu konuştu konuştu belediye seçimlerinde ama chp kazandı. Kazansa ne olacak ki büyükşehir akp nin çivi çaktırmıyorlar projelerini onaylamıyorlar.
örtülü yada örtüsüz şu an işsizlik söz konusu,yandaş vs tanıdığın vs yoksa birde yanmışsın bu ülkede..yahu baştakiler bilerek mi geldi okuyarak mı feto o zamanlar da soruları sızdırmıştır. Bu 2010 değil bence 40 yıllık bi mevzu
evet şu an chp belediye tarafında yöntiliyoruz parkımız bile yok doğru düzgün biz bu ülkenin evladı değilmiyiz?yoksa çok isalami yönetildiğimizdenmi
problem bu bu partinin islamla hiç bir ilgisi yok diğer partiler gibi sıradan bir parti ama atmaya gelince mangalda kül bırakmıyorlar,ayakkabı kutusu için iyi amaç uğruna denildi,imam hatip kurulucak diye banka soyma etikmi,bırakalım islamı bir tarafa..farklı belediyelere ödenek yok hepsi bu. Hep bana hep bana .. Bunlar kademe kademe sana proje verecek sen kardeşine yaptıcan 1 tl ise 100 tl devleti upgratıcaksın zarara. E şimdi chp ye para verse kendisine dönüşü olmayacak.
örtülü yada örtüsüz şu an işsizlik söz konusu,yandaş vs tanıdığın vs yoksa birde yanmışsın bu ülkede..
chp biz islam partisizyiz demiyorkiişsizlik her dönemde var git chp li ve diğer belediye ye başkan nereli ise tüm belediye çalışanlarının %80 i oralıdır. Bunun partisi yok ne yazık ki.Sen olsan ben olsam biz de kendi yakınlarımızı yerleştirmek isteriz.
işsizlik oranı yükseliyor her geçen bu da genç nüfustan ve emeklilik yaşının yükseltildiğinden boş yerlerin olmayışından kaynaklı..Uzun yıllardır işsizlik % 7-9 civarı ..
işsizlik varsa neden 3 çocuk yapmanın para pulla ilgisi yok diyor cumuhur başkanı allah rızkını verir diyorişsizlik her dönemde var git chp li ve diğer belediye ye başkan nereli ise tüm belediye çalışanlarının %80 i oralıdır. Bunun partisi yok ne yazık ki.Sen olsan ben olsam biz de kendi yakınlarımızı yerleştirmek isteriz.
işsizlik oranı yükseliyor her geçen bu da genç nüfustan ve emeklilik yaşının yükseltildiğinden boş yerlerin olmayışından kaynaklı..Uzun yıllardır işsizlik % 7-9 civarı ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?